Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismeros, igy a legjobb, csak figyelni kell rajuk vegig, zsivanyok :-)
a melo kesz, en meg mehettem motorozni, ennyi
Na akkor mosthogy degeszre kerested magad, nem akarsz rendelni plexit a motorkádra? Felezhetnénk a fuvarköltséget.
Motorral még nem jártam arra de biztos jó, nemhiába írtak róla dalt.
Amúgy a 67-es főút egészen motorozható állapotú útszakasz. Leszámítva egy - két nem túl jó részt, jól lehet tépni neki. Jövő héten megint megyek kaposra.
Nem, mert honorálják. Így nincs kedvem azt kinőni. Ilyenkor veszek valami motorkütyüt általában. Szeretem, ha van ünnepnap a hónapban, akkor be lehet jönni dolgozni.
Majd kinövöd. Mármint az ünnepnap dolgozást.
Há' erre vállalkozott nem? Megkapja érte a hamburgerét. Akkor meg ne ríjon, hogy ünnepnap is meló van. Én sem sírok érte, hogy be kell jönnöm ünnepnap melózódni.
vállalkozó dolgozik? Hol szerezted?
Sajnálom, hogy nem tudtunk gurulni, de én Kaposváron voltam. Én mostanában oda motorozgatok. Pénteken meló után mentem, ma pedig reggel jöttem. Teljesen jó volt reggel bemotorozni.
Tibi!

bocs, hogy nem válaszoltam tegnap, de nem volt nálam a telefonom, csak esete láttam az üzeneted... motorolás nem volt tegnap sajna
mentek legközelebb szólnál, szóltok?
Ő hát ja.Oks, de szerintem nem fográ kelleni, köszi.
Szia!Az ülés alatti idom amiben az aksid van hátul meg a rendszámod van csavarozva az le van vágva, és ezért olyan mint az enyém.És így megy alá a takaró idom Majd szólsz ha kell a takaró idom
eladó:8e pénz
Nagyon szép szineket ad vissza ez a fképező bájz
Azt nem tudod esetleg hogy van-e még neki ott ahonnan ez jött?
Eladtam a kamerát de tudok egy zsír új Panasonicot ami legalább olyan jó és az is 20-25 pénz.
nehogy egy kupak is felkerüljön a kopasz részre
Fülöp urat várják a recepción!
... bár aztán a Möre is pedig ő még kis süldő hozzám képest
Baszki úgy kopaszodok, lassan meg fogják kérdezni, hogy melyik felekezet egyházi méltósága vagyok...
Na nézek is egy jóképű borotvát
Hi! Most értünk haza, és csak most vettem észre hogy írtál. Veszprém-Csopak-Kenese-Siófok-Szfvár.
merre mentek mentetek?
Dél körül el tudunk indulni?