Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hü de durva az a toldalék....
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...

Csörögd fel az arcot,biztos tud valami fincsi megoldást a fék gondodra báááááá
Tele van az ebay olcsó kínai másolattal de külön kart nem találtam.
Még be is próbálnám de csak 16*18-asok vannak az meg =5/8" tehát nem előrelépés.
KÖSZI!
Igen kicsit meggyorsítottuk de igy sem sikerült a jóidőt kifogni!De remélem szombaton délután már jó idő lesz és.............................lehet menni
Róla beszélek
Granulálok! Jó gyorsan ment
Nem bonyolult, még felhajlós sem kéne. Talán a munkahenger alapján ki lehetne kalkulálni a méreteket.
a fehérváriak alulmotiváltak.
Hát volt olyan, hogy 5 héttel előbb legyártották nekem az alkatrészt, mint ahogy meg tudta hozni a F... G..
Ahoj,
nem tudok szerelni, és még egy hétnél tovább nem kellet várni semmire. Igaz hogy eddig csak pár csavar kellett, + esztergáltatni egy kormányvéget ( lesz belőle kapásból három mert még mindíg készül... ).
Annak jó aki imád szerelni és hónapokat várni az alkatrészre...
Tényleg. Vegyetek szuzukit, legjobb.
kabbe Domina. Neked is Suzukád van.
szuzukit ne vegyetek, az sz@r.
Nem én vagyok a kereskedő.
mondtam add el a mocimat és szerzek:)
Mondtam... Csak Suzuki-t vehetsz.
jaja!Ugyhogy most már sos kell majd venni egy komoly gépezetet:)
Tényleg? Sikerült a forgalmi? Gratulálok!
Én is láttalak:)
Sőtt ezek után még jobban lehet látni majd lekerül végre a zöld mellény:)mátol:)
ez nem tűnik bonyolultnak
Láttalak Zizifájter!
Jó S tét jó szurkolást kedves rádió néző gyerekek! Szóljatok az ótósoknak, hogy álljanak félre, mert jön a kék villám. Megyek melóba, szép napot minden kedves motoros társamnak!
ŐŐŐŐ a Pláza közelébe!a mátyás királyon jöttél:)még integettem is de ha nem te voltál...mindegy csakorlóba nyomtam!
Halo. Ezt találtam 25 fontért hong kongból. Amúgy meg egy ilyen radiál kar egyszerűbb forma mint egy sima.