Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mikor mentek együtt motorozni?
van kis félreértés, én szervezek, manó is, összehangoljuk, és a férfi szava 51% :-) terepre nem jön, adddig kutyázik, ehhe
megyek is délután:)
Nálunk pont fordítva Zoli a szervező én meg a kísérő. Nálunk is rendet kellene teremteni végre
nálunk úgy műkodik, hogy manó eldönti mit akar, és végig is viszi :-)
cserébe én is eltűnök az erdőben minden hétvégén, ehhehehhe
a valódi verseny cross pályáktól félek .... a környékbelieket ismerem töviről - hegyire, barátaim versenyzők, én viszont néha nem tudom, hányas a kabát, a moci meg túl erős, és hamar van baj ..... nem hiányzik egy lábtörés .... majd lehet jövőre vagy azután már kicsit benő a fejem lágytojása, akkor visszatérek pályára, addig meg öngyilok ..... persze enduroba is meg lehet nyekkeni hamar, de mindig vagy egy gyenge láncszem, aki visszahúzza a bandát, igy álltalában baj nélkül megússzuk a hétvégéket .... persze perec mindig van :-)
Hát nem csodálom, hogy félted, nekem is ez miatt nem lehet jogsim, túl veszélyes az utca és én nagyon kicsi vagyok, féltenek. De zárt pályán szó nélkül mehetek, annak ellenére hogy azért ott is történhet velem baj.
Zoli sokáig endurózott, aztán jöttek a problémák...azóta cross és ritkán supermoto, bánatomra. Májusban eladtuk az EXC-t, házépítésre kellett a mani, azóta 3x voltunk utcán az oktató motorral(Zoli szüleinek autós iskolája van) és talán ennyiszer Kakucson a kicsivel, most meg már csak cross pálya egészen jövő nyárig.
honda dio, majd monster, nem aprozta el :-)
azert kicsit feltem, ha egyedul gengszerkedik, sok a barom autos .....
Le a kalappal anya előtt
Volt idő mikor én is nagyon be voltam indulva a jogsira, akkor még nem volt korlátozva, de én balga nem mentem
oszt tik melliket preferájjátok? szupermotyo vagy endurotema?
Na látod tudsz te, ha akarsz
olyan kozos ceges kiberelt moka, eves-ivas, fekvés-hányás, sokan megyuk, tehat el nem tévedek :-)
másnaposság gáz lesz, holnap 7re megyek fizikóra, 8-ra gyogytornára, utána melózni, hehehehhe, bejön az élet ....
aki éjjel legény ..... az nappal alszik
hát, duksi szárazon 170kg és 80paci, de valami iszonyat nyomatéka van a v2 miatt, szoval kemény a kiscsaj, na meg elobb volt A jogsija, mint nekem :-) meg is bámulják mindig, hehehe
én nem kérném,hogy állítsd fel...
ha már kérni kell...
Ha kérem az már nem is jóóóó
Na ez már most jól kezdődik: Pop strand csak Agárdon van, érdeklőd meg hol is lesz pontosan mielőtt kimaradsz a jóból
Vagy ott kezdődik a buli és mentek végig a parton
Az ivás az oké, de a másnaposság utálatos egy dolog
hát így,hogy előre kéred...
én azért bízom benne,hogy fel tudod...
Hüje
A baráti társaságból 3 srácnak volt DRZ-je, szerették nagyon , mert elnyűhetetlen volt, viszont az a futómű arra mindegyik panaszkodott. Azóta KTM mindenkinek, EXC. Sajnos kompromisszum enduro-cross-supermoto, túrázni nem valami jó, hosszú távon kényelmetlen, bár én nagyon szerettem
Nem semmi az asszonyod
Én 158cm vagyok és 45 kg, én még az sxf-et se tudom felállítani
Na ezért a mondatért mit kapok Gábor jöhet a szúrkálás
ma viszont bebaszok a pop strandon gárdony/velence valamelyiken, céges parti, vehhehheh, csak hogy átérezzétek!
mint irtam, igen, csak tudni kell eszrevenni a javulást, mivel az izulet egy erdekes dolog. kulonbozo terheleses tesztek aran veszed eszre, hogy javulsz, vagy sem .....
most valami gyikfarok granulatomot kellene szednem, hogy a szalagjaim rendbejojjenek, a capaporc mar a multe :-)
aztán a zolin ülj oldalt
Köszi megfogadom a tanácsod
aha,aztán ér valamit?