Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van benne valami...
fasza...
Gondoltam keresek neked a makett méretarányához passzoló hátsóülés kiegészítőt, de a rózsaszín motoros barbie keresgélés közben valami sokkal alantasabbra leltem:
elnézést előre is hogy ilyen szennyre linkelek
http://www.kittyhell.com/2008/...
http://www.
kittyhell.com/2007/...
Már ne haragudj, de ezt az egészet kár volt abbahagyni, felszereltethettél volna egy radiális féknyerget,kereket kuplungot, és már motor sem kell a kerekezéshez.
Egy két kép a makettről, most lett kész a blokk kompletten, meg egy két apróság.
Lencsevégre kaptuk a lábam! Még azért dagadt. De ha minden fasza holnap már motorozok!

Térdemnél a nagy vágásnál ment be a 40 centis orvosi fém, alatta két csavar fogja (azok az X-ek) meg látszik az a varrat ahol kibújt a csont. Az alsó két X nem látszik, aok is csavarok. Vasas-cigányoknak nehogy elmondjátok, mert leadnak a MÉHBE!
Hájhó! Lehet hogy már voltam nálatok korábban valamelyik járművel. A telószámod küldd el légyszi, hogy felhívhassalak a kawarider kukac frímél pont hu-ra!

Danke
Na ha az msnen nem leszek (hétvégén nem valószínű), akkor hívjál fel, aztán összefutunk! 06705665020
Megadom az msnem aztán ott elmondom hátha meg szeretnének páran erőszakolni innen...

mranderson454@msn.com
fain
te hun lakol?
úgy helyileg...
tartály van hozzá?
mer a 7végén elmennék érte
Én F4et akartam fighterkedni. De mivel azt már nem nyomom komolyan így maradok a tipusnál. Nem is nagyon gondolkozom motor cserén, csak ha majd már melózok. Az még egy olyan 2-5évig terjedően változhat. Rendbehozom addig az F2-t patentra, aztán elég kemény lesz az nekem fun-bike-nak. Áttétel marad, lehet vele menni. Egyedül a súlya nekem ami sok de hát ez van legalább ebbe még van anyag!
Mondjuk 10ért eladó.
ha pályagépet építenék különben vagy rr lenne,vagy 636
az f4 nem az igazi fasza oda
ez jó lesz annak is
csak vki fizesse az amortizációt,meg a pályanapokat,meg a gumákat,és az ejtőernyőzésemet is
és eladó?
monnyuk 10-ért?
Nemhogy egy jó kis pályagépet építenél, mondjuk egy KAWASAKIból
12es hát, Mikó Norbert barátunktól van...
Csak nem fighterkedésre adod a fejed?
na akkor itt folytatjuk?
átmehetünka z amatőr stuntrider topikba is majd a végén
engem a kormányon lévő munkahenger érdekelne külön.ha télleg 12-es
Miért jó idő van? Ha holnap is ilyen idő lesz lehet áttolom a gépet a pillerhez.
Ha holnap is ilyen jó idő lesz délután motorozok egyet. Elugrok Csákvárra.
Gábor van nekem egy komplett összeszerelt kormányfék rendszerem ami eladó! Fém fékcsövekkel! Kormányon lévő fékmunkahenger(12es, jól adagolható,fékkarral)-fém fékcső-láb fékmunkahenger(benne az átalakító)-fém fékcső-CBR600 f4 féknyereg. Az egészet odaadom 35be. Neked odaadom a tartóját is a féknyeregnek, meg az olajtartályát is!
igen.
a Berényi úton a kpm udvarban,a temetkezés és a nefelejcs utca végén lévő gyógyszertár között
minden nap 8.00-16.00(kb 8.30-15.45)
ok
kösz még 1x
Gábor te csinálsz zöldkártyát? Ha igen, meglátogatnálak még e hónapban.