Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként innen volt valaki? Nem láttam ismerős arcokat.
De igen, indulás előtt kb. 5 perccel tettek egy tiszteletkört a parkolóban, de aztán el is húztak.
Mennyi Miki !
A "rend" buzgó -mócsing- "őrei", nem tették "tiszteletüket" mekinél?
Sziasztok.
Sajna nem voltam, féltem az esőtől. DE biztos jó volt.
király kis mókázás volt
Pár kép a mai Mikulás-motorozásról. Sajnos elég béna képek, de több, mint a semmi.
Gyorsan megkerültem a várost mielőtt ideér ez a csúnyaság...
mehmeh...hát nagyon köszönöm...
De miért, nincs is semmi baj ezzel a mátkával, nem duzzad szilikontól semelyik testrésze se...
Deaztánlassan lelehetZIZZENNIrólam !

Különben is málnafröccsszürcsölő vaok
Ezt ccsak neked
sziasztok itt részletek: dec 6
Mit kell gyártani?
Köcc, teljesen megfelel jövő héten is, úgyis meg kell még rajzolni.
Megcsináltatom, de legközelebb jövő héten, mert holnap én eltűnök 4 napra Keszthelyre, amúgy nekem is lesz dolgom nála, mert a váltórudam még nem csináltattam meg.
Sziasztok!
Eladom a motoromat (GS500), csere miatt! Fűtött garázsban tartott, szervízkönyves, magyarországi, törzskönyves!
Adok hozzá egy házilag készített hátsó motoremelőt, és egy egyedi sportkipufogót, a gyári tartozékain kívül.
A motor 2004-es, 17.600 km, 790.000
Ha valakit érdekel:
30/ 84 69 114
franyo01@freemail.hu
Tom!

Lehet egy kérésem? Lerajzolom este, hogy mi kéne és elküldöm, megcsináltatod a Pajtival?

Nekem sehogy se esik útba ráadásul 4-kor bezár én meg 6-ig sz.p.m itt a f.szt...
Tom!

Lehet egy kérésem? Lerajzolom este, hogy mi kéne és elküldöm, megcsináltatod a Pajtival?

Nekem sehogy se esik útba ráadásul 4-kor bezár én meg 6-ig sz.p.m itt a f.szt...
sztem a versenypályák körül ólálkodjál
pannóniaringshop?
Hmmmmm. Motorosboltban?

Viccen kívül, Borsó Tibit kérdezted már?
Sziasztok! Tudna valaki tippet adni, hol lehet beszerezni univerzális kis vízkiegyenlítőtartályt, amit a pályagépekre is szoktak tenni?
Slagcső tuning asztakurva ez a kókánygány mesterfoka. Nobelt neki azonnal...
Húúúúúúú bakker !Ez a vidi 5-ös!Ilyet csak az üveghegyen túl tudnak kieszelni,ahol a háromfarkú malac túr!(Ledöbbentem!)
mehmehmeh...khhilenceet
Köszönöm kérdésed de nem, teljesen tökéletes harmóniát sikerült teremtenem ezzel a hangszerrel is :)
Hoppá! ZZR 1100GG
Majd otthon megnézem... Itt le van tiltva a video streaming