mehmeh...hát nagyon köszönöm...
De miért, nincs is semmi baj ezzel a mátkával, nem duzzad szilikontól semelyik testrésze se...
Deaztánlassan lelehetZIZZENNIrólam !
Megcsináltatom, de legközelebb jövő héten, mert holnap én eltűnök 4 napra Keszthelyre, amúgy nekem is lesz dolgom nála, mert a váltórudam még nem csináltattam meg.
Sziasztok!
Eladom a motoromat (GS500), csere miatt! Fűtött garázsban tartott, szervízkönyves, magyarországi, törzskönyves!
Adok hozzá egy házilag készített hátsó motoremelőt, és egy egyedi sportkipufogót, a gyári tartozékain kívül.
A motor 2004-es, 17.600 km, 790.000
Ha valakit érdekel:
30/ 84 69 114
franyo01@freemail.hu
A "rend" buzgó -mócsing- "őrei", nem tették "tiszteletüket" mekinél?
Sajna nem voltam, féltem az esőtől. DE biztos jó volt.
De miért, nincs is semmi baj ezzel a mátkával, nem duzzad szilikontól semelyik testrésze se...
Deaztánlassan lelehetZIZZENNIrólam !
Különben is málnafröccsszürcsölő vaok
Eladom a motoromat (GS500), csere miatt! Fűtött garázsban tartott, szervízkönyves, magyarországi, törzskönyves!
Adok hozzá egy házilag készített hátsó motoremelőt, és egy egyedi sportkipufogót, a gyári tartozékain kívül.
A motor 2004-es, 17.600 km, 790.000
Ha valakit érdekel:
30/ 84 69 114
franyo01@freemail.hu
Lehet egy kérésem? Lerajzolom este, hogy mi kéne és elküldöm, megcsináltatod a Pajtival?
Nekem sehogy se esik útba ráadásul 4-kor bezár én meg 6-ig sz.p.m itt a f.szt...
Lehet egy kérésem? Lerajzolom este, hogy mi kéne és elküldöm, megcsináltatod a Pajtival?
Nekem sehogy se esik útba ráadásul 4-kor bezár én meg 6-ig sz.p.m itt a f.szt...
pannóniaringshop?
Viccen kívül, Borsó Tibit kérdezted már?
Köszönöm kérdésed de nem, teljesen tökéletes harmóniát sikerült teremtenem ezzel a hangszerrel is :)