Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a drótos tóth kókány ekecs szarszemetet, szemétbánya bundesligás köcsögöket amelyik ezt kitalálta. Még nem tértem magamhoz a döbbenettől
http://www.sportmotor.hu/motor...
Fincsi!
Nézzétek csak milyen kémény van rajta
Ákos!

Nem szeretnél (gyakorlatilaaag) egy ilyen matricát a remek kis motorkerékpárod kipufogójára?
Szegény Mikulás... Ő aztán ki a f@sztól kérjen rendes motort?
A turbó és az egyéb motorikus finomságok jöhetnek, a külleme inkább maradjon a régi
Liget Disco Velence
Nyitóbuli:2008.December.6.-án
Kapunyitás 22-óra
Nézz az égre és figyeld a fényeket !

http://www.ramsclubteam.hu
Non-Stop Infó telefonszám:06-20-367-6414

Megjelenésedre Feltétlen számítunk:RAMS CLUB TEAM
Effektíve munka közben el tudnék viselni egy két opium tapaszt , vagy egy speed kúpot
kéremkapcsojjaki
Dec. 6.-án a csopperes Mikulások szokták megszállni a Fő utcát.
Hát ez.....igazán.... Tuti valami amcsi szekér. Ott dívik ez a stílus.
Hali. Állítólag lesz Mikulás motorozás 6.-án.
Valaki tud bővebb infót?
Gyakkorlattilaag, ilyenre kéne átszabni a zizit
Őööööőőőőő..... Gyakorlatilaaaag.... Őööőőőöööőőőő.... Ha jól megnézzük.... Mindent összevetve.... Őööööööö.... Tulajdonképpen szar se.
Aztán gyakkorlatilaag mi a helyzet?
Székrepedés
fórumrekedés
ha nem megy elég gyorsan a gépelés, inkább magadba öntsd a kávét, te kis IT-szenzibilis drágaszág..
Te kis pszichomókus! Terápiás jelleggel olyat kapsz, hogy.....brrr....még belegondolni is szörnyű. Ma kimondottan agresszív vagyok. Az előbb beleöntöttem a kávét a billentyűzetbe, még mindig ragad. Inkább hazamegyek...
oan vagy, bakki, mint az "árusok" a bolt előtt.. "óccsó a Balaton-szelet, óccsóóóóó... hármat fizet, kettőt kap a Balaton-szeletből, óccsóóóóóó"

különben is.. minek vásárolsz halomra olyan cuccokat, amikre nincs szükséged... ...mit akarsz ezzel kompenzálni? ..hidd el, ez csak pénz, nem pótol semmit.. ..keresd csak elő a pszichiátered névkártyáját, nem szégyen az! ..ne add fel, erős vagy, és mi veled vagyunk!
Nézzmááá'.... kiszólt a lyuk a gödörből.

Nem kell csizma? Majd kitömöd az orrát.
..mert a méret a lényeg..
Nincsen sajna. Ha 43 v. 44-es lenne már nem lenne nálam. Érdeklődő az van, azt hiszik csizma díler vagyok, de mindenkinek nagyobb méret kellene.
Csizmával van előrelépés? Mármint a nyesttel.
Naná! Az elindulás és a megállás már egészen jól megy!