Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a lengeöltözetűcsajosmotorosoldal?

Itt a zsánered, már meg is rendeltem neked. Nem, nem kell hálálkodni, jövő héten érkezik!
Én is nézegetek, csak nemtudom a biketits.com-ról hogy tudok rendelni...
Peeeerszeeeee....
Persze!
Kormány végébe lobogás rojtos szallagokat?
a fékcsőre a hónap elején visszatérhetünk?
kb egy-másfél hét múlva?
Elveszett? Az derék, szerencsére én amit idáig rendeltem az mind megérkezett.

Megjött a kedvem a vásárláshoz, úgyhogy megint rendeltem egy apró kis kiegészítőt a motoromhoz.
Én sem értettem, mert az első csomagom elveszett, hónapokig vártam, aztán másodszor meg 2 nap alatt megjött. Most viszont azért vagyok kétségbeesve, mert néztem már a GLS honlapját, és semmit nem hoz fel a kapott csomagszámra, azt hittem hogy rossz helyen nézem.
Royal Air Mail-el is 5 nap volt az angoloktól.

Valahol a GLS oldalán nyomon tudod követni a csomagot.
Írtam is neki ráadásul, aztán nem nagyon akar válaszra méltatni. Bezzeg amikor először írtam, hogy vevő lennék a cuccra, kb 20 perc alatt visszaírt.
Még a nyáron rendeltem angliából fúvókákat meg tömítéskészletet, az Royal Air mail-el jött, 2 nap alatt otthon volt, ez viszont most GLS-el jön, + kaptam is valami számot az eladótól, de azt sem tudom hol tudnák utánanézni a csomagnak.
Futár a legjobb. Legutóbb hamarabb hazaért a rendelt cucc mint én.
Gyorsabban? Országon belül is 2-3 nap.
Csak ha elsőre nem talál otthon.
Ha futárral küldik. Nekem többségében postai úton érkezik. A tankpadomat hétfőn simán ott találtam a postaládában.
Azthittem gyorsabban jön okés köki, akkor ezen a héten már nem várom.
kéccer?
Elvileg kérheted hogy mikor csengessen a futárszolgálat.
5-7 munkanap alatt szokott megérkezni a cucc a németektől és az angoloktól is. Jövő hét közepe, vége felé számíthatsz rá, hogy csenget a postás.
Írtad lejjebb hogy a csimmád németből jött. Mennyi idő alatt ért ide? Mivel küldték? Én tegnap biddeltem egy cuccot a német e-bay-en, este már jött is az e-mail hogy : "Versendet", aztán valakinek kéne otthon lennie mire megérkezik.
Mondja, mi a gondja?
Bocs, kicsit félre értettelek. Vásárlás előtt megkérdezem, bár nem ismerem de remélem ad tanácsot. +1x koszi.
Haho
Kérdezhetek?
Nem is azért írtam hogy ott vedd meg! A tibi is használt Vanuccit! Még esett is benne! Van tapasztalata!
FG-Gazdaságos akció! a 10 forintos rágó ma csak 20Ft! Ha holnap jössz, 30-ért is a tied lehet! Ne hagyd ki!