A harmincötezer tök korrekt ár részedről.
Igazad van, 45-ös a SIDI Vertebra 2, amit használok. De nem is magamnak gondoltam, tudod, közeleg a Karácsony.
Szeva! Nem az üzetpolitikáddal kapcsoltban tettem a megjegyzést,(bár ha visszaolvasva a többiek hozzászólásait,ez sem lehet egyszerű történet!)hanem az adatlapoddal kapcsolatban! Ha megnézed rájössz,hogy pontosan azt idéztem! Úgy gondolom,hogy aki bármilyen szinten fórumozik,tisztelje meg a többieket az adatlapja kitöltésével!Nyilván mindenki mindenkit nem ismer itt sem,de az adatlapon keresztül 'mindenki"bemutatkozik!
Széles utat:Fenyő
Annyiért jutottam hozzá amennyiért el szeretném adni! Nem futok felesleges köröket, 35 a vége. Ennél alább nem adom akkor inkább megtartom melóba járáshoz. Az össz gondom vele, hogy a bőrruhával nem passzol vádli tájékon. Külföldön az ára 220€ körül mozog, így a fél ár kicsit erős volt részemről.
Ne álmodozz, fogadjunk neked is 4-essel kezdődik a csizmád számozása.
igen, Ladányi mellett Vas Márton és Dr. Szélig Viktor is ott játszik. Vicces volt: a franciák kérdezgettek engem: "Magyarországon tudják, mi az a jégkorong"? Ehhez képest a legutóbbi Briancon-meccsen 6:3-ra nyertek, amiből négyet a magyarok ütöttek.
Sziasztok! Kawazoli, nem tudom ő az a bőrruhajavító akit keresel Iszak Tamás, Szfvár, Károly János utca 13.
tel.:06 30 6 525 702. Nagyon ügyes, én is vele csináltattam a ruhám.
Domino123: bőrruhában tudok segíteni neked, van egy pár akciós ruhám, ha érdekel.
Áááááááá, de jó neked, hogy láttad a srácokat!
Én pár hete a Grenoble-Morzine-on voltam, ahol sajnos nem játszik magyar játékos, de már nézegetem, melyik Briancon-meccsre megyek ki, ott legalább újvárosiak játszanak, ugyebár. Egy Volán- és egy magyar zászló is lesz nálam, biztos ami biztos. :)
Meg fogjuk érteni egymást, ma én is kusza vagyok.
Tegnap szereztem magamnak egy kis hazai élményt ( külföldön dolgozok ), megnéztem a Vienna Capitals / Alba Volan mérközést az Albert Schultz-Eishalle ban.
Sajnos kikapott a Volan de nagyon jól játszott mindkét csapat éshát bevallom ismét jó volt fehérvárinak lenni, büszkék lehetünk a srácokra! Kuszaságom oka a mérközés utáni alapos besörözés...
"\_@_
Igazad van, 45-ös a SIDI Vertebra 2, amit használok. De nem is magamnak gondoltam, tudod, közeleg a Karácsony.
Széles utat:Fenyő
Ha erre jársz ugorj be és mondd el hogy kellett volna, szívesen meghallgatom!
Ne álmodozz, fogadjunk neked is 4-essel kezdődik a csizmád számozása.
igen, Ladányi mellett Vas Márton és Dr. Szélig Viktor is ott játszik. Vicces volt: a franciák kérdezgettek engem: "Magyarországon tudják, mi az a jégkorong"? Ehhez képest a legutóbbi Briancon-meccsen 6:3-ra nyertek, amiből négyet a magyarok ütöttek.
ON
A Brianconban játszik a Ladányi Balázs?
Kicsit off a téma, bocs a többiektől.
tel.:06 30 6 525 702. Nagyon ügyes, én is vele csináltattam a ruhám.
Domino123: bőrruhában tudok segíteni neked, van egy pár akciós ruhám, ha érdekel.
Én pár hete a Grenoble-Morzine-on voltam, ahol sajnos nem játszik magyar játékos, de már nézegetem, melyik Briancon-meccsre megyek ki, ott legalább újvárosiak játszanak, ugyebár. Egy Volán- és egy magyar zászló is lesz nálam, biztos ami biztos. :)
Tegnap szereztem magamnak egy kis hazai élményt ( külföldön dolgozok ), megnéztem a Vienna Capitals / Alba Volan mérközést az Albert Schultz-Eishalle ban.
Sajnos kikapott a Volan de nagyon jól játszott mindkét csapat éshát bevallom ismét jó volt fehérvárinak lenni, büszkék lehetünk a srácokra! Kuszaságom oka a mérközés utáni alapos besörözés...