Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig lenne jó közönség az tuti!
Jocikát nyanya...

jó'vanna, megyek mán...

"\_@_

_@_/"

elnézést, téves, én nem kínálgattam itt mutogatásra semmit.. kérem, kapcsolja ki
Mizé'...? Kedvet kaptam tőled!
te meg mit árulod itt magad, nyanya? ..értem én, hogy válság, meg minden, de azé'...
Ha érdekel szívesen megmutatom (mármint a csizmát ).
A harmincötezer tök korrekt ár részedről.
Igazad van, 45-ös a SIDI Vertebra 2, amit használok. De nem is magamnak gondoltam, tudod, közeleg a Karácsony.
Szeva! Nem az üzetpolitikáddal kapcsoltban tettem a megjegyzést,(bár ha visszaolvasva a többiek hozzászólásait,ez sem lehet egyszerű történet!)hanem az adatlapoddal kapcsolatban! Ha megnézed rájössz,hogy pontosan azt idéztem! Úgy gondolom,hogy aki bármilyen szinten fórumozik,tisztelje meg a többieket az adatlapja kitöltésével!Nyilván mindenki mindenkit nem ismer itt sem,de az adatlapon keresztül 'mindenki"bemutatkozik!
Széles utat:Fenyő
Nyilván, remélem mikulásra meg is lesz. Még nincs nálam.
akkor ez?
Kedves fenyooldrider!

Ha erre jársz ugorj be és mondd el hogy kellett volna, szívesen meghallgatom!
pucérkodik az istenadta?
Lehet Zsebibaba is, bár én most Fülesül érzem magam. Nem felejtettelek ám el, csak nem ér rá a galamb.
bírom én a Fülest, csak kicsit depis a lelkem... nem lehetne Zsebibabát, hogy stílusosak legyünk?
Mennyiért szerványoltad a csimmát? Tuti csak azért kellett a 45-ös, hogy a minél több csoki férjen bele dec. 6.-án!
Annyiért jutottam hozzá amennyiért el szeretném adni! Nem futok felesleges köröket, 35 a vége. Ennél alább nem adom akkor inkább megtartom melóba járáshoz. Az össz gondom vele, hogy a bőrruhával nem passzol vádli tájékon. Külföldön az ára 220€ körül mozog, így a fél ár kicsit erős volt részemről.
Ne álmodozz, fogadjunk neked is 4-essel kezdődik a csizmád számozása.
OFF

igen, Ladányi mellett Vas Márton és Dr. Szélig Viktor is ott játszik. Vicces volt: a franciák kérdezgettek engem: "Magyarországon tudják, mi az a jégkorong"? Ehhez képest a legutóbbi Briancon-meccsen 6:3-ra nyertek, amiből négyet a magyarok ütöttek.

ON
Fair játék volt nagyon. Picit talán meg voltak szeppenve, de legközelebb szerintem hozni fogják a mérkőzést.
A Brianconban játszik a Ladányi Balázs?

Kicsit off a téma, bocs a többiektől.
Pepe1000 néven van egy csóka, neki olyan van, ha megtalálod a nevét a hozzászólások között, akkor tőle meg tudod kérdezni.
A méretezések érdekesek. Rám 45-ös Forma kicsi volt, ami most van Akito az 44-es, amit veszek Vertigo 45-ös .
Sziasztok! Kawazoli, nem tudom ő az a bőrruhajavító akit keresel Iszak Tamás, Szfvár, Károly János utca 13.
tel.:06 30 6 525 702. Nagyon ügyes, én is vele csináltattam a ruhám.
Domino123: bőrruhában tudok segíteni neked, van egy pár akciós ruhám, ha érdekel.
Áááááááá, de jó neked, hogy láttad a srácokat!
Én pár hete a Grenoble-Morzine-on voltam, ahol sajnos nem játszik magyar játékos, de már nézegetem, melyik Briancon-meccsre megyek ki, ott legalább újvárosiak játszanak, ugyebár. Egy Volán- és egy magyar zászló is lesz nálam, biztos ami biztos. :)
Meg fogjuk érteni egymást, ma én is kusza vagyok.
Tegnap szereztem magamnak egy kis hazai élményt ( külföldön dolgozok ), megnéztem a Vienna Capitals / Alba Volan mérközést az Albert Schultz-Eishalle ban.
Sajnos kikapott a Volan de nagyon jól játszott mindkét csapat éshát bevallom ismét jó volt fehérvárinak lenni, büszkék lehetünk a srácokra! Kuszaságom oka a mérközés utáni alapos besörözés...