Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó. És te mennyiért vetted?
Inkább ne erőltessük.

Megyek vissza dolgozni.
gondolkodtam már rajta,de ahhoz le kellene vágni róluk a csizmát előbb
Ez kicsit kusza lett, bocs...
Micsoda logika! Lehet elég lesz ha leflexeled a lábujjkörmeidet.
A boncteremben elégedettnek tűnnek.

Nézd meg a superzone oldalát, télen mindig akcióznak bőrruhát Berik, Arlen bőrruhát.
A méret nem biztos hogy szerensés. Megkéredzem páromat, hátha érdekli.
ahh,így már oké
satu nem kell,van stihl fűrészem és sarokcsiszolóm...
a félár az pont a duplája az eredetinek,nem?
Nem a megvétellel van baj hanem a tapasztalat hiánya aggaszt picit. Tartósság / biztonság érdekelne leginkább.
Miért érdekel? Ajándékba adok mellé egy satut, hogy méretre igazítsd a patáidat. Nem titok, féláron adom.
Egy naaaagy fülest! Megfelel?
Rendeltem a németektől és mivel itthon még nem forgalmazzák (persze mindig ilyenekbe szeretek bele) nem tudtam próbálni. Magyarul megszívtam.
Ha dobsz egy mail címet akkor megírom. Occó!
Motor Sprintben Borsó Tibinek!
Értem.
Múlt héten voltam a Louisban és egész jó árban láttam vanucci egybe púpos bőrruhát + csizmát. Nagyon tetszetős kinézetre,de sajnos nincs az ismerősi körömben vanucci tapasztalata senkinek. Esetleg valakinek volt már hasonló öltözéke?
Rettenet jól néz ki ez a csizma. Mondjuk a fehér a gyengém. Mennyiért adod?
...ha el nem ugrasz...
úgy-úgy, első a család.. ...meg a barátok..

mit kapok?
Egyből újonnan nem volt jó neki, ez van amikor látatlanban tudsz csak megvenni valamit.
Szimplán "kihíztad" a cipelőt vagy eleve nem jó méretet vettél? Azért kérdezem mert épp ruhavásárlásban vagyok.
Egy rohadt nagy baja van az Arlennnek... Nem 44-es.
Jó lenne tavaszig beújítani valamit, már meg is van a kiszemelt, de most jön a Karácsony, első a család. Na meg előbb jó lenne az Arlent elpasszolni, bár vérzik a szívem, de ha egyszer nem stimmel a méret. Pedig idáig az összes csizmám 39-es volt, persze ez pont nem jó.

Ha érdekel valakit akkor nagyon jó áron eladó! Zsír új!
Köszi, de igazából Kawazoli-nak kell.
Neked is szükséged lesz csizmára nem? Te milyet szeretnél?