Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyümölcs utcában van egy bőrös... ha a Budairól mész akkor jobb kéz felöl... sportszer meg mitomén milyen bőrös van kiírva...
Szívesen! Örülök neki!
Tom!

Megkérdeztem a polírozós bácsit, de üveget nem vállal. Tegnap vittem el a Z fényszóróját, ma már mehettem is érte. Nagyon szép lett és összvissz 800 Ft-ot kért érte.
Mindenki csizmát vesz? Én most sajna kimaradok a sorból. Majd írok a Télapónak.
basi2!

Köszi a segítséget, sikerült felvenni a kapcsolatot a bodajki sráccal. Nagyon rendes volt, már el is küldte az útmutatót.
Szép motor!
Hagyd a francba... Lesz csizmám, ez a lényeg ráadásul zöld-fekete amit itthon nem is lehet kapni. 169€, házhoz. Viszont komolytalan a cég aki 1 pár csizmát "leakcióz" Ennyi.
Kriszta!(Akinek a neve:full-gas! az adatlapja szerint!)Szerinted ez a korrekt hozzáálás?
Kezd érdekes lenni a topic...
Szia! Szombaton még ott volt a csizma, vagyis volt ott 44-es Vertigo. Kollégádat nem akartam azzal traktálni, hogy hátha rosszul tudja az árat, elvégre tőled kaptam az ajánlatot. Sajnálom, hogy nem sikerült megvenni de sebaj, találtam 45-ért új zöld-feketét boltból ami úgyis jobban tetszik, mint a sima fekete. Nincs harag, de jó ha tudod, a multik 50-100milliós bírságokat kapnak az akció időtartama alatt nem kapható termékekért. Ráadásul a telefonon ajánlottál 15, később másnak 10% kedvezményt ami azért is nonszensz mert a weboldalatokon a következőképpen szól az akció:

"20%, 30%, 40% és 50% kedvezmény Spidi, Sidi, Furygan, FM és Lazer termékekből..."

Szóval köszönöm a lehetőséget, megveszem máshol. Ja és tényleg nincs harag, a hirtelen felindulást meg remélem megérted. Többször nem lesz velem gondod, mint vásárlóval megígérem.

Üdv,
Zoli
Kedves Zoli (Matska)!

A hirdetésben nem szerepel konkrétan hogy erre a termékkörre milyen akció vonatkozik. Szombaton megváltozott az akció mértéke,(amiről te is tudtál, mert a kollegáim mondták Neked, amikor szombaton jártál nálunk), de ennek ellenére Te természetesen megkaptad volna annyiért ami a csütörtöki e-mail-ben szerepel. Nem kértél hogy tegyem félre, így szombaton eladtuk. Legutóbbi leveledben (amit szombaton zárás után küldtél)azt kérted, hogy jelezzek vissza megvan-e még a csizma, hogy ne gyere potyára. Reggel az volt az első dolgom, amikor elolvastam az e-mailt, hogy felhívjalak. Még azt is felajánlottam hogy próbálok szerezni másikat, de mivel az már nem a fehérvári készlet, így arra nem vonatkozik az akció. Ha megnézed az akciós hirdetést , az alján szerepel, hogy "Ezen akció kizárólag a raktárkészlet erejéig érvényes november hónapban!"
Sajnálom a csalódottságodat, mert megtettünk mindent.
Üdv. Kriszta
Köss utána egy tucat konzervdobozt!
Majd rakunk rá zajgenerátort, vagy a villára szerelek műanyag darabokat, amik beleérnek a küllőkbe és közben csörömpölő hangot adnak
Hahó,
tud valaki a környéken jó ár/érték arányú kereskedőt. A télen ruhát szeretnék venni ( Bőrös, púpos egyberuha ).

Üdv
domino
A Kawások már csak ilyenek Rosszak....nagyon rosszak És isszák azt a bizonyos öntudatot..., sőt még a pizsomájuk is Kawás
Basi mestere az ilyennek.Nagyon faintos lett .A belső oldalán van egy kis nyomódás az nem jött ki teljesen de az amúgy sem látszódik,de a külső oldala az király.
Köszi Basi
te az olyan csendes lesz,eladod vazze

kiröhögnek a kawás kollégáid
Kéményt meg tudták polírozni?
Emlegetett valami haverját, aki Usankából akar behozni 41-es FCR Flat karbit 7RR-ről. De most csak a konzolt vettem, így is van mire költeni. Vettem szelepfedéltömítést, láncvezetőt, szelepfedélcsavartömítéseket, vezérműláncot. Még kell olaj, fékbetét, aztán mehet szervízre.
Szereztél mást is Bolditól?
Nem szándékozom gyalogtúrára indulni benne
Hát jó lenne.De egyenlőre csak a jobb oldali idom kell
csak a legelején volt fura,mert akkorákat fékeztem mint a marha
kicsit olyan érzéketlen volt a lábam vele,de hamar megszoktam
azon kívül,hogy a talpa 8 méter gyaloglás után láthatóan kopik,sztem hibátlan
Megvan a lábtartóemelőm