Megkérdeztem a polírozós bácsit, de üveget nem vállal. Tegnap vittem el a Z fényszóróját, ma már mehettem is érte. Nagyon szép lett és összvissz 800 Ft-ot kért érte.
Hagyd a francba... Lesz csizmám, ez a lényeg ráadásul zöld-fekete amit itthon nem is lehet kapni. 169€, házhoz. Viszont komolytalan a cég aki 1 pár csizmát "leakcióz" Ennyi.
Szia! Szombaton még ott volt a csizma, vagyis volt ott 44-es Vertigo. Kollégádat nem akartam azzal traktálni, hogy hátha rosszul tudja az árat, elvégre tőled kaptam az ajánlatot. Sajnálom, hogy nem sikerült megvenni de sebaj, találtam 45-ért új zöld-feketét boltból ami úgyis jobban tetszik, mint a sima fekete. Nincs harag, de jó ha tudod, a multik 50-100milliós bírságokat kapnak az akció időtartama alatt nem kapható termékekért. Ráadásul a telefonon ajánlottál 15, később másnak 10% kedvezményt ami azért is nonszensz mert a weboldalatokon a következőképpen szól az akció:
"20%, 30%, 40% és 50% kedvezmény Spidi, Sidi, Furygan, FM és Lazer termékekből..."
Szóval köszönöm a lehetőséget, megveszem máshol. Ja és tényleg nincs harag, a hirtelen felindulást meg remélem megérted. Többször nem lesz velem gondod, mint vásárlóval megígérem.
A hirdetésben nem szerepel konkrétan hogy erre a termékkörre milyen akció vonatkozik. Szombaton megváltozott az akció mértéke,(amiről te is tudtál, mert a kollegáim mondták Neked, amikor szombaton jártál nálunk), de ennek ellenére Te természetesen megkaptad volna annyiért ami a csütörtöki e-mail-ben szerepel. Nem kértél hogy tegyem félre, így szombaton eladtuk. Legutóbbi leveledben (amit szombaton zárás után küldtél)azt kérted, hogy jelezzek vissza megvan-e még a csizma, hogy ne gyere potyára. Reggel az volt az első dolgom, amikor elolvastam az e-mailt, hogy felhívjalak. Még azt is felajánlottam hogy próbálok szerezni másikat, de mivel az már nem a fehérvári készlet, így arra nem vonatkozik az akció. Ha megnézed az akciós hirdetést , az alján szerepel, hogy "Ezen akció kizárólag a raktárkészlet erejéig érvényes november hónapban!"
Sajnálom a csalódottságodat, mert megtettünk mindent.
Üdv. Kriszta
Basi mestere az ilyennek.Nagyon faintos lett .A belső oldalán van egy kis nyomódás az nem jött ki teljesen de az amúgy sem látszódik,de a külső oldala az király.
Köszi Basi
Emlegetett valami haverját, aki Usankából akar behozni 41-es FCR Flat karbit 7RR-ről. De most csak a konzolt vettem, így is van mire költeni. Vettem szelepfedéltömítést, láncvezetőt, szelepfedélcsavartömítéseket, vezérműláncot. Még kell olaj, fékbetét, aztán mehet szervízre.
csak a legelején volt fura,mert akkorákat fékeztem mint a marha
kicsit olyan érzéketlen volt a lábam vele,de hamar megszoktam
azon kívül,hogy a talpa 8 méter gyaloglás után láthatóan kopik,sztem hibátlan
Megkérdeztem a polírozós bácsit, de üveget nem vállal. Tegnap vittem el a Z fényszóróját, ma már mehettem is érte. Nagyon szép lett és összvissz 800 Ft-ot kért érte.
Köszi a segítséget, sikerült felvenni a kapcsolatot a bodajki sráccal. Nagyon rendes volt, már el is küldte az útmutatót.
http://www.sportmotor.hu/motor...
"20%, 30%, 40% és 50% kedvezmény Spidi, Sidi, Furygan, FM és Lazer termékekből..."
Szóval köszönöm a lehetőséget, megveszem máshol. Ja és tényleg nincs harag, a hirtelen felindulást meg remélem megérted. Többször nem lesz velem gondod, mint vásárlóval megígérem.
Üdv,
Zoli
A hirdetésben nem szerepel konkrétan hogy erre a termékkörre milyen akció vonatkozik. Szombaton megváltozott az akció mértéke,(amiről te is tudtál, mert a kollegáim mondták Neked, amikor szombaton jártál nálunk), de ennek ellenére Te természetesen megkaptad volna annyiért ami a csütörtöki e-mail-ben szerepel. Nem kértél hogy tegyem félre, így szombaton eladtuk. Legutóbbi leveledben (amit szombaton zárás után küldtél)azt kérted, hogy jelezzek vissza megvan-e még a csizma, hogy ne gyere potyára. Reggel az volt az első dolgom, amikor elolvastam az e-mailt, hogy felhívjalak. Még azt is felajánlottam hogy próbálok szerezni másikat, de mivel az már nem a fehérvári készlet, így arra nem vonatkozik az akció. Ha megnézed az akciós hirdetést , az alján szerepel, hogy "Ezen akció kizárólag a raktárkészlet erejéig érvényes november hónapban!"
Sajnálom a csalódottságodat, mert megtettünk mindent.
Üdv. Kriszta
tud valaki a környéken jó ár/érték arányú kereskedőt. A télen ruhát szeretnék venni ( Bőrös, púpos egyberuha ).
Üdv
domino
Köszi Basi
kiröhögnek a kawás kollégáid
kicsit olyan érzéketlen volt a lábam vele,de hamar megszoktam
azon kívül,hogy a talpa 8 méter gyaloglás után láthatóan kopik,sztem hibátlan