Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leather Bike nevű helyről tudok, de sehol nem találom neten, annak idején a széchenyi út horváth istván út kereszteződésénél volt valahol.
Hali urak.Annó irtátok hogy van fehérváron valami műhely ami börjavítással is foglalkozik.Ennek a címét valaki meg tudná adni? Köszi
Egyik havernak van ehhez az évjárathoz LSL kormánystabja.
Hátsósárvédőből ismertem rá, meg nem sok ilyen színű fighter 98RR van, illetve Süsü spanomnak van ugyanilyen, csak idomos. Vissza akarod idomozni?
Ennyire pörög a butik? Mit árulsz, olcsó sört?
szeva!Igen az övé volt.De sajna akkor rossz volt.De mostmár késsz.Váltócsere volt kuplung karburátor sor:):)Most már tipp-topp lett.
Üdv :Gábor
Tudom, hívott. Három hívásból el is tudta mondani mert mindig jött valaki. Nehezen szokom vissza a boltozásba...
Möre beszélt a kipufogóssal, lehet megnézi hogy mit lehet alkotni
Simán és mégsem billegek a szélben.
Igen! Vertigo-t. Akartam volna. Beígérték akciósan csak nem veheted meg
Akkor 50ér nem rossz nem? Mesélj róla milyen, mennyire vagy megelégedve vele.
nem,még idény elején
vertigot 60 e-ért
Te is most vettél? Milyet mennyiért
A géped nem Péti Miki RR-je volt?
Sziasztok!98-99 es cbr 900 hoz keresek jobb oldali oldalidomot(csúszott is érdekel)
Előre is köszi
nekem a sidi 42 kicsi volt,a 43-at vettem meg,az elég bő,éppen nem nagy
44-45, miből milyen. Az akito csemmám 44, a forma amit próbáltam kicsi volt a 45 . Szóval érdekes. Sidi 45be patent, se kisebb se nagyobb nem kell. Örülök neki
neked 45-ös lábad van?
A formához képest amit kawában néztem 50-ért, klasszisokkal jobb. Szerintem megéri. A 44-es kurva kicsi, nem értem hogy jó rád.
Ja voltam bent, el is rakattam egy 45-öst. Szerintem ennyiért sem rossz, a vertebra volt akciósan 30%-al olcsóbban 40-ért, de abból meg nincs 45-ös és az elég öreg darab.
ha van esze...
SIDI-T akartál gondolom
nemá
milyen csizmát akarsz?
A fullgázban az akciós csizma tízezerrel drágább amint meg akarod venni. Az van. Érdeklődsz: 41, bemész: 51. A közelükbe nem megyek többet.
Ez se normális, vagy még nem esett eleget.