"Egy ember meghalt, amikor Solt közelében két autó és egy kamion ütközött össze pénteken. A kamionnal ütköző személygépkocsiban két felnőtt és egy gyerek ült. Annak ellenére, hogy a tűzoltóknak kellett az autóból kiszabadítaniuk őket, csak könnyű sérüléseket szenvedtek. A gépkocsiba hátulról beleszaladó másik személyautó vezetője életét vesztette." (Index.hu)
Ezért mentünk tökön-babon-földúton olyan porban,hogy vályogot köptünk. 500km, 7 órát vezettem, négyen szorongtunk a Fiestában
Köszönöm szépen! Meglátjuk mi sül ki belőle, már nem bírok magammal. Ha nem lenne rottyon a derekam akkor táncra is penderülnék (ja meg ha lenne érzékem hozzá)
Nem toljuk Gyufa, 5L benzin a felgyújtáshoz meg pénz vonatjegyre legyen nálad
Ja meg csatold le a bikkfavirgácsokat mert annak csak a tetőcsomagtartón van hely
CSő! Ja, igen,
OFF
hétvégén felfurogattam a lyukakat és ugynézki hogy a láncnál lévő elülső megfogatási pontja az ami túlnyúlik oldalt a villán úgyhogy azt a részt részben lefűrészeltem ezenkivűl rendesen passzol rá, kb kétcentire állítja így be magát a gummától, szóval remélem annyi elég lesz, menni még nem tudtam vele mert hosszú távra indultam...És az a szájbarakott hurkocska és lemez kombináció ami a vázhoz fogja a fécsővet, edzett acélból van.(miértisne) Na ezt satu nélkül felejtős egyenesre hajlítani, csak kalapálás, viszont fékcső meg nem enged annyit úgyhogy lehet majd megbontom inkább a kört....
Majd amint lesz időm vele foglalkozni majd megkereleslek, hogy mi a legjobb technik az üvegszál becsiszolására, mert azért "kicsit" macerásabb, törékenyebb mint a műanyag.
RUN
Ekkor már a ZX-ek,meg a gixxerek ,meg a cbr-ek voltak a fighterek! Ennek örülj,mert nem a tied típusokat nyüsztették!Egyébként sok sikert a vásárláshoz!
Ezért mentünk tökön-babon-földúton olyan porban,hogy vályogot köptünk. 500km, 7 órát vezettem, négyen szorongtunk a Fiestában
Forgalomba kell helyezni.
Ja meg csatold le a bikkfavirgácsokat mert annak csak a tetőcsomagtartón van hely
OFF
hétvégén felfurogattam a lyukakat és ugynézki hogy a láncnál lévő elülső megfogatási pontja az ami túlnyúlik oldalt a villán úgyhogy azt a részt részben lefűrészeltem ezenkivűl rendesen passzol rá, kb kétcentire állítja így be magát a gummától, szóval remélem annyi elég lesz, menni még nem tudtam vele mert hosszú távra indultam...És az a szájbarakott hurkocska és lemez kombináció ami a vázhoz fogja a fécsővet, edzett acélból van.(miértisne) Na ezt satu nélkül felejtős egyenesre hajlítani, csak kalapálás, viszont fékcső meg nem enged annyit úgyhogy lehet majd megbontom inkább a kört....
Majd amint lesz időm vele foglalkozni majd megkereleslek, hogy mi a legjobb technik az üvegszál becsiszolására, mert azért "kicsit" macerásabb, törékenyebb mint a műanyag.
RUN
Most szombaton ( 11-én ) ultra-giga-mega ROCK-bulit tartunk a nemesvámosi kultúrban! Kezdés: 19:30!
Főzenekar a TEQUILABAND Nyíregyházáról!
Nagy buli lesz, ne hagyd ki!
Belépő 400 HUF, az első 40 vendégnek ajándék 1 korsó sör, a koncertek közt hangulatfokozó SÖRIVÓ VERSENY....
Szeretettel várunk!