Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az még a 893-as volt. Zolit kérdezd ne engem.
919-el még járt, akarommondani kerekezett be.
Pénteken estére akkor jövevény látogatást tervezhetek?
Sajnos nem tudtam autót szerválni, de ha bekullant a fiesta, segítek tolni
Igen van, a próbaidő lejárta után minden férfi egyed kap egy személyreszóló kulcsot a kélyosztályra.
Most a helpdesk-ek a románok viszik, a présművet eladtuk... Én is a csomiba kezdtem aztán beszerzés, és idén végre alkoás lettem. Egy szimpla mezei supplier admin vagyok
ő még ott dolgozik?
Úgy ismered Orbánt hogy motorral jár dolgozni, és nem a W126-al?
Juteszembe, ha van internetjogosultságod akkor te csakis valami nagy ember lehetsz ott
Tán a legfelső emeleti fétis(értsd kokain és kurvák) szobához is van belépőd?

az akkori csodálatos helpdesk-en, meg a présműhöz, csomihoz is volt szerencsém. STe merre tekered a kereket?
Akkor nem ismered az alkoát... Belső utakon 20 a megengedett, és minden úton van egy radar. Itt-ott van olyan kijelző féle is ami mutatja hogy mennyivel mész. + be van kamerázva még a jó isten is, és ha esetleg szabálytalankodsz, még ki se száltál az autóból már viszi utánad a zsaru a csekket. (legalább egy rendőr mindíg van a cégnél)
ipartelepeken belül nem hiszem, hogy fognak trafizni
van a cégnél nálunk is a vidi területén egy respolos srác... CBR125
Az IT-ról ismerek pár embert, de egyik sem motoros típus, aztán lehet hogy mégis, mert elég sokan vannak, nem ismerem mindet. Bent csak bicikliseket szoktam látni, motort még sosem,(a bicikli is céges ). Nem igazán járok be motorral pont ezért, mert a biciklisek, robogósok össze vissza tologatják a talicskájukat mindennek neki, és egy kicsit féltem az enyémet. Meg akik a gyárban dolgoznak aztán 300 éves mz-kel meg simókkal járnak, simán arrébbtolják meg hasonlók, szarnak mindenre. Meg mostanában nincs olyan jó idő hogy rászánjam magam a motorozásra . De azért most legalább lenne hely bőven. Nyáron ha egy picit megcsúszik a reggeli program és kb 3/4 8-ra érek be, esélytelen a parkolás annyira fullon van....

Amúgy milyen területen dolgoztál itt?
de a belső területen gondolom még te se láttál motort a 20 tábla mellett könnyen összejön a 300rugós bírság
A repsolos srác IT-s, nem is gondoltam, hogy még ráül.(hamég az ővé)
Viszont jópár évvel ezelőtt vagy háromszor feldöntötték az akkori vasát, neki toltattak meg minden amit eltudsz képzelni, szóval nemtudom hogy motorral jársz-e be, de kamera látóterébe állj ha igen.
Csak mert ahogy besétálok reggelente látok egy-két f@sza mocit a parkolóban, lehet hogy innen valakié. Van egy repsol 1000RR, SV1000, meg van egy szőke csajszi valami nagy döggel(nemtom mi lehet, talán 600 v 900-as Hornet, a motort nem néztem annyira ) fekete arai sisakban meg hasonló nyalánkságok. cbr 600 f is van pár db mindig.
Elintéztem a szabit!
(Csak voltam, mert?)
Van valaki innen Alkoás?
(tudom, hogy nem így kell írni csak nem akarom reklámozni a céget )
Sziasztok.Remélem péntek szombat jó idő lesz mert megyek motorral fehérvárra kosármeccsre
Piller Jani szerint a legjobban fordul ez a gép...
Ő má csak tudja...
soxerencsét hozzá!
Jaja! Akkor már az Ezeregyiksziksz meg a Hajahuja volt a menő gép. Nem baj, nekem nem menő gép kell hanem egy jó motor amin nem gubbasztani kell. Pénteken minden kiderül. Ramélem mindenki derül
Jó választás! Mondjuk nem pályavas,de egy igazi macsó gőzmozdony!(Ha nincs megölve,akkor ráadásul még örökös is!)De ezeket(98-as?) már nemigen szokták kinyírni,mert ekkor már voltak sokkal sportosabb(könnyebb) vasak is,és nem ezeket használták állatkodni,mint az első évjáratokat!
Sok szerencsét hozzá! (ha összejön!)
Ez a motor inkább méreted mint a gizi
Aztán mielőtt felmész vele kakucsra a középállványt meg a nagy trombitákat szereld ám le. Mikor mentek érte? Éniskíváncsivagyok