csak a Yamaha ... azt szereti... nem tom... nem találok más olyan gépet ami tetszene, talán majd Triumph Speed vagy Street...
egyébként semmi baj a Kawákkal sőt egyik márkával sem, csak mindennel nyügöm van mert nekem a csupasz vasak jönnek be és abból is olyan elvárásaim vannak amúgy meg realizálom egyre jobban, hogy imádom a gépem
Pont most nézegettem a motorom SBK verseny változatát. 187ló 167kg. És ez mind az utcai 7R-rel kompatibilis, kapható alkatrészekkel érték el. Nem kell lebecsülni az öreg karburátoros technikát, akkoriban az injektoros GSX-R nem volt erősebb és könnyebb.
helló
hát igazából airbrush- al kapcsolatos... az a helyzet h hallottam hogy Te vagy valami ismerősöd(?) ilyesmivel foglalkozik. ennek van valami valóságtartalma? mert szeretnék egy mintát csináltratni az első sárvédőmre, éshát nem minden sarkon foglalkoznak ilyennel... kb2-3 hét múlva lenne ez aktuális.
ha tudnál segíten az nagyon jó lenne
mitoo
egyébként semmi baj a Kawákkal sőt egyik márkával sem, csak mindennel nyügöm van mert nekem a csupasz vasak jönnek be és abból is olyan elvárásaim vannak amúgy meg realizálom egyre jobban, hogy imádom a gépem
kicsit "elszaporodtak" a Kawások
hát igazából airbrush- al kapcsolatos... az a helyzet h hallottam hogy Te vagy valami ismerősöd(?) ilyesmivel foglalkozik. ennek van valami valóságtartalma? mert szeretnék egy mintát csináltratni az első sárvédőmre, éshát nem minden sarkon foglalkoznak ilyennel... kb2-3 hét múlva lenne ez aktuális.
ha tudnál segíten az nagyon jó lenne
mitoo
__ __
Íme:
Találtam rólad egy jó képet. Feltehetem?