Mikor behányt az Alpinestar-om,nem tudtam visszavinni a boltba{mert technikai okok miatt zárva volt,a telómat kinyomták,e-mailemre nem válaszoltak} akkor mentem hazafele és a Pepitában vettem egy hosszúszárú paki bőrkesztyűt karbonprotektorokkal 8800ft-ért ami azóta egyre jobban hozzááll a kezemhez és semmi gondja nincs!
Én is így vagyok rendeltem IMET kesztyűt fasza volt carbon protektorok hegye hava 7 évet bírt sajna . A kawasaki -nál vettem egy kesztyűt fél szezon után foszlik szét a Jobb mutató ujja .
Úgy hogy tudom mit érzel és gondolsz erről.
Az anno 4000Ft-os RMC féle pakisztáni B-star kesztyűmet 6 év után nyugdíjaztam mert a kabát ujja kikezdte a bélését. A drága Dainese nyári kesztyű két szezon után már foszlott szét. Nem akarok ebből messzemenő következtetéseket levonni de ez az igazság. Nem mind varangy ami fénylik.
Ne aggódj, én is csak virtuális személy vagyok a közösségioldalfüggők szemében mert én csak a való életben vagyok regisztrálva, itt is akaratom ellenére.
Szia,még nem tartok ott,tegnap előtt visszavittem a boltba,amire azt mondták,hogy visszaküldik a gyártónak,aztán intézzük a továbbiakat!
Igazából azért írtam le a problémát,hogy más tanuljon belőle és ne vegyen ilyen sz@rt!
Ezután bementem a Pepitába és vettem egy full bőr,karbonprotektoros kesztyűt 8800-ért!
Az ember mindig tanul,csak sajnos ehhez a pénze is kell!
Hidd el,vagyunk a f@szbukkal így sokan! Nem akarom kifejteni itt politikai nézeteimet róla,meg hogy mire találták ki és kik,sajnos a legtöbb fiatal önként és dalolva ad ki magáról és környezetéről mindent!
Más: vettem Fehérváron az Aunernél{Új csóri u.} egy Alpinestar Octan enduro kesztyűt leárazva 12eft-ért,ez összesen 3,azaz HÁROM hetet bírt ki rajtam sima utcai motorozással,semmi esés,semmi agresszió!
Anyagában elszakadt,mégpedig napról napra hosszabban,aztán nekiállt a mutatóujjam oldala kibolyhosodni,stb!
Sajnos már a régi nagy nevek sem megbízhatóak,persze jobban megnézve megtalálni rajta a 'Made is China"feliratot is.................
Hát, én se nagyon írok ide... nem sok minden történik. Viszont a fácsén hiába is lesz bármi, mert nem vagyok tag (úgy bizony, nem létezem!)... de hiába is lenne közös túra, úgyse tudnék másokkal menni, mert az én tempómat senki nem bírja. Még a 90-et is betartom, és emellett azon vagyok, hogy ne fékezzek
A huskymat elkótyavetyéltem, a tehénkébe meg mindösszesen 3x tankoltam, és még szinte tele van ....
A másik hobbimat pedig olyan szinten sikerült elhanyagolnom, hogy 1x voltam kinn a reptéren, akkor is motorral.
Talán majd jövőre.
Sziasztok, sajnos valóban elég kevés az aktívan kommentelő.
Azonban a fehérvár környéki motorosok sincsenek túl sokan.
Annyit lehetne esetleg megpróbálni, hogy egy Facebook csoportot létrehozni (meghívásosat) és ott tartani a kapcsolatot egymással. Túrákat /gurulásokat szervezni.
Üdv, Tamás
Úgy hogy tudom mit érzel és gondolsz erről.
, ,
. ,
, ,
Igazából azért írtam le a problémát,hogy más tanuljon belőle és ne vegyen ilyen sz@rt!
Ezután bementem a Pepitába és vettem egy full bőr,karbonprotektoros kesztyűt 8800-ért!
Az ember mindig tanul,csak sajnos ehhez a pénze is kell!
Más: vettem Fehérváron az Aunernél{Új csóri u.} egy Alpinestar Octan enduro kesztyűt leárazva 12eft-ért,ez összesen 3,azaz HÁROM hetet bírt ki rajtam sima utcai motorozással,semmi esés,semmi agresszió!
Anyagában elszakadt,mégpedig napról napra hosszabban,aztán nekiállt a mutatóujjam oldala kibolyhosodni,stb!
Sajnos már a régi nagy nevek sem megbízhatóak,persze jobban megnézve megtalálni rajta a 'Made is China"feliratot is.................
A huskymat elkótyavetyéltem, a tehénkébe meg mindösszesen 3x tankoltam, és még szinte tele van ....
A másik hobbimat pedig olyan szinten sikerült elhanyagolnom, hogy 1x voltam kinn a reptéren, akkor is motorral.
Talán majd jövőre.
https://www.facebook.com/group...
Azonban a fehérvár környéki motorosok sincsenek túl sokan.
Annyit lehetne esetleg megpróbálni, hogy egy Facebook csoportot létrehozni (meghívásosat) és ott tartani a kapcsolatot egymással. Túrákat /gurulásokat szervezni.
Üdv, Tamás
http://www.sportmotor.hu/motor...