80 ....
Csak oda !
Nos ha nem ha 40 nel megyünk... akkor is 4-5 óra lenne. Az akkor DU 2 ig lemenne.
De gondolom kicsivel gyorsabban haladunk hacsak nem úthengerrel jön valaki
Ha marad a 9 es akkor marad. Most postára nem kell menni :)
Persze menetelésbe pár pihit bele kell iktatni (fagyizás , rákok etetése , zsibbadt hátsó mozgatása)
Ha netán valami szépet kell fotózni akkor meg főleg !
Nos látom van érdeklődés....
Ha épp egy nyugisabb és nagyobb távú menetre szavazunk akkor úgy reggel 9 felé már menni kéne akkorra már hideg is elszáll.
Menetben gondolom azért 80 as tempó vagy *kicsit* több még jó.
Persze kinek milyen progija van elötte (család , meló , ez itt a kert, nem indul a motor) ....akkor lehet kicsit késöbb is. Vagy ha már csak ebéd utáni jó akkor úgy de este 6 kor már nem lesz magasan a nap.
Ha jó a piac téri (Mc D.) akkor ott vagy ha van jobb akkor írjátok merre.
Sziasztok!
Szombaton én is mennék egy ismerkedős kört. A Balaton északi partja jól hangzik. Lehet hozzá kötni egy kis Bakonyt is. Ha van időpont meg találkahely (és mehetek :-D), akkor szóljatok.
Ha valaki gurul szombaton szóljon de amúgy mi is akarunk szóval ha van már csapat akkor becsatlakozunk ha lehet illetve ha valaki vagy valakik jönnének szóljanak....
Terv... Balaton északi part (vagy épp déli)
Én egy oldalára dőlt buszt láttam 1 órája az Új Csórin. Kidöntött egy villanyoszlopot, aztán beborult az árokba. Utasok nagy része már kimászott, mentő még nem volt, a rendőrök akkor értek oda.
Természetesen ha valaki úgy érzi hogy nem fog hazaérni ahogy tervezte ...nehogy rajtam kérje számon !
Ergo saját "felelősségre" !