Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teeee, neszójjábee

Kissebb elsőkerék csak gyerekbiciklin van
gyógyszertár?
Hi!
Köszi!
Hétvégén megnézzük egy családi séta keretében.
Szia!
Az iszkaszentgyörgyi kastély mögötti erdőben pár éve még biztosan volt. Hogy most van-e, azt sajnos nem tudom, de egy próbát megér a kastély illetve a temető környéki területen sétálni egy jót.

olyat biciklis boltba vegyél,a montenbájkokon van az a méret
Mármint R21 :)
Hi!
Nem kimondott motoros téma,de lehet,hogy tudtok segíteni.
A fiam lába szemölcsös és ennek kezelésére keresek vérehulló fecskefű nevű növényt.Fehérváron már sétáltunk vagy 20 km-t,de nem találtunk.
Ha valaki tud kiásható fellelhetőséget,kérem írjon,vagy hívjon.
Előre is köszi!
de az,elírtam
gondolom nem 21-es
Sziasztok:

Pirelli d. supercorsa 120/70:13000 Ft
Michelin Pilot Power 120/70:13000 Ft
Michelin Pilot Road 2 180/55:15000 Ft
Dunlop d211 160/60:9900 Ft

Nem lerúgott kockás szarok,kérésre képeket is tudok küldeni.(szfvár)
Beszéltem vele, sok neki amit mondtál
Ja, de
nem pont com a vége?
Vzoli 343 kukac guglimail. Hu
Szeva.
Dobj egy email-címet és leírom
Szép,
Még én is elfogadnám. Mi az ára?
Szia! Ez egy Malaguti f12 50-es enyhén tuningolt (nem egy szépségdíjjas),de pöccre(rugásra,aksi merült) induló megbízható robesz. Én anno (2012) pályázásra vettem gyári ként egy-két motorikus hibával és ugyan evvel a kasztnival(ugyan azokkal a hibákkal) a motor blokkal nem volt gond egyéb bajok voltak vele mint pl rossz szíj,rossz(elkopott görgők),leharcolt kuplung és hibásan beszerelt vízpumpa) ezek mind javítva lettek és sport lett berakva mindenből,ugyebár ez 50-es kategóriában megengedett csak a henger csere nem:P. Ezen fellül kapott egy malossi kiput ami szintén sokat dobott a teljesítményére és a hangjára :) . Pályán nem nagyon használt,nem dőlt nem borult a külső hibái vagy az előző vagy az elötti tulajtól származnak én igyekeztem vigyázni rá! A kihegyezett végsebesség 115km/h-volt mostanra kicsit visszalett butítva,kicsit sokat evett :)...85-90km/h a jelenlegi vége a teljesítményét sajna nemtudom...amit kapott még : új kormány foglalat és kormánysúlyokat,mikuni karbit. Ha csak mászkálni kell ide-oda akkor költeni nem kell rá,de ha netán neked is hasonlóak az álmaid mint nekem,hogy pályázásra akkor lehet még mit húzni a kis fenevadban:)
Sziasztok tud valaki lánc nittelöt eladot vagy szimplán csak kedveségböl valakit aki kölcsön adna egyet 10 percre?
ha küldenél egy képet, meg egy árat megmutatom neki
Hali.
Lehet tudok a cimbidnek egy robogót,ha az is jó.Egy picivel drágább de faxa
Egyik barátomnak kellene egy kismotor, valami olcsó, de nem lepusztult robogó, vagy inkább simson. Ha tudtok ilyet légyszi szóljatok :) sok pénze nincs rá, max 40-50
Pofám leszakad mik történnek erre... 2hete rendeltem egy kormányt az új gépemhez. Faszikám fel is adta korrektül de 1,5hét után a kormánynak még mindig semmi híre. Postán megkérdeztem elküldtek..
Hét elején felhív hogy a kormányt visszaküldték és egy fasz vagyok.
Kiderült rossz címre küldte, és most fenyegetőzik, hogy utaljam el neki a pénzt, vagy ha nem akkor a kormány árát + amit elbukott polgári perrel de visszaszerzi mert pár vevőtől elesett ez idő alatt blablabla.... Más hülyesége miatt fizetnem kéne?! Miatta nem készültem el rétsági extrém napra. Ezt hogy pereljem le róla?!
Szevasztok!
Ha van kedvetek guruljatok felénk jövő héten!