Hali.
Na majd lehet az lesz,de előtte kimegyek a kawához érdeklődni.
Mostmár rajta van a gyári rendszer is :-)
Csak az a szar ¨E¨ a lámpából az nincs,sajna.kíváncsi leszek mit mondanak rá.
Tudom, hogy segíteni akartál, nem is gondoltam másra. Neked akkora szíved van, hogy a jóindulat szobrát is rólad fogják mintázni. (nem szivatlak, ezt komolyan gondolom)
Egyébként mi újság az "ezüstnyíllal"? Jól muzsikál az új blokk? behoztátok tavaly a kiesett km-eket?
Z-ReX az Ivanicsnál teljesen legális csak ott dolgozik haverom és ha netalántán belekötnének a búrába akkor talán elintézné,hogy még se tegyék na ennyi lenne az okosság.
De te tudod én csak segíteni akarok
Hali!
Kösz inkább nem akarok semmilyen okosságot, két éve is simán levizsgázott az NKH-nál, most is csak ez a repedés a gáz rajta.
Amúgy mindenképpen kicserélem a búrát, csak a kérdés, hogy a vizsgával addig várnom kell, vagy ez ott nem oszt, nem szoroz.
Ha más nem lesz, akkor kérek kölcsön egyet addig. (még nem tudom kitől, de jó pár modellen volt ez a fajta index)
Motoros bajban sos segitseget kerek.
Segitsegre volna szuksegem!Sajnos
a napokban elloptak a motorom.Mivel
alberletben lakunk 6 eves
gyermekunkel igy masikat nem tudok
venni.Ez a motor biztositotta a
megelhetesunket mert ezzel jartam
dolgozni.Most, hogy nincs masfel
orat utazom reggel es delutan is,
viszont delutan nem erek oda a
gyerekemert az ovodaba.Kerem
segitsenek!Hatha van valakinek egy
olyan motorja amit nem hasznal
akarmilyen allapotu is jo csak
menjen.Segitseguket
koszonom.Minden motorosnak széles
utat kivanok. email cimem: kolhoff@
citromail.hu
Cső Z-ReX sztem nem bukna be de ha nagyon biztosra akrasz menni zudok adni olyan számot ahol én is vizsgáztattam az első bringát és ott még a rozsdás 100-as szög is kapna vizsgát
Vagy ha beviszed az Ivanicshoz beszélek haverommal ha gondolod tud-e valami okosságot
Sziasztok!
Meg tudnátok adni a telefonszámát annak a srácnak, aki asszem Gárdonyban (v. Agárdon) lakik és bontott alkatrészeket árul? 2 éve vettem tőle egy indexet, de most nem találom sehol a számát.
Átmeneti megoldásként kérdezném: Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy műszaki vizsgán a repedt indexbúra miatt buktat az NKH?
Kösz előre!
Szia,szerintem elnéztél engem,mivel igaz,hogy ott voltam{voltunk}
,de mi már 10kor leléptünk,fél délre már egy zirci étteremben üldögéltünk !
Nyomtunk egy 200km.es Bakony túrát a kanyargóson:D!
Tegnap nagyon nézted a motoromat Polgárdiban, amikor indultunk hazafelé olyan 1/2 12 körül.
Nem ismerhettél meg, mert tavaly óta más a motorom is, meg, itt a nevem is (a Rotter voltam valaha)
Na majd lehet az lesz,de előtte kimegyek a kawához érdeklődni.
Mostmár rajta van a gyári rendszer is :-)
Csak az a szar ¨E¨ a lámpából az nincs,sajna.kíváncsi leszek mit mondanak rá.