Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemnem...
a Te géped áll benn az ikarusnál? :)
Szoktam ott látni egy ilyet..
lemostam, majd elvittem....
két éve azért vágták ki a golfot, mert ingadozott az alapjárat...

utána meg akarta magyarázni, hogy milyen veszélyes a gázautó...

novemberben lemostam a barátnőm teljesen gyári(még a gumik is) autóját, és kifogásolták a károsanyag kibocsátást(kétszeri újraindítás után sikerült életet lehelni a mérést végző gépbe)
Megkerdeztem a 306ot vihetem e a tyukitato felnivel,elvileg nincs benne a tipusbizonyitvanyban ez a tipus,de volt gyari felnije a roland garrosnak,de az mar atepitesi engedely koteles... Ivanicshoz megyek,ott picit dtagabb csak,dr az arban van egy atvizsgalas...
Engem kétszer megszivattak, többet be nem teszem a lábam. Tavaly a Tuono-nál szintén a gumiba kötöttek bele (D211GP), meg a kéményeket nézegette nagyon, de megnyugtattam, hogy ezek gyáriak. Aztán persze elkaszáltak, mert nehogymá’… egy elöregedett, bakelit Macadammal (amitől inkább az aszfalt kopik mint a gumi) tuti átment volna. Dilettánsok…
Ja,legközelebb az ivanicshoz megyek, megér pár ezret hogy ne szopassanak széjjel. 7re mentem, 8ra mentem volna dolgozni, fél 11re be is értem
cöhh... lényeg, hogy megvan
Meglátták,hogy narancsos a gumi széle,mert volt pályán,persze 5mm profilja van, aztán fényt kaptak,onnantól ment a szarrágás...hangos a kipufogó,meg amúgy sem gyári, led van a helyzetjelzőben, nincs sasszeg a hátsó tengelyben...haza kellett mennem ezeket orvosolni utána átengedték, nagy fenyegetések közepette, hozzáteszem 2 éve ugyanígy csont nélkül átment. A utánam érkező patika állapotú Caponordon is talált fogást a kivénhedt hentes...
de azért átment?ezért nem szeretek motort vinni kpm-re,mert minden szarba belekötnek....
mi lelt?
Nem ment át a gép a műszakin?
A mai nap igencsak átalakította a nézőpontomat a KPM-ről.
ERDÉLYI MOTOROS TÚRA!

Augusztus 17-20 között Erdély-Székelyföld motoros túrát szervezünk!

Tervezett útvonal: Budapest-Szolnok-Berettyóújfalu-Ártánd-Kolozsvár-Marosvásárhely-
Szováta-Gyergyószentmiklós. (kb. 650 km.)
Visszafelé: Gyergyószentmiklós-Szászrégen-Dés-Zilah-Nagykároly-Nyíregyháza-
Budapest.(kb. 700 km.)
Szállás Gyergyószentmiklóson, félpanziós ellátással 3 éjszaka.
Első nap késő délután érkezés a szálláshelyre.
Második nap Gyilkos tó-Békás szoros-Békás víztározó-Karácsonkő-Bákó-Gyimesek-Marosfő-Gyergyószentmiklós
. (kb. 350 km.)
Harmadik nap Csíkszereda-Tusnádfürdő-Szent Anna tó-Bálványos-Kézdivásárhely-Csíksomlyó-Gyergyószentmiklós. (kb. 350 km.)
Negyedik nap reggeli után haza indulás.

A túra szállás-félpanziós ellátással, túravezetéssel 75 euró/fő. A benzint és zsebpénzt egyénileg. Amennyiben érdekelne a túra, jelentkezzetek:
06204724166 Szigeti Istvánnál (Motor: Piaggio X9)
06309061066 Bakos Sándornál (Motor: Aprilia Scarabeo 500)
4000/pár!707714555
igazi motoros szereli!
Szevasztok.
Egy motor részére fel tudnék ajánlani helyet a garázsban,komoly 3250/hó díjért :-)
MOTOROS ÁLDÁS (DUNAVECSE)

esemény kezdete: 2013. május 11. 12:30
esemény vége: 2013. május 11. 20:00
helyszín: Dunavecse

Meghívó!
3. Motoros Áldás
Időpont: -2013.05.11.
Helyszín:-Dunavecse Fő út Katolikus Templom
Gyülekező:-Szombaton Délután 13 órakor a Templom előtt

Programok:
-13:30-tól Szentmise és a Motorosok köszöntése
-Kb. 14:30-tól Motorosok szentelése
-Kb. 15:00-tól Motoros felvonulás Dunavecse belterületén
-Kb. 15:30-tól a hagyományainknak megfelelően vendégül látjuk a motorosokat
-17:00-tól a Kavalkád Rock Band zenél a Dunai focipályán
Természetesen a rendezvény és vendéglátás is ingyenes.
Mindenkit szeretettel várunk.
Széles utat kíván a Dunavecsei Motoros Összefogás.
Ha már Ivanics...

Május 11-én családi nap az Ivanicsnál

Azt tudja valaki hogy pontosan melyik Kawa modelleket lehet tesztelni?
A Kakucsringen a Kawa napon nemrég a Ninja300, ZX6R 636, W800, Z800, Z1000SX, ER6F, ZZR1400, VN900 modellek közül lehetett választani, gondolom ezek lesznek most is?
Másik kontakt embert kell keresni! :)
Amúgy igen, jól megy a szerviz.
én nem járok az ivanicshoz,mert igazi faszkalap a motoros részleg főnöke,viszont a srác,aki ténylegesen csinálja kurva ügyes!hozzá viszem magánba
csak néha azért koppra ki kell nyitni az ajtót, hogy beférjenek a boltjukba a saját arcuktól
Tegnap jöttem az ivanicsból. Angel szett lett a gépre. Jó áron megvalósult a dolog. Plusz beállították a láncot, lekezelték, állítottak az alapjáraton. Szerintem ha van lehetőséged odavidd!
Nekem van egy javaslatom. Ha érdekel csörgess meg.
igen ,szerintem megoldható!
ha el tudnád hozni,többet tudunk mondani.
vagy telefonon 06303282168
üdv
ivanicsnál 5800 a pár,a JSi-nél 5000,de inkább az ivanicshoz vidd,mert nekem egyszer fordítva rakták fel a JSI-nél