két éve azért vágták ki a golfot, mert ingadozott az alapjárat...
utána meg akarta magyarázni, hogy milyen veszélyes a gázautó...
novemberben lemostam a barátnőm teljesen gyári(még a gumik is) autóját, és kifogásolták a károsanyag kibocsátást(kétszeri újraindítás után sikerült életet lehelni a mérést végző gépbe)
Megkerdeztem a 306ot vihetem e a tyukitato felnivel,elvileg nincs benne a tipusbizonyitvanyban ez a tipus,de volt gyari felnije a roland garrosnak,de az mar atepitesi engedely koteles... Ivanicshoz megyek,ott picit dtagabb csak,dr az arban van egy atvizsgalas...
Engem kétszer megszivattak, többet be nem teszem a lábam. Tavaly a Tuono-nál szintén a gumiba kötöttek bele (D211GP), meg a kéményeket nézegette nagyon, de megnyugtattam, hogy ezek gyáriak. Aztán persze elkaszáltak, mert nehogymá’… egy elöregedett, bakelit Macadammal (amitől inkább az aszfalt kopik mint a gumi) tuti átment volna. Dilettánsok…
Meglátták,hogy narancsos a gumi széle,mert volt pályán,persze 5mm profilja van, aztán fényt kaptak,onnantól ment a szarrágás...hangos a kipufogó,meg amúgy sem gyári, led van a helyzetjelzőben, nincs sasszeg a hátsó tengelyben...haza kellett mennem ezeket orvosolni utána átengedték, nagy fenyegetések közepette, hozzáteszem 2 éve ugyanígy csont nélkül átment. A utánam érkező patika állapotú Caponordon is talált fogást a kivénhedt hentes...
Augusztus 17-20 között Erdély-Székelyföld motoros túrát szervezünk!
Tervezett útvonal: Budapest-Szolnok-Berettyóújfalu-Ártánd-Kolozsvár-Marosvásárhely-
Szováta-Gyergyószentmiklós. (kb. 650 km.)
Visszafelé: Gyergyószentmiklós-Szászrégen-Dés-Zilah-Nagykároly-Nyíregyháza-
Budapest.(kb. 700 km.)
Szállás Gyergyószentmiklóson, félpanziós ellátással 3 éjszaka.
Első nap késő délután érkezés a szálláshelyre.
Második nap Gyilkos tó-Békás szoros-Békás víztározó-Karácsonkő-Bákó-Gyimesek-Marosfő-Gyergyószentmiklós
. (kb. 350 km.)
Harmadik nap Csíkszereda-Tusnádfürdő-Szent Anna tó-Bálványos-Kézdivásárhely-Csíksomlyó-Gyergyószentmiklós. (kb. 350 km.)
Negyedik nap reggeli után haza indulás.
A túra szállás-félpanziós ellátással, túravezetéssel 75 euró/fő. A benzint és zsebpénzt egyénileg. Amennyiben érdekelne a túra, jelentkezzetek:
06204724166 Szigeti Istvánnál (Motor: Piaggio X9)
06309061066 Bakos Sándornál (Motor: Aprilia Scarabeo 500)
esemény kezdete: 2013. május 11. 12:30
esemény vége: 2013. május 11. 20:00
helyszín: Dunavecse
Meghívó!
3. Motoros Áldás
Időpont: -2013.05.11.
Helyszín:-Dunavecse Fő út Katolikus Templom
Gyülekező:-Szombaton Délután 13 órakor a Templom előtt
Programok:
-13:30-tól Szentmise és a Motorosok köszöntése
-Kb. 14:30-tól Motorosok szentelése
-Kb. 15:00-tól Motoros felvonulás Dunavecse belterületén
-Kb. 15:30-tól a hagyományainknak megfelelően vendégül látjuk a motorosokat
-17:00-tól a Kavalkád Rock Band zenél a Dunai focipályán
Természetesen a rendezvény és vendéglátás is ingyenes.
Mindenkit szeretettel várunk.
Széles utat kíván a Dunavecsei Motoros Összefogás.
Azt tudja valaki hogy pontosan melyik Kawa modelleket lehet tesztelni?
A Kakucsringen a Kawa napon nemrég a Ninja300, ZX6R 636, W800, Z800, Z1000SX, ER6F, ZZR1400, VN900 modellek közül lehetett választani, gondolom ezek lesznek most is?
Tegnap jöttem az ivanicsból. Angel szett lett a gépre. Jó áron megvalósult a dolog. Plusz beállították a láncot, lekezelték, állítottak az alapjáraton. Szerintem ha van lehetőséged odavidd!
Szoktam ott látni egy ilyet..
utána meg akarta magyarázni, hogy milyen veszélyes a gázautó...
novemberben lemostam a barátnőm teljesen gyári(még a gumik is) autóját, és kifogásolták a károsanyag kibocsátást(kétszeri újraindítás után sikerült életet lehelni a mérést végző gépbe)
Augusztus 17-20 között Erdély-Székelyföld motoros túrát szervezünk!
Tervezett útvonal: Budapest-Szolnok-Berettyóújfalu-Ártánd-Kolozsvár-Marosvásárhely-
Szováta-Gyergyószentmiklós. (kb. 650 km.)
Visszafelé: Gyergyószentmiklós-Szászrégen-Dés-Zilah-Nagykároly-Nyíregyháza-
Budapest.(kb. 700 km.)
Szállás Gyergyószentmiklóson, félpanziós ellátással 3 éjszaka.
Első nap késő délután érkezés a szálláshelyre.
Második nap Gyilkos tó-Békás szoros-Békás víztározó-Karácsonkő-Bákó-Gyimesek-Marosfő-Gyergyószentmiklós
. (kb. 350 km.)
Harmadik nap Csíkszereda-Tusnádfürdő-Szent Anna tó-Bálványos-Kézdivásárhely-Csíksomlyó-Gyergyószentmiklós. (kb. 350 km.)
Negyedik nap reggeli után haza indulás.
A túra szállás-félpanziós ellátással, túravezetéssel 75 euró/fő. A benzint és zsebpénzt egyénileg. Amennyiben érdekelne a túra, jelentkezzetek:
06204724166 Szigeti Istvánnál (Motor: Piaggio X9)
06309061066 Bakos Sándornál (Motor: Aprilia Scarabeo 500)
igazi motoros szereli!
Egy motor részére fel tudnék ajánlani helyet a garázsban,komoly 3250/hó díjért :-)
esemény kezdete: 2013. május 11. 12:30
esemény vége: 2013. május 11. 20:00
helyszín: Dunavecse
Meghívó!
3. Motoros Áldás
Időpont: -2013.05.11.
Helyszín:-Dunavecse Fő út Katolikus Templom
Gyülekező:-Szombaton Délután 13 órakor a Templom előtt
Programok:
-13:30-tól Szentmise és a Motorosok köszöntése
-Kb. 14:30-tól Motorosok szentelése
-Kb. 15:00-tól Motoros felvonulás Dunavecse belterületén
-Kb. 15:30-tól a hagyományainknak megfelelően vendégül látjuk a motorosokat
-17:00-tól a Kavalkád Rock Band zenél a Dunai focipályán
Természetesen a rendezvény és vendéglátás is ingyenes.
Mindenkit szeretettel várunk.
Széles utat kíván a Dunavecsei Motoros Összefogás.
Május 11-én családi nap az Ivanicsnál
Azt tudja valaki hogy pontosan melyik Kawa modelleket lehet tesztelni?
A Kakucsringen a Kawa napon nemrég a Ninja300, ZX6R 636, W800, Z800, Z1000SX, ER6F, ZZR1400, VN900 modellek közül lehetett választani, gondolom ezek lesznek most is?
Amúgy igen, jól megy a szerviz.
ha el tudnád hozni,többet tudunk mondani.
vagy telefonon 06303282168
üdv