Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt valami nagyon mellé ment ....
Hátha esetleg érdekel valakit:

link
Én már évek óta mondom, hogy hiányoznak a "régi" jó boltok.
Úgymint hifi a hifi boltból (van még? fehérváron?) Húst a hentestől, zöldséget zöldségestől. nem olcsóbb, de hosszú távon megéri.
Pl füstölt húsokat, frisshúst savanyúságot régen a környező településeken (battyán, csece stb) veszünk.
Amúgy a Norautóban kétszer voltam,először megállapítottam,hogy drága,ráadásul nagy a kínai%,másodszor alufelnit akartam venni a kocsira akcióban,de mikor megláttam közelről,majdnem elsírtam magam,hogy hogyan lehetek akkora barom,hogy megint bejöttem?!
Részemről nem bánnám,ha az összes tetves 'multi"elhúzna,legalább nem talicskáznák ki az ország pénzét!
Konkrétan a Kistarcsai csak van a vakvilágba.
Amennyit kérnek négyzetméteréért attól nekem gyomorfekélyem lenne.
Az Obi átveszi, de nem mindet...(beszállít a cégünk is...)

bútorosnak, vagy esetleg egy kisebb üzemnek jó is lenne.
A brico is áll................bár állítólag az obi veszi át őket.
Annyit kérnek ezekért hogy halandó a büdös életbe nem jut hozzá.
Pedig pont a norautó nekem fasza lenne.
az ötlet nem rossz, de a Unix/Bárdi/fusiszervízek és barátai taccsra vágták...viszont annyira nem is bánom... remélem az épületeket sikerül hasznosítani
Juhéjj................akkó má csak a decathlon és a madaras teszkó marad.
igen
Mindenhonnan?
Kivonul a Norauto. Készletsöprés van, akciókkal.
Flakonos túragumi? Olyanról még nem hallottam, de biztos jól tapad! :D
A Móri úti festékboltban tudsz venni. Szemben a Templommal. Van kicsi flakonos is.
Simontornyán? hát fogalmam sincs én nem ott lakom
Szia kb 600~700ft/liter edzővel együtt
Mi a pálya Simontornyán ?
Kösz még egyszer én itt a fúrom nem állok neki ilyenekről beszélgetni ha gondolod egy sör mellett megtárgyalhatjuk kinek mi az álláspontja
Mennyi ott egy kg vagy liter gyanta?
Szívesen segítettem,mint mindenkinek!
Amúgy jó a bemutatkozó írásod:D!
Igen,ez így van,csak a hosszú agyszívás elég jó eredménnyel volt nemzetünkre!
Elsőre nem is sikerült,egy világháború kevés volt hozzá,most az új technika a pénzügyi háborút erősíti,azért,hogy a lehető legtöbben vándoroljunk ki,lehetőleg magunktól!
Ezt a sorozatot feltétlen nézd meg és értelmezd belátásod szerint:
http://youtu.be/uwbDvhzZLxk
Köszi őket ismertem csak nem akartam lemenni a Balcsira érte most ahhoz hideg van de csak rá szántam magam és vettem is gyorsan 3 litert.
De köszi hogy segítettél
Pilot neked is köszönöm szépen csak már későn olvastam
Szia!

2012-es Metzeler M5,120/70-es:12.000.-
2011.49-heti Dunlop Sportmaxx 180/55+120/70:25000.-
Hi !

Ha gyanta kell akkor van 1-2 akit ismerek és fehérvári.
Szeva!
Balatonkenesén a Zrínyi u 19 ben van egy cég,akik árulnak mindenféle műgyantát,meg hozzávaló üvegszálat,illetve karbonszövetet is!
Barátom ott vett a motorja bevonásához gyantát,meg karbon szövetet,tehát foglalkoznak kis mennyiséggel is!
Itt megtalálod: http://www.poliesztergyanta.hu...