Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm szépen :)
Tudnátok ajánlani jó szerelőt (Szfvár) Aprilia Rs50-ről lenne szó, karbi állítás
sok locsolót utólag is!
idén kik lesznek a fighterek?
Egy jó kis progi Nyárra!
ismerem a tulajt
Félreértés ne essék, én nem melózok ott, pusztán volt kollégám mondta, hogy kellene ember én meg gondoltam jó fej leszek és kirakom.
áhá... már ma is többet tudtok, mint tegnap...

köszi
Seregélyesi 96. SAO-Synergon Kft.
Synergon van Fváron?
Ha esetleg valakit érdekel tudok egy melót a synergonba, sürgős.
Ami kell: angol középszinten....papír nem kell róla......valamennyi számtekes ismeret azért legyen.....kb nettó 140e + 10e havi cafeteria + amint ügyeletbe is betanul akkor még + 30-40e még havi.
No látod, kár volt izgulni.
Ma délelőtt felhívtak, hogy tegnapi nap folyamán kivágta a bolt elektromos cuccait egy villám. Tönkrement/elveszett egy csomó cucc és adat, de be volt már csomagolva a készletem, így nem veszett el a rendelésem. Holnapra itt lesz
mi személyesen szoktunk vásárolni, nem futárral, de jellemzően a futárcég a szűk keresztmetszet.
rendeltem már én is futárt, a visszaigazolásban az volt hogy következő munkanap jön, hát sikerült is kiérnie 2 nap múlva...
Érintkezés!
Nem elektromos szaki vagy?
Köszönöm!
Kivettem szabit, hogy várjam a futárt, rendeltem tőlük egy jó kis készletet, de csak nem akar megjönni 2 napja kellett volna megérkezni, de nem reagálnak se telefonra, se e-mailre. Remélem megérkezik a cucc; bízom bennük, ha eddig másnál nem volt gond
cégesen szoktunk náluk vásárolni, eddig semmi rossz tapasztalatunk nem volt 5 év alatt
Sziasztok!

Először is elnézéseteket kérem, hogy ide pofátlankodok. Érdeklődnék, hogy van-e valakinek személyes tapasztalata a Köves és Forcon kft szerszámáruházzal? Fehérvári székhelyű bolt. Honlap
AGV S4 SV L-es méretű bukó eladó, ha érdekel valakit
Hi!
Szedett már szét valaki nem szétszedhető ledes indexet?Az egyik csak kocogtatásra műxik.
Hi!
már 3-szor fagyasztották,de utána mindig egyel több lett!
Szia!
Nekem régen (20 éve) volt sok. Folyékony nitrogénbe mártott hurkapálcára tekert vattával az orvos lefagyasztotta. Kicsit sziszegtem de 2 hét múlva új bőr lett alatta és soha nem jött elő.
Üdv.
Ker-bont kft. a Fiskális út 170-ben. Ott sem kell várni.
hatósági áras,17900.-,ha nem akarsz várni,akkor menj a sárkeresztúri útra az alba autóhoz,én az évi 2 gépjárművemet mindig náluk csináltatom,10 perc alatt kész
Üdv!
Tudtok javasolni valakit aki Öreghegy környékén megcsinálja az eredetvizsgát? ja és mennyiért?
Válaszokat előre is köszönöm!