Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok.
Hol lehet itt olcsón motorgumit cseréltetni?
Mert egy kicsit sokallom még a 4500/gumi cserét is.
Helo, ő lenne
szia
van egy régi tűzoltósisakom.a bőr a belsejében az idő martaléka lett.azon is tudsz segíteni?
Ha ezt egy héttel előbb írod... :D
tolj egy képet és meglátjuk
Helo,bőrkesztyű egyik ujjának a végén van egy lyuk,javítható valahogy? Ha kell tolok fel képet róla.
120/70 Metzeler M5:2012.15.heti:10.000
120/70+180/55 Dunlop Sportmax:2011.37.heti:24.000
nagyon szép állapotúak,nem kockásra kopott kukázott szarok
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!

http://motorosruhajav.blogger....
hirdetésnél ott a szám
Igen, rá! Tegnap találtam egy számot, amire azt hittem az övé, de nem az volt...
Köszönöm, már hívom is!
Szia.Rá gondolsz?Remélem tudtam segíteni.Üdv
http://dnorzx.fw.hu/
miért már meg is adtam :-)
köszi, de nem nekem lesz
meg akarod nézni a garázst?
elküldöm havernak a számod, keresni fog, ha aktuális...

szép estét!
megbeszélhetjük :-)
szezonban itt, télen máshol
A Mancz -ban van a garázs.Mit jelent neked az hogy időszakos?
szia,

hol? időszakos is lehetséges?
Tisztelt Motorod társak!
Segítséget kérnék!
A mai napon 04.28-án Balatonfüred és Székesfehérvár között a 8-as fő úton elvesztettem a motorom rendszámát UUK-746, ha netán valakinek valamilyen infója lenne, vagy netán valaki megtalálta és jelezné felém, nagyon hálás volnék érte.
Nem sok reményt fűzök a dologhoz de hátha.
Üdv: Szabi
Na, akkor programnak itt van mindjárt a Kawa-kanyar 4-én szombaton. Ha sikerül a héten eljutnom a műszakira, akkor megyek. Gyertek Ti is.
Köszönöm, hívni foglak.
Hölgyeim és Uraim.
Sajnos a Levi elköltözik,így lesz egy szabad hely a garázsban egy motor részére.Komoly 3250/hó összegért :-)
Valakit esetleg érdekel a dolog?
naa neee sajna sokan ki is használják,mert ilyen hülye vagyok

Kérdésed köszönöm a bringa a mai naptól hivatalos és meg van az új forgalmi erre vártam
A kilométerek majd csak most jönnek de amilyen peches vagyok tuti beszopok megint valamit .
Úgyhogy várom szeretettel a programokat ha érted mire gondolok és ez szól Zuttonynak is ,
Szép napot! Egy ismerős arc