Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nyálam is elkezdett csorogni...
A tehénkémnek épp szökésnek indult a gyári dobja, 23év után spontán a rozsda által
hello,

két tartófülről lenne szó, esetleg két tompítóról(de ez csak gondolati szinten van meg)
Szia,előfordul,csak iszonyat kevés időm van,ha mégis,akkor inkább motorozok
hekkelsz még kiput?
Na és amit akartam írni, de kimaradt: az az út tényleg jó minőségű, pár éve megcsinálták rendesen.
Egyszer már feltűnt az a kis szakasz, de a sok utiterv és mentés közben valahogy lemaradt. Most nekiülök és rendesen megcsinálom.:) Kössz, hogy felhívtad rá a figyelmem!
Ha jártál valaha mondjuk Szente-Kétbodony vagy Hajdúböszörmény-Újfehértó közt, szerintem még mindig értékelni fogod a bakonybéli utat De amúgy nagyon, nagyon távol van a jótól :(

Viszont ami nem szerepelt az útvonalon, pedig egy kis kitérőt mindenképp megér szerintem, az a Gánt környéki utacska a zámolyi körforgótól a Csákvár-Környe útig, és ha nem akarsz nagyot kerülni, akkor onnan vissza Csákvárra, és úgy tovább. Megspórolsz így egy hosszú egyenes szakaszt, illetve kiváltod egy csomó elnyújtott kanyarral :)
Takker, a térképet nem mutatja nekem rendesen, de sejtem melyik útra gondoltál, nem is nagy kitérő. Adj egy címet és ha lesz fix időpontom meg pontosabb utitervem, akkor levelezünk egyet. Címem: tolgy84(kukac)gmail.com
Pedig Bakonybél felé szeretnék menni, mégis csak hegyi út...:) Láttam már ocsmány utakat, bízom benne, hogy addig még kátyúznak is és nem ez lesz a legdurvább életemben.:)
Köszönöm az útbaigazítást, összeszedem az eddigi és az ez utáni infókat, aztán úgy alakítom az útvonalat. Jó kis túra lesz...:)
Akarom mondani : Hiflofiltro
A Szakonyinál van hilofiltro!
Bocs, minden "visszafele" olvasandó, én innen Fehérvárcsurgó felől nézve értettem :)
Balinka környékén konkrétan elég jó az út, legalábbis a vasúti átjáróig. A Mór-Zirc útra eső szakaszon tényleg sok a gyűrődés. Zirc-Bakonybél-Bakonykoppány út meg nagyon szép, de borzasztó állapotban van így a tél után, még jártunk ott kocsival, mikor hó volt. Kavicsszóródások, kátyú kátyú hátán, meg még jó keskeny is. Pedig szeretek arra motorozni :(
Fehérváron árul valaki Hilfiltro olajszűrőt?
Na faszán kisbetűvel írtam mindent...
Ugyan nem magyarország, de javaslom az alábbi módosítást:

javított útvonal

szombathely és kőszeg között változtattam kicsit az útvonalon. egy nagyon jó kanyargós, tökéletes aszfaltos szerpentinre visz rechnitz-lockenhaus között, ha erre jársz kár kihagyni. mi oda szoktunk kijárni csapatni :)

ha erre (szombathely) jársz, dobj egy mailt ha gondolod, szívesen megmutatom a környéket. gyönyörű helyek vannak errefelé, bár inkább a határ másik oldalán.
Akkor tényleg rég voltam arra. Köszi a javítást.
Nem földút.
Tavaly nyáron voltam arra; le van aszfaltozva, mert arra vezet a Csókakő-Csákberény borút. Szépen felújították, út melletti faragott
útjelzők, stb.
Tavaly nyáron csak az az általam említett 50 m volt aszfalt nélküli, de az sem föld, hanem fehér zúzott kavicsos.
Csákberény-Csókakő föld út. Rég voltam arra, de nem túl jó minőségű lehet.

Ha már Vértes mellett mész el, akkor hozzátenném ezt a karikát (Mór-Oroszlány-Majk-Gánt-Csákvár):
http://href.hu/x/jrcm
És hogy haza beszéljek egy kicsit: Látogasd meg nálunk a KEMPP-et! Fenn van a hegytetőn, szép a kilátás a tóra és még programokat is kínál http://kempp.hu/
Szia!

A Csákberény-Csókakő közti út az egy félszélességű,, de aszfaltos út, de van benne 50 m amin zúzott kavics a burkolat, csókakő határában.
A Balinka-Bakonycsernye közti út elég hullámos. Szápár-Csetény között gyűrődött, hullámos.
Dudar-Bakonyszentkirály között, kátyús, hullámos, és bauxitpor van rajta.
(Minden nap errefelé járok)
Zirc-Bakonybél között nem tudom, most milyen az út, de gyanús.

Egyébként nagyon szép utat választottál. A Bakonyi részek egyébként nagyon gyönyörűek.
(Persze a többi is )
Szevasztok!

Valamikor a nyáron tervezek egy nagy túrát, át az országon oda-vissza és mivel miskolci vagyok, nem nagyon ismerem az útviszonyokat a Dunántúlon. Ugyan van még addig pár hónap és változhat a helyzet, de ha tudnátok némi támpontot adni, az jó lenne. Merre járható az út, merre nem ajánlott, melyik az az út amit meg se próbáljak...:)

Itt az út visszafelé része: http://goo.gl/maps/v3Iwv

Előre is köszönöm a válaszokat!
Csináltam egy dobot az 'új" motoromra:
nem jó a link