Holnap (vasárnap) kis túrát teszünk a pilisben.
dobogókő környékét vesszük célba, ha van kedvetek csatlakozzatok hozzánk.
indulás 9.30-kor a zámolyi úti oil benzinkútról.
érkezés kb este 6-ra.
Ha érdekel valakit, van egy eladó Bridgestone BT016-os (120/70, 180/55) gumim párban. A szélei még szinte érintetlenek a sok autópályás közlekedés miatt. 10 ezerért vihető, de fórumtársaknak még adok egy kis kedvezményt.
Sziasztok!
Augusztus 11-én,azaz most szombaton lesz öcsém esküvője,itt ZIRCen.Faterral arra gondoltunk,mivel öcsém,fater és én is motorozgatunk,hogy az esküvő napján összehívunk egy kisebb-nagyobb motoros társaságot,akik sorfalat állnának nekünk,miközben sétálunk a városba.Délután fél4körül lenne a gyülekező!Aki környékbeli,nem lehet neki gond,aki messzebb lakik,motorozhatna egy kicsit!
Ha valaki vevő az ötletre,legyen szíves @mail-ben jelezzen:
sorroli kukac vipmail.hu !
Ha valaki szólna haveroknak,bárki jöhet!Motortípustól függetlenül!
Előre is köszönöm!
Motoros üdv: Roli
Az sajnos esküvő miatt nekem nem fog összejönni, de ha részedről jövő hét kedden még szóba jöhet egy Euroring, vagy szerdán a Hungaroring nyílt nap, akkor mehetünk együtt. (Céges leállás miatt jó lenne még kihasználni a nyárból amit lehet...)
Ne mondja senki, hogy zsákbamacskát árulok, a műszakira nem árt venni két féktárcsát előre (kb. 10eFt) és egy bal talpas gömbfejet (3eFt).
Fékbetétet 3000km-re ezelőtt cseréltem mindenhol és helyközi melóba járásra használom, nem versenyzésre úgyhogy azok maradhatnak.
Karbi szinkron tegnap elkészült! Próba is megvolt, Veszprémig gurultunk egyet... nagyon jó lett! :)
Most az FZR romlott el... :S Félúton kinyomta az összes vizet, kipufogóból láng jött, durrogott és megállás után olaj cseppek az aszfalton... szerelő szerint lehet, hogy hengerfejes lett... :S Remélem hamar találnak hozzá alkatrészt, mert még nagyon nincs vége a szezonnak... :S
Szia! Én tudok neked ajánlani egy Kawasaki-szakit. Én csak rá merném bízni a kawámat, nem egy márkaszervíz, de én márkaszervízbe nem is vinném. Nekem ő karburál, ő állít szelephézagot, ő cserélte a szívószelepimet, vezérműláncot, egyik barátomnak most váltót varázsolt, a referencia a motorom, amiben 93ekm van, és gyári teljesítményét produkálja. Ha érdekel, írj, és megadom az elérhetőséget.
f2tommy@gmail.com
A Kawasaki az Nem Suzuki, alapjáraton és alacsony fordulaton össze-vissza jár, mert baromira ki van hegyezve (lásd verseny autók) Az összes régi vas ilyen a kawánál. Legalábbis nekem kettővel volt ilyen tapasztalatom.
róla én is jókat hallottam,itt se a szinkronnal volt a baj,hanem azzal,hogy megpróbáltuk egyel lejjebb rakni a tűt,nem jött be...
Én évekig kerestem egy normális szerelőt,most megtaláltam,mindennek együtt a munkadíja kb. 2000-2500 Ft-ra jön ki óránként...
Fontos az is,hogy szerelő legyen és ne alkatrész cserélő
dobogókő környékét vesszük célba, ha van kedvetek csatlakozzatok hozzánk.
indulás 9.30-kor a zámolyi úti oil benzinkútról.
érkezés kb este 6-ra.
az útvonal
250 giga 2,5" kék színben amíg a készlet tart, 10e!
Augusztus 11-én,azaz most szombaton lesz öcsém esküvője,itt ZIRCen.Faterral arra gondoltunk,mivel öcsém,fater és én is motorozgatunk,hogy az esküvő napján összehívunk egy kisebb-nagyobb motoros társaságot,akik sorfalat állnának nekünk,miközben sétálunk a városba.Délután fél4körül lenne a gyülekező!Aki környékbeli,nem lehet neki gond,aki messzebb lakik,motorozhatna egy kicsit!
Ha valaki vevő az ötletre,legyen szíves @mail-ben jelezzen:
sorroli kukac vipmail.hu !
Ha valaki szólna haveroknak,bárki jöhet!Motortípustól függetlenül!
Előre is köszönöm!
Motoros üdv: Roli
http://www.hasznaltauto.hu/auto/peugeot/306/peugeot_306_1.4_xn
-6051946
Ne mondja senki, hogy zsákbamacskát árulok, a műszakira nem árt venni két féktárcsát előre (kb. 10eFt) és egy bal talpas gömbfejet (3eFt).
Fékbetétet 3000km-re ezelőtt cseréltem mindenhol és helyközi melóba járásra használom, nem versenyzésre úgyhogy azok maradhatnak.
Most az FZR romlott el... :S Félúton kinyomta az összes vizet, kipufogóból láng jött, durrogott és megállás után olaj cseppek az aszfalton... szerelő szerint lehet, hogy hengerfejes lett... :S Remélem hamar találnak hozzá alkatrészt, mert még nagyon nincs vége a szezonnak... :S
f2tommy@gmail.com
többet nem várok 3 napot egy láncszett cserére.
Én évekig kerestem egy normális szerelőt,most megtaláltam,mindennek együtt a munkadíja kb. 2000-2500 Ft-ra jön ki óránként...
Fontos az is,hogy szerelő legyen és ne alkatrész cserélő