Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A karburátor szinkron és beállítás meg azért tudást igényel. Nem véletlen voltak régen karburátor szervízek. Mára szinte már csak a Kacsári Gyuriék maradtak Martonvásárban. Weber karbival foglalkoznak
Nos én Borsó Tibihez vittem a Dominatort, Korrekt nagyon! Vezérműlánc és feszítő cserét csinált nekem. Plusz amit még látott javította :) Természetesen felhívott csinálhatja-e, meg mondta mi a gond. Nagyon nagy rutinja van. Rendeltem is tőle már pár dolgot, 1-2 nap alatt át is vehettem a gyári alkatrészt!
nekem mindegy kihez viszed,csak megosztottam veled a tapasztalataimat
Hat dobbenet ezeket olvasni...
Nekem elvállalta a szelephézag állítást, meg a szíjcserét... Amikor meg mentem a motorért a válasz: jó lesz ez még...

Plusz az indexeket is szarul rakta fel(egy éjszakás meló volt rendbe rakni)...
na igen...
Huh csak attól az embertől mentsen meg a világ. Én sikeresen össze vesztem vele hogy majdnem komolyabb dolog lett.
Bementem mint rendes vásárló. Nem nagy tétel kellett csak teleszkóp olaj. Bringámba kell. Mintha nem is lettem volna ott dumált meg röhögött a haverokkal.Közel 10 perc után megkérdezte mit akarok.
Elmondtam nyűgöm bánatom. Erre hogy ha mindenki csak egy teleszkóp olajért menne be akkor lejárná a lábát. Nézzek körbe és vegyek vmit még. Meg különben is a bringa teleszkópba jó minden olaj .. Ekkor már enyhén nem volt őszinte a mosolyom a haverjai rátoltak még egy lapáttal hogy nah mi van a csepel ennyit fejlődött már teleszkópos is? Volt egy kis oktatás még az olajakról hogy holt hülye vagyok hozzá.... Azt szépen felvázoltam annyira mégsem mert mezőgazdasági gépek motorjait javítom. Meg a bringám árán két szaros robogója is kijönne. Megköszöntem az udvarias kiszolgálást és kijöttem a boltból, olaj nélkül.
érdekes. több barátom motorját szerelte már és még nem panaszkodott rá senki sem.
sajnos egyet kell értenem, hiszen az én motorommal csinálta mindezt... nagyképű és hisztis volt... :S
az egy nagy kókler,soha semmit hozzá,ha jót akarsz...nekem a frissen festett idomokat baszta össze,utána tagadta,egy lánccserével és idom le és felszereléssel 2 hét alatt sem tudott végezni...de legalább drága...átmész szembe az ivanicshoz,olcsóbb is,jobb is,számlás is...
Neeem. Budai út tetején a Vargesmotor Kft (Gábor)
Hozzá hordom a vasat. Nagy arc az ember, bitangjó szervizes, olcsón is dolgozik, ezért várni is kell rá... Ha lesz idő akkor holnap csináljuk ha nem akkor az eredeti megbeszélés alapján jövőhét hétfő.
Nálam is egyébként 4-ig dadog aztán indul meg de akkor veszettül. Illetve még gázkar problémám van. Nem enged vissza, nincs egy pici holtjáték sem...
Én a Borsó Tibiben még hírből sem csalódtam eddig
:) Köszi!
Te javítod a motorodat?
A Vinkovits Ferihez vittem. Ő a Kawasaki I-nél dolgozik. Ügyes...
Én meg úgydöntöttem kerítek a gépre supermoto kerekeket
Melyik szerelőhöz vitted?
ugyanez a helyzet nálam is, én is holnap szinkronozom... erre a zx6r-nél figyelni kell, állítólag 4ezrenként. grat a géphez!
Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat! :)
Igyekezni fogok jó gazdi lenni...:)
Tegnap elkészült az ültetés a kutyacsontok cseréjével és az első telószár 1,6 cm-es leengedésével.
Ki is próbáltam, hogy milyen egy Szfvár. - Zámoly- Csákvár - Szfvár. kör alatt... Az első megállóig csak húúú és tátott száj volt... :) utána ráéreztem... Szinte felfoghatatlan érzés a "89-es, kb. 60 Le-s gpz után... nem *** a szél, iszonyúan jól lehet kanyarodni vele és a gyorsulás... álom... :)
A sportdob miatti karbi szinkron viszont nem nagyon sikerült, mivel ma 6-kor indultam volna hazafelé munkából és folyamatosan lefulladt... ahogy próbáltam volna elindulni és húztam a gázt, leállt... 10 percig bíbelődtem, azután szivatót húztam rá és sikerült elindulni... a következő kereszteződésig... szivató vissza... utána betorpant, lefulladt és ezt játszottuk hazáig... utálom, amikor befullad, majd hirtelen megugrik... annyira nem vicces... mehet vissza a szerelőhöz :(
Üdv. :) Valahol már láttam ezt a vasat
Hello,

Ügyes. Minden jót!
Jó választás! Sok balesetmentes km-t!
Rendben, köszönöm.
Szerencsére csak a felsoroltak maradtak,de enduro és cross gumiból is csak hátsók voltak!
Holnap küldöm a képet,ma sajnos nem volt időm fényképezni!
szia zassony!