Sziasztok!
Csatlakoznék a fórumhoz, fehérvári révén.
Jelenlegi motorom: zx6r.
Erdélyt én is csak ajánlani tudom, idén 8 napot töltöttünk azon a szép vidéken, 3000 km-t motoroztunk. Az utolsó útja volt a"89-es 500-as Gpz-nek, 2 liter olaj fogyasztással... :)
Profilmélység változó,általában 3-4mm a futófelületen!Garancia sajnos nincs!Én átnézem kívülről,átvételnél te is,felszerelésnél pedig megnézeted még a gumissal!A hátsókat el lehet füstölni,az elsők pedig szükség guminak jók,amíg nem veszel újat a motorodra!Ezért kb1000-2000 Ft között van darabja!
Köszi az infót. Ott amúgy mindíg lehet útjavítástra számítani. Tavaly Székelyföldön az összes patak, folyó...stb hídját javították. Egyszercsak felmarás....tábla nélkül...stb.
Barátokhoz megyünk. Én már "mindent" láttam, de idén is fogok idegenvezetni, mert van egy új tag a családban. A program kb. Gyilkos-tó, Békás-szoros, Szt.Anna-tó, Ezeréves határ, Bükkhavasi búcsú, Korond, Parajd, Farkaslaka...
Csatlakoznék a fórumhoz, fehérvári révén.
Jelenlegi motorom: zx6r.
Erdélyt én is csak ajánlani tudom, idén 8 napot töltöttünk azon a szép vidéken, 3000 km-t motoroztunk. Az utolsó útja volt a"89-es 500-as Gpz-nek, 2 liter olaj fogyasztással... :)