Hát hallod vzoli343 annyi wb shoppot megnéztem már de még semmit nem találtam de nem adom fel
Viszont amit tutu belinkelt Berik tatyót az nem rossz cucc
Mész felfelé a pozsonyin és jobb oldalt lesz még az elején! Van kint reklám tábla is. Én anno CNC maró által tönkretett darabokat vittem neki felrakatni. Aluminimumban az a jó, hogy nem gyengül kis varrásra, olyan lesz mintha 1 anyag lenne
Sziasztok még mindig alumínium hegesztőt keresek Székesfehérváron googliztam már de titeket is megkérdezlek hátha van valakinek személyes jó tapasztalata valakivel és meri ajánlani.
Segítségeteket előre is köszönöm
Oké és igazad van én sem értem,hogy miért ez a fene nagy bőrruha kikötés hisz a cordura is szabályos és az egész világon elfogadott hivatalos motoros viselet ami igencsak tart annyit mint egy bőr cucc.
A kawakanyar is jó ötlet viszont nem hiszem,hogy összejön mert sok volt 1 kicsit a kiadásom a gépre. De ha még is rád csörgök előtte 1-2 nappal ok
ilyesmik jutotak eszembe nekem is, mint pl a drz-n a szerszámtáska, de nem zárható. lehet veszekl egy kis lemeztrezort, az úgyis van yamahakében csak a monokey rögzítést kell megoldani
Hali!
megkaptam, csak nem tudom mit válaszoljak rá, mer' bőrszerkót nem fogok venni a kedvükért az tuti... Majd még alszom rá addig
Viszont örömmel olvastam lejjebb, hogy újra pöfög a gépezet! Aztán kíméljed ám!
Ja, és a LimeParty-ig mit szólnátok ehhez: http://www.kawasaki.hu/News/De...
Kicsit barkácsolós de én egy kis méretű decathlonos 1200 forintos gyerekhátizsákot pattintottam fel.közvetlen a segédvázon két táskacsatt és két bujtató segítségével.
A kis hátsó nem tudom látszik e a képen.
Viszont amit tutu belinkelt Berik tatyót az nem rossz cucc