Aha így már értem mire gondolsz Na azt nem tudom,hogy olyan kis tütyőt lehet-e nála kapni de azért nézz be hátha Viszont ha gondolod 1-2 web shop-ot meglesek neked .
meg fogom nézni, mert az övtáskánál mégiscsak jobb :)
az elképzelésem olyasmi volt hogy valami olyasmi kéne mint a sportmototoknak a ülésfedője, csak a doboz tartójára, mert azt nem kell magammal vinnem és zárható. de 20-30literes doboznál kissebbet nemigen találok, az meg nem jóóóó
Akkor passz .
Amúgy ha jól emlékszem a Tibinél néztem lehet kapni igen csak pici tanktáskát amibe pénztárca, jogsi , esetleg egy 0,5 l üccsi simán belefér.
a lényeg az lenne, hogy azt a pár cuccot amit a zsebembe pakolnék, azt egy dobozba tudjam tenni, de ne az 50literes dobozt kelljen a mocin tartani.
jobb ötletig marad az övtáska
sziasztok
Olyan givi monokey dobozt keresnék, ami nagyon kicsi.
olyan pénztárca, kesztyű, dobozcigi, üdítő méretű érdekelne.
dobozom van, de nem akarom mindig magamnál hordani, mert nem vok én pizzafutár :D a zsebembe meg azért ennyi dolog nem fér. (csomagtartó meg a doboz tartója miatt n.a.
Szia.
Köszönöm a megtisztelő ajánlatot és (sajnálom) hogy nem tudtok eljönni viszont a legénybúcsú fontos esemény az életben. Két hete szombaton tartottam a legénybúcsúmat 14 barátommal, háááátt nem voltunk szomjasak éjfélkor . 5 rekesz sör 3L Balentines és némi üdítő fogyott el . Minimum hasonlót vagy még jobb legénybúcsút kívánok
Végre kész lett a bringa el is hoztam és kibebaszott jó a gép . Sokkal halkabb és mintha erősebb is lenne
A váltó Olyan mint az álom pontos és nem dobálja ki nem lehet félreváltani stbstb.
És ez mindennek együtt azaz blokk;szerelés ;4 L olaj; olaj szűrővel CSAK 203.000 Ft lett
Így van, ahogy írod, ma már inkább túrázom, mint hogy gyorsan mennék.... És továbbra is azt mondom, hogy országúton 100-110-zel haladni azért nem túl lassú..... (nekem)
Ahogy mondani szokták ki mit szeret! Én megértem Rottert, ő a kényelmes sofőrök közé tartozik már, "fiatalon" mert még mindig az kiélte magát és majdnem megjárta, most visszafogta magát és inkább túrázik mint gyorsan megy! Ahogy Berber mondani szokta: ,,minden motorral lehajtható a táv csak nem mindegy mennyi idő alatt" de akinek nem számít az idő az minek menjek 130-180-al? Az én kis hörcsögöm bírná a tempót de mégsem megyek vele max 120-130km/h Jó a fogyasztása itt még és élvezetes,nem taposnak el illetve időben észre veszem ha gond van! Egyszer mennem kellett autópályán, na ott meghúzattam 150-160km/h mert különben lemaradtam volna a munkatársaktól De igaz, a barom állatja autós még így is tolt minket le a belső sávban Mindenki maga dönti el mennyivel szeret menni és mit bír! Mindegyik tempónál meg lehet halni, de azért valjuk be ez nagyok sebességnél nagyobb valószínűség Közúton! Nem rég kimentünk Ausztriába! Gyönyörű szerpentineken mentem, ott ha akartam volna sem tudtam gyorsan menni Viszont haza fele, mikor már átértünk Szombathelynél bizony odahúztam a csuklómmal mert már ki voltam dögölve és minél előbb haza akartam érni! 600km úgy megtenni egy nap, hogy még 7óra erőltetett hegymászás is benne van, hát fárasztó már a végire Főleg ha még 100kg sújt viszel hátul a mocin
Egy szó mint száz, megértem azokat akik 125 vagy 250 rohangálnak mert elég nekik, én csak azért nem bírnék már leváltani mert nagyon hozzászoktam a kis méregzsákom temperamentumához! Engem sem fognak lekapcsolni gyorshajtásért az már biztos, de azért jól jön az a 98 pacika néha
ne is mond, egyszer haverral cseréltünk motort még jó hogy csak néhány km-re
neki is 125 van de 4t
emelkedőn 90-ről úgy visszalassult 70-re hogy csak lestem mi van?
enyém 2t nem szokott visszalassulni annyira
kicsitse bántam meg hogy nem a gazdaságosabb 4t-vel megyek
inkább fogyasszon 1-1,5literrel többet de legyen tartalék ha előzni kell
amit vettem tőled fényképezőt azon voltak még képek, kutyárol, macskárol, házakról átküldjen emilen?
Bizony, 4T '25-össel élet-halál harc egy kamion előzés. Az vegyen '25-öst aki főútvonalon legfeljebb pár kilométert megy melóba menet vagy ha többet akkor vállalható számára a kamion mögötti tartós élményutazás. A 250-es már egy személynek elegendő a megengedettel haladásra és dinamikus előzésre is de amennyi mondjuk egy használt YBR250 annyiért kapok ugyanannyi idős 600-as sor4-est is úgyhogy erősen túlárazott kategória. Ha reális áron mérnék akkor robogó helyett bevállalnék egyet.
Tiszta sor és pont ez lenne a lényeg. Nem muszáj egyébként azt a gépet kihajtani a végletekig de ha kell legyen benne erőtartalék. Amit írtál is hogy nem mindegy, hogy nézel ki egy kamion mögül...
Pl a 25-össel kicsit nehézkes is volt átlag 90-es tempó aztán 110-115-nél vége van a gépnek.
az elképzelésem olyasmi volt hogy valami olyasmi kéne mint a sportmototoknak a ülésfedője, csak a doboz tartójára, mert azt nem kell magammal vinnem és zárható. de 20-30literes doboznál kissebbet nemigen találok, az meg nem jóóóó
Amúgy ha jól emlékszem a Tibinél néztem lehet kapni igen csak pici tanktáskát amibe pénztárca, jogsi , esetleg egy 0,5 l üccsi simán belefér.
a lényeg az lenne, hogy azt a pár cuccot amit a zsebembe pakolnék, azt egy dobozba tudjam tenni, de ne az 50literes dobozt kelljen a mocin tartani.
jobb ötletig marad az övtáska
http://www.motorsprint.hu/inde...
Olyan givi monokey dobozt keresnék, ami nagyon kicsi.
olyan pénztárca, kesztyű, dobozcigi, üdítő méretű érdekelne.
dobozom van, de nem akarom mindig magamnál hordani, mert nem vok én pizzafutár :D a zsebembe meg azért ennyi dolog nem fér. (csomagtartó meg a doboz tartója miatt n.a.
Köszönöm a megtisztelő ajánlatot és (sajnálom) hogy nem tudtok eljönni viszont a legénybúcsú fontos esemény az életben. Két hete szombaton tartottam a legénybúcsúmat 14 barátommal, háááátt nem voltunk szomjasak éjfélkor . 5 rekesz sör 3L Balentines és némi üdítő fogyott el . Minimum hasonlót vagy még jobb legénybúcsút kívánok
Sok boldogságot az ifjú párnak!
Sajnos nem tudok menni, mert akkor lesz a legénybúcsúm, de cserébe mégegyszer a meghívó a mi menetünkre
Esküvői menet
Végre kész lett a bringa el is hoztam és kibebaszott jó a gép . Sokkal halkabb és mintha erősebb is lenne
A váltó Olyan mint az álom pontos és nem dobálja ki nem lehet félreváltani stbstb.
És ez mindennek együtt azaz blokk;szerelés ;4 L olaj; olaj szűrővel CSAK 203.000 Ft lett
Ja és most BÓDOGSÁGOS ÉRZÉSEM VAN ,
Köszönöm Borsó Tibi , , , , ,
Süti,üccsi jeee
Egy szó mint száz, megértem azokat akik 125 vagy 250 rohangálnak mert elég nekik, én csak azért nem bírnék már leváltani mert nagyon hozzászoktam a kis méregzsákom temperamentumához! Engem sem fognak lekapcsolni gyorshajtásért az már biztos, de azért jól jön az a 98 pacika néha
Küldd el légysziv mert nem tudom, hogy mentve lettek-e. Gondolom ilyen "otthonmaradtakártya" típusú baleset miatt kerültek oda.
neki is 125 van de 4t
emelkedőn 90-ről úgy visszalassult 70-re hogy csak lestem mi van?
enyém 2t nem szokott visszalassulni annyira
kicsitse bántam meg hogy nem a gazdaságosabb 4t-vel megyek
inkább fogyasszon 1-1,5literrel többet de legyen tartalék ha előzni kell
amit vettem tőled fényképezőt azon voltak még képek, kutyárol, macskárol, házakról átküldjen emilen?
Pl a 25-össel kicsit nehézkes is volt átlag 90-es tempó aztán 110-115-nél vége van a gépnek.
(Amúgy csak zrikállak)
Borzasztó stresszes az önjelölt lassúkapitányok és streetracer hullajelöltek közt őrlődni a megengedett sebességhatár magasságában.