De sok tudós, istenem. Tegnap én is irkáltam oda (megismered a macskás avatarról) de beleuntam mert elég volt a kinti forróságot elviselni nemhogy a bölcsességet ami onnan sütött. Amikor bedobták, hogy a Lidlis sisak az átcímkézett Caberg meg a Motowell az minőségi akkor úgy éreztem, hogy kár minden leütött billentyűért, én nem erre a világra való vagyok...
Szerintem 1000 km felett már nem igazán van kényelmi szint, ami tartósan kielégítő. (és most a GL-es Hondásoktól mélységesen elnézést, de ez a véleményem )
Mi egy ilyen Kolozsvár-Bethlen-Beszterce-Cibles-Békás-szoros-Parajd-Szováta-Maro
svásárhely-Segesvár-Fogaras kört megyünk, ebből a Transfagaras-ra azért nem bánnám ha ott lenne velem a Suzuki, a többinél kibírom majd
Az gyorsan kopik :O
Mi autóval megyünk, jó a GSF de azért 2-3000 km-t nem biztos hogy szívesen lecsavarnék a nyergében, másrészt meg a csomagok pakolása is érdekes helyzetet teremt, főleg 5 főre...
ne szarozzál,vidd oda szerintem...mi is erdélybe megyünk,jövő pénteken indulunk,4000 km-9 nap,megyek is holnap gumit venni,mert amit a múlt hónapban vettem sajna nem fogja kibírni ...nagyon jó gumi a conti race attack soft,de 2000 km és fél nap kakucs után 1,5 mm maradt a kopásjelzőig...
barátosném kollegája két flakon PUR habot hagyott a hátsó ülésen. Komplett belét cserélni kell
180/55 r17 Pirelli Dragon Supercorsa Pro -ÚJ--29900.-
180/55 r17 Conti Race Attak Medium-70%-----8500.-
120/70 r17 Bridgestone BT014--------80%-----7900.-
fehervariablak@gmail.com 30-kilenc51-huszon6-81
Ha látsz köszönj oda, motorosok között nem biztos hogy kiszúrok egy magyar vasat
Mi egy ilyen Kolozsvár-Bethlen-Beszterce-Cibles-Békás-szoros-Parajd-Szováta-Maro
svásárhely-Segesvár-Fogaras kört megyünk, ebből a Transfagaras-ra azért nem bánnám ha ott lenne velem a Suzuki, a többinél kibírom majd
Mi autóval megyünk, jó a GSF de azért 2-3000 km-t nem biztos hogy szívesen lecsavarnék a nyergében, másrészt meg a csomagok pakolása is érdekes helyzetet teremt, főleg 5 főre...