nekem is ő csinálta a mercin,13e töltés,egy csatlakozó javítása 7e...ez volt két éve...előtte meg 2 havonta 8e 3évig,mert "nincs annak semmi baja csak a gáz porózus,ez természetes"
2012 Július 20 PÉNTEK nagy nap lesz az életünkben, hiszen ezen a napon mondjuk ki kedvesemmel a boldogító igent. Nem tagadjuk meg önmagunkat, és menyasszonyi autó helyett a ZZR nyergében tesszük meg első utunkat mint férj és feleség. A Prohászka Ottokár templomtól indulunk kb. 16:30-kor, a cél Sukorón a Gémeskút étterem. Jó néhány motoros barát csatlakozott már hozzánk, de szeretnénk ha minél többen elkísérnétek minket ezen az úton. Várunk tehát szeretettel minden motorostársat aki kedvet érez ehhez a kis felvonuláshoz. Sukorón frissítővel sütivel, pogácsával háláljuk meg hogy elkísértetek minket. Aki tud jönni, kérem itt, vagy e-mailben jelezze.
na igen. mire visszaértem addigra mozgatták meg. nagyon nem tudták mert nehéz + kormányzár... de könyörgöm attól még, hogy nem autó... nem voltam túl hideg hangvételű akkor az is biztos!
Észrevettem ,hogy elvannak a rendőrök mert 1:30 -kor is sok rendőr volt az M7-en este meló végeztével meg csak úgy villogtak (Auchen lejáró és 62-es kijáró között) mintha valami banzáj lett volna.
Sok boldogságot add át jókívánságom a Liának is.