Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Andris!

Sok boldogságot add át jókívánságom a Liának is.
Gratula.
Mienkben már 3 éve fixen nem volt tölve, de ilyen melegben már inkább csak "hűvös" levegőt fúj. Most megyünk Erdélybe, emiatt fontos lenne
sok boldogságot,most legalább te is megtudod mi az ami másnak öröm,de neked már munka
nekem is ő csinálta a mercin,13e töltés,egy csatlakozó javítása 7e...ez volt két éve...előtte meg 2 havonta 8e 3évig,mert "nincs annak semmi baja csak a gáz porózus,ez természetes"
80%
Sziasztok Fehérvári Motorosok!

2012 Július 20 PÉNTEK nagy nap lesz az életünkben, hiszen ezen a napon mondjuk ki kedvesemmel a boldogító igent. Nem tagadjuk meg önmagunkat, és menyasszonyi autó helyett a ZZR nyergében tesszük meg első utunkat mint férj és feleség. A Prohászka Ottokár templomtól indulunk kb. 16:30-kor, a cél Sukorón a Gémeskút étterem. Jó néhány motoros barát csatlakozott már hozzánk, de szeretnénk ha minél többen elkísérnétek minket ezen az úton. Várunk tehát szeretettel minden motorostársat aki kedvet érez ehhez a kis felvonuláshoz. Sukorón frissítővel sütivel, pogácsával háláljuk meg hogy elkísértetek minket. Aki tud jönni, kérem itt, vagy e-mailben jelezze.

Üdvözlettel,
Lia&Andris
Ilyen is létezik? Jé nekem..
kérdezz majd rá a szervizben légyszives, hogy uv festékkel jelöltet használnak-e! mert akkor ha szivárog egy uv lámpával simán látod honnan... :)
Igen, őrá emlékeztem, meg arra is hogy elég "jó" árakon dolgozik
Nincs mit, szívesen :)

@gab200gab200: Nekem jók a tapasztalataim a Norautóval kapcsolatban.
az újcsórin van profi klímás,nem olcsó,viszont garantáltan nem basz át és nem kell visszamenned 2 nap múlva tölteni...
Köszi, Norauto eszembe sem jutott!
Valaki tud jó és olcsó klímatöltő-helyet Szfváron? (2 kocsiban kellene feltölteni)
Szeretem az ilyen embereket én is biztos megkérdeztem (ÉN) volna ki volt. Nehogy baj legyen .
na igen. mire visszaértem addigra mozgatták meg. nagyon nem tudták mert nehéz + kormányzár... de könyörgöm attól még, hogy nem autó... nem voltam túl hideg hangvételű akkor az is biztos!
Akkor basztak volna utoljára azt megmondom .Milyen jogon nyúl hozzá a paraszt szóljon arrébb tolom de nem ám,hogy ő.
Észrevettem ,hogy elvannak a rendőrök mert 1:30 -kor is sok rendőr volt az M7-en este meló végeztével meg csak úgy villogtak (Auchen lejáró és 62-es kijáró között) mintha valami banzáj lett volna.
...illetve könnyebben ellenőrizhető.
"a belső sávokban lassan haladó, forgalmat akadályozó autósokat is büntetik."

Na erre kéne ráfeküdni mert nagyságrenddel nagyobb veszélyforrás, mint a gyorshajtás csak azt meg ugye sokkal kényelmesebb szankcionálni.
én mindenhová ajtóig megyek