az én motoromat mozgatták már meg a karbantartók mert, hogy szar helyen van... pedig nem... kistecsó bejárat, bringatároló mellett álltam meg. nem oda ahova a pénzszállító szokott állni.
A bejárathoz odaállhatsz, ha marad a járdán 1,5 méternyi hely. De a járdán nem igazán gurulnék a buszpályaudvarnál. Sosem állnék oda, mert a hvcs bagázs mindig ott cigizik. Marad az északi bejárattal szembeni parkolónál lévő kandelláber kis szigete.
Fehérváron hogy van ez a parkolós téma? Ma pl. megyek a plázához motorral, megállhatok a pláza előtt/mellett valahol a térköves részen? Vagy csak a kijelölt autó-fizető parkolóhelyeken, de nem kell fizetnem? Vagy bárhol a járdán is, ha marad elég hely? Vagy akár felmehetek a buszpályaudvar épülete előtti járdára? Ott mindíg állnak robogók!
Sziasztok!
Tudtok valakit itt Fehérváron vagy környékén aki láncból ki tudna nekem szedni 2 szemet?
Áttétmódosítás, stb volt, és nagyon hosszú a lánc. Két szemmel kisebb kéne.
nah ez az amiről le kéne szokni! főleg a 81-esen amiről mindenki tudja, hogy halálút... az a 30 mp amíg körüljárja a biztonságos előzés feltételeit semmibe nem tellik...
szombaton mentem kocsival Mórról Fvárra. Ment előttem egy kismotoros, indexelek, megelőzöm, erre mögülem csávókám egy F4-es CBR-el polóban, farmerban kielőz engem is, amikor már a kismotor mellé értem.
Végül pláza főbejáratnál álltam meg, bicajtároló mögött, nem volt vele gond, szépen elparkoltam ott