7-12 liter
Ha felmész a 7-es fórumra ott több embertől kaphatsz választ.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve.Nagyon szeretem a vasat
De mondom eljössz a garázshoz és megnézed,meghallgatod,kipróbálod
Szerintem tuti, Szürke toyotával voltam, aztán ahogy a budaira értetek be agárd felől, ott rögtön a lámpa megfogott és volt időm csodálni a gépet. A feliratnál lévő kopás végett egyedien felismerhető a géped! :)
Köszönöm szépen a felajánlást, lehet majd igényt tartanék rá, egy üléspróba szinten de előbb legyen meg a nagy A. Az még egy kis idő... :)
Nehéz is válogatni sajnos ilyen fizikai korlátokkal... De vigasztal helyette az agyam... :D
Nemtudom miért maradtak ki a zöld motorok :)
Talán mert a 2003 évjáratnak nem tetszik a műszerfala. Ez nem tetszik a fz6s ben sem
A 2002 es évjáratú ninjának meg ha jól tudom minden műszere analóg még
Helló miért kellene magamban tartanom ? Tiltott a fórumon leírni vagy valami szabály tiltja ?
Tudom hogy közlekedett a srác. Az utcánkban szokott járkálni amikor jött a rokonaihoz és nem éppen lassú tempóban... Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy közlekedik ameddig másik ember életét nem veszélyezteti... Az utca nálunk tele van kisgyerekkel és nem egyszer rohantak be sírva a szülőhöz a kisgyerekek hogy megijesztette őket egy motor..
De én zárom ezzel a témát és kérlek ha nem tetszik az írásom akkor ne olvasd el vagy ugor át rajta. Én is szoktam tenni. További szép napot Neked
Szia!
Háhá, láttalak egyik nap befelé a budain kedves pároddal :)
Kérdésem volna hozzád. Gondolkozom a kis cibere lecserélésén, és a ninja erősen mozgatja a fejemet. Menniy idős a tied? Mennyi km-errel lenne érdemes keresgélni? Valami speciális dolog amire mindenképpen érdemes odafigyelni?
165-166 centi vagyok, szerinted ráférek? Szerintem nekem egy 400-as is jó volna...
Azért annyira nem sietek mert nagyon az elején vagyok a gyűjtésnek.
Sajnos ez az év nem a legjobb a mezőgazdaságban így a fizetések is csökkentek jó pár ezer ft vel.
CBR f4i kényelmes fasza, CBR 600 rr olyan kényelmes mintha egy deszkán ülnél legalább is nekem nem jött be. Bandit passz, Ninja fasza (mer olyanom van XDD ) Suzi is aránylag kényelmes.
De mint mondották jó lenne ha egy párat ki tudnál próbálni. Kezdetnek én szívesen felajánlanám enyémet de beteg szegényke.
Napi 5-600 km.Kezdesnek az r6 lesz a hirtelenhalal.Ha nem csak a helyi menozos helyre mesz vele fajni fog minden tagod.Viszont ha negszokod a spanyolcsizma is kenyelmes lesz.En ha mindenaron sport akkor regebbi cbr lenne a nyero.
hello, van vki fehérváron vagy a környéken aki szeret motort bütykölni? vettem egy frecciat, és segitseg kene hozza, h mi a baja, mert elég szar a hangja, csak nem értek hozza, arra meg a vallsagban nem telik, h szervizbe vigyem. köszi
Ha felmész a 7-es fórumra ott több embertől kaphatsz választ.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve.Nagyon szeretem a vasat
De mondom eljössz a garázshoz és megnézed,meghallgatod,kipróbálod
Amúgy biztos minket láttál mert nem csak ez az egy hetes van fehérváron
Nehéz is válogatni sajnos ilyen fizikai korlátokkal... De vigasztal helyette az agyam... :D
Egy dolgot tudok mondani.Gyere és próbáld ki.Nem hiszem hogy csalódás lenne.Bár nem vagy valami nagyon magas
Talán mert a 2003 évjáratnak nem tetszik a műszerfala. Ez nem tetszik a fz6s ben sem
A 2002 es évjáratú ninjának meg ha jól tudom minden műszere analóg még
Tudom hogy közlekedett a srác. Az utcánkban szokott járkálni amikor jött a rokonaihoz és nem éppen lassú tempóban... Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy közlekedik ameddig másik ember életét nem veszélyezteti... Az utca nálunk tele van kisgyerekkel és nem egyszer rohantak be sírva a szülőhöz a kisgyerekek hogy megijesztette őket egy motor..
De én zárom ezzel a témát és kérlek ha nem tetszik az írásom akkor ne olvasd el vagy ugor át rajta. Én is szoktam tenni. További szép napot Neked
Háhá, láttalak egyik nap befelé a budain kedves pároddal :)
Kérdésem volna hozzád. Gondolkozom a kis cibere lecserélésén, és a ninja erősen mozgatja a fejemet. Menniy idős a tied? Mennyi km-errel lenne érdemes keresgélni? Valami speciális dolog amire mindenképpen érdemes odafigyelni?
165-166 centi vagyok, szerinted ráférek? Szerintem nekem egy 400-as is jó volna...
Ha tudnál egy két infót mondani a gépről.
Gondolod azok nem jók?
Sajnos ez az év nem a legjobb a mezőgazdaságban így a fizetések is csökkentek jó pár ezer ft vel.
Kár hogy a gyári street csak 108 ló.
És 600 kilométer után is fitten szállok le róla.
ER 5 . Utóbbi jobban bejött
Kivétek a sportmotorból profin gyártott naked.
De mint mondották jó lenne ha egy párat ki tudnál próbálni. Kezdetnek én szívesen felajánlanám enyémet de beteg szegényke.