Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinek mit takar a huzamos. Tesóm volt párjának van gsxr 600 as azzal mentem pár száz km t. Meg haver r6osával cbr t még nem volt alkalmam kipróbálni.
Eddig minden pénzemet a bringámba öltem bele meg a bakelit lemezekbe.
Ezért van csak egy mz m
Csak tetszenek vagy mentél is huzamosabban pár ilyen sporttal.
Ami még tetszik motor az a szívlámpás gsxr
Nekem ugyan még nincs meg a pénzem de a motorokat nézegetem már :)))
Ami nagyon tetszik az a yamaha r6 2003as évjárat.
Az visz mindent.
Utána jön a honda cbr f4i az is szép de azon nem tetszik a ram air. Vagy cbr 600rr 2003
Ninjákat nem nagyon nézegettem .
Ami még tetszene ha teljes idomos lenne az a yamaha fz6s
Nálam is megy rendesen a kattogás .
Ami még nagyon tetszik motor
Ezres giccer..................azakirályságos.
akkójóvanakkó
Köszönöm a gyors választ!
Inkább a gyorsasági kategóriát nézegetném
hello,

hasonló cipőben jártam pár éve. Amiket talán érdemes:
-Hornet
-SV
-Monster
-GS500
-Hyosung 650
max. 600 ccm 70-80 Le
(ez csak a naked kategória, lehet még kalandozni más felé is)
Sem a gatyádat nem eszi le, és a fentartása is olcsóbb valamelyest egy nagyobbnál. A magasság kérdést lehet egy ügyes kárpitossal is megcsináltatni a nyereg tömésének változtatásával.

Hyo: mayho74, csobaikaresz pontosan tud válaszolni a Hyosung topicban.
először is részvétem....

másik kérdés. mit tudni ezekről a hyosung mocikról? érdemes ilyet? :)
nemsokára megvan a nagy A aztán nézelődök valami gép iránt. Péz az nem sok cbr 125-m van msot azt cserélném. Másik kérdés, hogy milyen alacsony fekvésű motorokat ismertek? 165 centi volnék :D
26 éves volt sőt a rendőrségen melózott.... Mindenki mondja hogy csak pletyka ez meg az ,nem ment gyorsan mert a bukó plexijén nem volt vér. Nem volt mert azonnal leszakadt a plexi. Védőruha az semmi nem volt a doki is megmondta hogy az ütközéskor meghalt mert ha a teste egyben is marad a belső szervek szinte mind leszakadtak.
Sajnálom a srácot én is hogy ilyen fiatalon elhunyt de tudom azt is hogy hogyan közlekedett. Meg nagy szerintem egy fireblade 26éves korban
Természetesen részvétem a családnak, de......

.......... mi e fenének kell közúton ennyivel hajtani?
Szó szerint darabokba szakadt szegény srác,:( azt mondta haver ritkán lát ilyet de Ő is azon a ponton volt hogy azt mondja sorry nem tudom csinálni a melót,pedig ők mennek mindig a csúnya dolgokhoz.
Nem is engedték semmi rokonnak megnézni a testet ill ami maradt belőle .
aszongyák itten hogy a feje, lába másfelé, védőfelszerelés alig...
Béke poraira.
Én benne vagyok :))))
Kicsit off...
Beszéltem a rendőr rokonnal aki kint volt szegény srácnál helyszínelni
Mondta sok csúnya dolgot látott de ilyent még nem.
A srác azt mondta a tempó olyan 150-170 lehetett amikor a baleset történt :(
Reggelt!
ugyan már kérdeztem, de hátha azóta megjött a kedvetek: holnap jön valaki a Kawakanyarra?
A sebességére gondoltam a biciklinél,de ha egyszer arra kerülne a sor,hogy azzal menjek valahová,téged hívlak felvezetőnek a traktorral
Bringa elé sem illik kivágni :) Én naponta viszonylag többet tekerek mint egy átlag ember 40-50km de utálok közúton menni ha tehetem egyből megyek erdei utakra.
Sok köcsög van aki semmibe nézni a bringásokat.Tisztelet a kivételnek
Persze amikor robogok a kis 360pacis trakival akkor a tütüjével fülét farkát behúzza :D
Na ez az, eddig a hírig még én sem hallottam olyat, hogy motoros rendőr motorost állított volna meg!
Na mondjuk nekem aztán olyan mindegy, mert tészta a lelkiösmeretem...
Túl sok! Az elmúlt három napban,mindössze 300 km alatt háromszor törtek majdnem össze!Úgy vágnak ki elém és előznek szemből mint ha biciklivel lennék! Pedig ebben a nagy forgalomban városban 50,főúton 90-100!
Nyugodjon békében részvétem a családnak,barátoknak. :(
Ismertem a srácot Móri volt. Egy Cbr je volt :(((
Sokat járt a faluba hozzánk mert a rokonai itt laktak.
El akarta adni épp a napokban beszéltük
Sok ez mostanában :(
Sosenem volt dolgom motoros rendőrrel. Néha látom őket Fehérváron anyámék házánál, vagy a hondásoknál, vagy akárhol, de sosesemmi.
Nyugodjon békében, kitartás az itt maradtaknak.
Barátom volt.