probléma a következő :
- blokkból hallok valami furát méghozzá valami olyasmit mintha valami forgó alkatrész hozzá érne a blokk oldalához de ez csak olyan 4000-től felfelé hallom akkor is erősödik. Alapjáraton semmi nem hallatszik
Vezérmű lánc + feszítő kb 30.000 -nél lett cserélve most 39675 van benne sztem az nem lehet.
Ha a szelep nél a hézagoló korong kikopik akkor sztem az sem ilyen hangot ad.
Mielőtt ez a hiba előjött volna előtte igen idegbeteg állapotban voltam bizonyos dolgok miatt és az utcánkban 1-es sebességben tekertem ki ami igen csak gödrös elmentem kútra de nem tankoltam és onnan elindulva kb 100-200m-ert haladva elkezdte ezt a hangot adni és néha be is rángatott.
Hi!
Pappa!
Hívtalak volna,de a beírt telefonszámra azt mondja a női hang,hogy jelenleg nincs hozzárendelve előfizetőhöz!?
Ha nem akarsz velem beszélni,megmondhatod nyugodtan....
Tud valaki itt a környékben eladó pöpec endurot/túraendurot?
Rendszámos kellene, kb 125-650cc közötti, két személyre vizsgáztatva, kizárólag 4T. Erdélybe szaladgálnék vele, meg 1-2 helyre még
probléma a következő :
- blokkból hallok valami furát méghozzá valami olyasmit mintha valami forgó alkatrész hozzá érne a blokk oldalához de ez csak olyan 4000-től felfelé hallom akkor is erősödik. Alapjáraton semmi nem hallatszik
Vezérmű lánc + feszítő kb 30.000 -nél lett cserélve most 39675 van benne sztem az nem lehet.
Ha a szelep nél a hézagoló korong kikopik akkor sztem az sem ilyen hangot ad.
Mielőtt ez a hiba előjött volna előtte igen idegbeteg állapotban voltam bizonyos dolgok miatt és az utcánkban 1-es sebességben tekertem ki ami igen csak gödrös elmentem kútra de nem tankoltam és onnan elindulva kb 100-200m-ert haladva elkezdte ezt a hangot adni és néha be is rángatott.
Sztetek mi a fasz baja lehet ennek a gecinek
Kösz a segítséget