Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és veled melyik foglalkozott? A bajuszos, vagy a szakállas?
HÁHÁHÁ :D :D :D
Készen vagytok, akkor gumival 3000/ menet? :D

Szóval 6000 a kettő vagy 3000? a kettő?

ha mész azért gumit vigyél tudod nehogy baj legyen ,
Hi!
, igyál többet ,mert az a bajod , De ha akarod akkor gumival csinálják . lehet ,hogy fájni fog elöször de utánna megszokod majd , , , .
Hi!
A 6. sör után vagyok,kicsit nehezen értek.
A jsi-ben megcsináltak 3000-ért gumi nélkül?
Cső nekem a JSI-ben csinálták a cserét kemény 3000Ft-ért és ők csinálnak,adnak mindent kivéve a gumit de azt is vehet ott náluk,mert van az is. Aztán, hogy a javítást mennyiért csinálják nem tudom de sztem bazi olcsón.
Hi!
Én a Motorcentrben gumiztattam.Pácser Laci csinálta,mondjuk az emelőt én vittem,3500ft.Ez úgy,hogy a kereket is ők szerelték ki.
Gumijavítást vagy a jsi vagy a gumiflexnél érdeklődném meg.
Nekem is ez lenne a kérdésem, hogy hol gumiznak olcsón jól és centíroznak :) ? Persze Fehérváron.
Hölgyek/Urak!

Motorgumit hol tudnak szakszerűen, ügyesen, lehúzás nélkül javítani Fehérváron? Találtam egy csavart az 1000 km-t futott hátsógumival
Szeva!

hetven 746ötkilenc87

A régi számom is él pedig, csak Anyu használja.
Nem értem rá, sok volt a dolog, de tegnap pótoltam . Jó tekergést! Nálam ma már munka van. jövő hétig nem is lesz motorolás, esetleg a hét elején.
Jó értem.
De aztán okosan
Sportolok én eleget mire kimegyek sörért felbontom, felemelem, megiszom,lerakom és ezt többször egymás után el is fáradok , .
Viccet félretéve nem tudom még mia mai program de én személy szerint mennék valamerre motorral már csak asszonyt kell rávennem valahogy
Cső.
Nem emlékszem,de tuti hogy így volt.
A mai napon sportnap a bregyóban úgyhogy a családi program ez lesz.
De gyertek át oszt ott találkozunk
sose
Hi!
Nem voltál a szezonnyitó Dukis túrán!
Ha lehet küldd el a telszámodat,mert nekem valami régi van,amin már előfizető nem kapcsolható.
Én egyébként most indulok motorkálni.Óránként szoktam a telcsit megnézni.
jaj, meg ne sértődj. Vicc volt, csak lefelejtettem a végéről ezt
Báttya én szóltam mikor mentünk Siófokra Z-ReX is jött.
De most már hívni is foglak bakker ,mert meg van már a tel.számod is
Holnap guriga valamerre ?
Nem vagyok elveszve,csak soha nem jelzed hogy mész gurulni .
Én meg magamtól nem indulok sehová.
JA amúgy lehet érdekelne a többi kép is .
Ja míg el nem felejtem mielőtt azt hinnéd kamugép vagyon ne tedd ismétlem NE TEDD.
Csak ennyit szerettem volna tisztázni
Akkor te tudod jól én már régen láttam,mert magával vitte a srác
De sztem akkor sem fog elhajolni ,mert elég masszív egy anyag de tudod te is mit mond a mondás puding próbája az evés
gyorsan hízik a lemezed. A múltkor még csak 1,5-2 mm volt. Kicsit várjál vele, és ha eléri a 3-at, akkor mehet.
Ha jól emlékszem akkor 2,5 mm a lemez nem egy gyenge darab aranyos kis saválló
Jéé elveszett ember téged is lehet látni .
Őszinte leszek tököm tudja miért kéne esetleg ?
Ránézésre nagyon pöpec. És a jobbos?
Viszont ha ez másfeles lemezből lesz, szerintem az első úton leamortizálod a csizmáddal. (De ne legyen igazam.)