Cső nekem a JSI-ben csinálták a cserét kemény 3000Ft-ért és ők csinálnak,adnak mindent kivéve a gumit de azt is vehet ott náluk,mert van az is. Aztán, hogy a javítást mennyiért csinálják nem tudom de sztem bazi olcsón.
Hi!
Én a Motorcentrben gumiztattam.Pácser Laci csinálta,mondjuk az emelőt én vittem,3500ft.Ez úgy,hogy a kereket is ők szerelték ki.
Gumijavítást vagy a jsi vagy a gumiflexnél érdeklődném meg.
A régi számom is él pedig, csak Anyu használja.
Nem értem rá, sok volt a dolog, de tegnap pótoltam . Jó tekergést! Nálam ma már munka van. jövő hétig nem is lesz motorolás, esetleg a hét elején.
Sportolok én eleget mire kimegyek sörért felbontom, felemelem, megiszom,lerakom és ezt többször egymás után el is fáradok , .
Viccet félretéve nem tudom még mia mai program de én személy szerint mennék valamerre motorral már csak asszonyt kell rávennem valahogy
Hi!
Nem voltál a szezonnyitó Dukis túrán!
Ha lehet küldd el a telszámodat,mert nekem valami régi van,amin már előfizető nem kapcsolható.
Én egyébként most indulok motorkálni.Óránként szoktam a telcsit megnézni.
Akkor te tudod jól én már régen láttam,mert magával vitte a srác
De sztem akkor sem fog elhajolni ,mert elég masszív egy anyag de tudod te is mit mond a mondás puding próbája az evés
Készen vagytok, akkor gumival 3000/ menet? :D
Szóval 6000 a kettő vagy 3000? a kettő?
ha mész azért gumit vigyél tudod nehogy baj legyen ,
A 6. sör után vagyok,kicsit nehezen értek.
A jsi-ben megcsináltak 3000-ért gumi nélkül?
Én a Motorcentrben gumiztattam.Pácser Laci csinálta,mondjuk az emelőt én vittem,3500ft.Ez úgy,hogy a kereket is ők szerelték ki.
Gumijavítást vagy a jsi vagy a gumiflexnél érdeklődném meg.
Motorgumit hol tudnak szakszerűen, ügyesen, lehúzás nélkül javítani Fehérváron? Találtam egy csavart az 1000 km-t futott hátsógumival
hetven 746ötkilenc87
A régi számom is él pedig, csak Anyu használja.
Nem értem rá, sok volt a dolog, de tegnap pótoltam . Jó tekergést! Nálam ma már munka van. jövő hétig nem is lesz motorolás, esetleg a hét elején.
De aztán okosan
Viccet félretéve nem tudom még mia mai program de én személy szerint mennék valamerre motorral már csak asszonyt kell rávennem valahogy
Nem emlékszem,de tuti hogy így volt.
A mai napon sportnap a bregyóban úgyhogy a családi program ez lesz.
De gyertek át oszt ott találkozunk
Nem voltál a szezonnyitó Dukis túrán!
Ha lehet küldd el a telszámodat,mert nekem valami régi van,amin már előfizető nem kapcsolható.
Én egyébként most indulok motorkálni.Óránként szoktam a telcsit megnézni.
De most már hívni is foglak bakker ,mert meg van már a tel.számod is
Holnap guriga valamerre ?
Én meg magamtól nem indulok sehová.
JA amúgy lehet érdekelne a többi kép is .
Csak ennyit szerettem volna tisztázni
De sztem akkor sem fog elhajolni ,mert elég masszív egy anyag de tudod te is mit mond a mondás puding próbája az evés
Őszinte leszek tököm tudja miért kéne esetleg ?
Viszont ha ez másfeles lemezből lesz, szerintem az első úton leamortizálod a csizmáddal. (De ne legyen igazam.)