Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na igen, erre a 3 kérdésre külön-külön simán igent mondanék, de így egyben már elgondolkodtató...
Csörögj rám, vagy küldj egy mail címet sms-ben!
Hy.
Most nézem a képeidet van még a lime partyról több is?
49517

na most már rem.jó lesz
Cső Z-ReX ilyen lett a végső változat
http://www.sportmotor.hu/motor..." target="_blank">49517
Sziasztok!

Abban szeretnék segítséget kérni Tőletek,hogy hol és mennyiért szoktatok motorgumit cseréltetni Fehérváron.

Meglett a jogsi,csak most várom ,hogy elkészüljön.
Addig összeírom mit kell csinálnom,a kicsivel. Megvannak már a gumik is.

Köszi előre is!
Miért Téged érdekel a koncert?
És jönnél motorral is?
Nem baj, hogy éjfél körül lesz vége?
félre ne érts, nem szemrehányás volt. Sosem bántanék meg valakit, akit nem is ismerek.
Éppen elég lehetett Neked az a randi is tegnapra, biztos szörnyű volt, ha le kellett rá gurítani pár pohárral!
Na, ha majd körbekérdezel, akkor ne felejts ki engem se...
Szia Rex!
Bocsi, hogy nem jeleztem vissza, hogy én se megyek, de a gyors randi befejezés után, a barátnőmmel megittunk 1-2 pohár bort és utána nem akartam már motorra ülni. Igen a Kowa koncertre szeretnék menni, (tavaly voltam az A38-on szuper volt ) de a környezetemből nem igazán hallgatják, így lehet, hogy idén is egyedül megyek. Igyekszem azért körbe kérdezni, hátha valaki mégis eljönne.
Szia!
Nem hívtál! Ilyen jól sikerült a randi?
Ocho-ra nem tudtam rádumálni senkit, már csak Benned bíztam. De így aztán végül itthon maradtam. Viszont kíváncsiságból hallgattam Kowalskyt. Jók! Lesz koncertjük jövő pénteken, Budán. Csak szólok...
Sziasztok!

Holnap valami gurulás?
22 motorral és 28 fővel hihetetlen élmény volt
első két képen csak a Hornetes csapat
öcsém vezette a tűzoltóautót,aminek a robogó nekiment.holnap meglátogatja a kórházban,akkor többet tudunk,de a bal felkarja,a bal válla és a bokája törött el a robogósnak egy műtéten már túl van.
Szia Rex!

Én nem ismerem Őket, Én Kowalskit szoktam hallgatni és van 1 közös számuk az nagyon tetszik. Van délután 1 randim, de utána miért ne. Leírom a számodat, és ha nem jön közbe semmi akkor rád csörgök és találkozhatunk valamerre.
ebéd utáni fogocska a vertesben?
ellenben ma este fél kilenckor Ocho Macho koncert Gárdonyban. (free) Nincs kedve valakinek kijönni? (30-négy88-hat4egy2)
Aki nem ismerné őket, ilyesmiket nyomnak: http://youtu.be/9IzS6nJvut4
na én majdnem 6 évig minden reggel elmentem amellett a doboz mellett és párszor nekem is volt olyan érzésem, mintha villant volna, de sosem olyankor amikor kicsit kómásan megfeledkezve magamról elszáguldoztam ott (Pedig ilyen sokszor volt). Az a gyanúm, hogy csak valami tükröződés lehetett, megcsillant a fény a lencsén, vagy ilyesmi. Egyébként az a doboz elég ritkán működhet, mert (onnan) egyszer sem jött bírság. Se ilyen flash-feeling után, se miután elrongyoltam előtte...
De érdekelne egy szakavatott kolléga véleménye a villanás kérdésben, mert részemről csak feltételezés hogy nincs már vakuzós trafi, hanem csak infra-LED-es. Ezt erre a képre alapozom, itt sem villant. (és sikerült is lemosni őket azzal, hogy ez a két szép fehér karika akár UFO is lehet, így ez a kép nem bizonyíték semmire, de ez már más történet)
Ej ha igazad van tényleg kint volt és igen itt nincs ilyen motor még 1 .
Pont melóba indultam azért volt kint viszont ez eszembe sem jutott,hogy sok a bronzos.
Eléggé jó helyen van ahhoz ,hogy ne tudják még véletlen sem elvinni legalább is remélem nem részletezném mivel állnak szembe ha még is .
de múlt szerdán m7 bevezetőn villant a doboz. meg is lepodtem. mondjuk hiába belga volt a kocsi amit mért.
Jojo , köszönöm :) 600as cbr mellé álltam :D 50 ig birtam :D aztán mint a golyó :D :D autóval voltam :D
a telepített trafi elég ritka (fehérváron pl egy sincs), ne azoktól félj, hanem a mobiloktól....
De egyébként villanós trafit szerintem már nem is használnak, úgyhogy ne aggódj, lehet hogy csak japcsi turisták fényképeztek éppen valamit.
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, a palotai úton van telepített trafi?
A plázánál a felüljárónál mintha láttam volna egy villanást...?

ui: amúgy meglett a jogsi,csak még 30 napig nézegetem még amotort amire megküldik.
Hát igen. A lelkem mélyén (igen nagyon mélyen ) egy kulturált, jól nevelt gyerek vagyok.
Köszi. Reméljük nem lesz komolyabb baja.
Nekem volt vi... ööö... egzotikus állatom, de megszabadított tőle a betörő. Ezeknek semmi se szent...
Ma láttam a motorod, legalábbis feltételezem, hogy nincs még egy ezüst 636 Seregélyesen. Kint napozott az udvaron. Csak jótanácsként, de amíg ennyi sötét némber dolgozik az utcában addig én nem nagyon mutogatnám.