Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A berényi út - kadocsa út kereszteződésében elcsaptak egy robogóst. Ránézésre elég nagy robogó. Nem tudja senki, hogy ki lehet az illető és, hogy mi történt? Két mentő volt kint. Egy normál és egy rohamkocsi. Remélem nem lett komolyabb baja senkinek.
Vasárnap: http://www.gardony.hu/uj/htm/hirek.php?id=5827

Hétfő: http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4597&session_id=BpC.zcu8l
GM13421

Kedd: http://www.veteran.hu/esemenynaptar/view/1043/date/2012-05-01/66?return
_to=L2VzZW1lbnluYXB0YXIvZGF0ZS8yMDEyLTA1LTAxLzY2
, na örülök akkor te is tudod ,hogy kel kultúráltan társalogni velük .Végre egy kultúr ember ...............
Hétvégén kimerrehova?
Ó, olyan van otthon aluból, a közepében egy acélrúddal, hogy jobb legyen a húzása. Akadnak rajta nyomok mindenféle orvosi kezelésből. Fogászati, csontkovács, fül-, orr gégész (mert nem hallotta elsőre a felszólítást).
Elmész egy asztaloshoz és csináltatsz egyet kb: 80 cm hosszú legyen és az átmérője a dolgozó felületnek kb: 90mm
1x -2x használod rajtuk többet nem nagyon ugrálnak majd ,
Kerestünk egy tavat,(ismerősöm horgászversenyen volt),de "rossz" irányba fordultam,de utána rájöttem hogy nem volt az rossz irány,lehet a szívem húzott arra ,
egyáltalán mit kerestetek arra,ha nem fightereseket nézni?
Nem tom,gyáva vagyok ,Na majd legközelebb...
ménem szálltál ki és mentél oda?
Én láttalak ,,autóból,sajna.Gondoltam magamban,hogy végre egy jól felöltözött motoros,rám is azt mondják hogy túl reagálom az "öltözködést" Érdekes a legtöbb motorost autóból látom ,Szabadbattyánnál is láttunk Street Fighter-es arcokat gyakorolni,asszem Junior Team-esek voltak,intettem volna de hülyén vette volna ki magát...
ja de azok nekem nem annyira tetszenek még talán a 3. de abból sokat láttam már az a baj
közben látom a galériában a többit...
Lesz csak külön megszerkesztve úgy hogy ez a probléma nem fenyeget legalább is sztem ,
Állat lesz!
és maradjunk abban, hogy kivágás szempontjából bonyolult...
Te és lesz belőle jobb oldalas verzió is? Mert ha ebből csináltatsz kettőt, akkor ott így néz majd ki: (csak szólok)
Nem tölti be a képet ,
Elméletileg ez lesz csak sztem kéne a betükön faragni még.
Csaó
Imréfi Béla úr egy kedves fórumtárs bevállalta a tervezést és kivágatást is ,mert neki van ismeretsége ,hogy hol azt nem tudom.
A bonyolultság fogalom az relatív sztem bonyolult,mert a védő csak betűkből fog állni mint mondottam de rakok fel egy képet ,hogy lásd miről beszélek ok
Mezei-Kommancsriasztót vásárolnék!
eszem megáll...
Egyébként akkor mondhatjuk, hogy bonyolult.
Na és hol csinálják?
Azért nem árt ha te is tartasz otthon egzotikus állatot pl : vipera + a Fa testápolót szeretik nagyon ,mert puhítja a kérges gennyes bőrüket. És hogy a vég kifejlet jó legyen valami legális AK 47 sem ártana na jó ez túlzás ,mert drága a skuló az első kettő azért beválik néha ám sőt szeretik
Az a baj, hogy a sok "rabbi" itt túrja a lomtalanítás miatt kipakolt szarokat, itthon meg csak egy pump-action airsoft van ami hirtelen hadra fogható.