A berényi út - kadocsa út kereszteződésében elcsaptak egy robogóst. Ránézésre elég nagy robogó. Nem tudja senki, hogy ki lehet az illető és, hogy mi történt? Két mentő volt kint. Egy normál és egy rohamkocsi. Remélem nem lett komolyabb baja senkinek.
Ó, olyan van otthon aluból, a közepében egy acélrúddal, hogy jobb legyen a húzása. Akadnak rajta nyomok mindenféle orvosi kezelésből. Fogászati, csontkovács, fül-, orr gégész (mert nem hallotta elsőre a felszólítást).
Elmész egy asztaloshoz és csináltatsz egyet kb: 80 cm hosszú legyen és az átmérője a dolgozó felületnek kb: 90mm
1x -2x használod rajtuk többet nem nagyon ugrálnak majd ,
Kerestünk egy tavat,(ismerősöm horgászversenyen volt),de "rossz" irányba fordultam,de utána rájöttem hogy nem volt az rossz irány,lehet a szívem húzott arra ,
Én láttalak ,,autóból,sajna.Gondoltam magamban,hogy végre egy jól felöltözött motoros,rám is azt mondják hogy túl reagálom az "öltözködést" Érdekes a legtöbb motorost autóból látom ,Szabadbattyánnál is láttunk Street Fighter-es arcokat gyakorolni,asszem Junior Team-esek voltak,intettem volna de hülyén vette volna ki magát...
Állat lesz!
és maradjunk abban, hogy kivágás szempontjából bonyolult...
Te és lesz belőle jobb oldalas verzió is? Mert ha ebből csináltatsz kettőt, akkor ott így néz majd ki: (csak szólok)
Csaó
Imréfi Béla úr egy kedves fórumtárs bevállalta a tervezést és kivágatást is ,mert neki van ismeretsége ,hogy hol azt nem tudom.
A bonyolultság fogalom az relatív sztem bonyolult,mert a védő csak betűkből fog állni mint mondottam de rakok fel egy képet ,hogy lásd miről beszélek ok
Azért nem árt ha te is tartasz otthon egzotikus állatot pl : vipera + a Fa testápolót szeretik nagyon ,mert puhítja a kérges gennyes bőrüket. És hogy a vég kifejlet jó legyen valami legális AK 47 sem ártana na jó ez túlzás ,mert drága a skuló az első kettő azért beválik néha ám sőt szeretik
Hétfő: http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4597&session_id=BpC.zcu8l
GM13421
Kedd: http://www.veteran.hu/esemenynaptar/view/1043/date/2012-05-01/66?return
_to=L2VzZW1lbnluYXB0YXIvZGF0ZS8yMDEyLTA1LTAxLzY2
1x -2x használod rajtuk többet nem nagyon ugrálnak majd ,
és maradjunk abban, hogy kivágás szempontjából bonyolult...
Te és lesz belőle jobb oldalas verzió is? Mert ha ebből csináltatsz kettőt, akkor ott így néz majd ki: (csak szólok)
Imréfi Béla úr egy kedves fórumtárs bevállalta a tervezést és kivágatást is ,mert neki van ismeretsége ,hogy hol azt nem tudom.
A bonyolultság fogalom az relatív sztem bonyolult,mert a védő csak betűkből fog állni mint mondottam de rakok fel egy képet ,hogy lásd miről beszélek ok
Egyébként akkor mondhatjuk, hogy bonyolult.
Na és hol csinálják?