Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus, azt olvastam először, hogy "kenyérvágó késsel kergették el a rabbit"
A szekesfehervar.hu írta:

"Kenyérvágó késsel kergették el a rablót a Prohászka úti kisboltból
Kezében késsel próbálta meg kirabolni egy férfi a Prohászka úti kisboltot szerda este. Az 54 éves férfi az eladó ellenállása miatt menekülőre fogta, majd a közelben a rendőrök elfogták. A bevételt követelte az élelmiszerbolt eladójától, ám ő a pult alól egy nagy kenyérvágó kést vett elő. Időközben pedig egy nagyobb testű törzsvásárló is közeledett az üzlethez és a rabló ezek hatására elmenekült"

Ma is tanultam valamit: Nem csak robogóból és kutyából van nagy testű hanem törzsvásárlóból is.
Nem tudom kik ezek, de Dobogókőn is volt ismerős dögivel. (Ja a motorok ismerősek valahonnan) Ja ha valaki látott egy elmeroggyant robogóst talpig bőrben tegnap délelőtt Fehérváron az nem délibáb volt és nem véletlen.
Rotter kösz a linket azért lementem hátha majd egyszer kell még de megoldódott a problémám hál istennek
Cső Z-Rex hát,hogy bonyolult-e azt nem tudom ,mert betűkből lesz kirakva a bokavédő

De már megoldódott a problémám készül a tervezés és ha tetszik akkor létrejön a védő
Nos az a nap éppen nem jó
Sziasztok!

Ismét összeröffenünk egy kis találkozóra a baráti társasággal április 28., ha van kedvetek új motorosokkal ismerkedni és egy szép napot eltölteni akkor várunk titeket is! Nem baj ha nem Horneted van

Link 1

Link 2
Hát, a vízsugaras vágó céghez Palotán bejutni nem egyszerű. Helyette szerintem sokkal jobb alternatíva a Fehér Művek Márkón, akik lézerrel vágnak igen olcsón. Múltkor valami nagyon bonyolult alkatrészt vágattunk ki rm lemezből 160 ft-ért....

http://www.fehermuvek.hu/
Miért ragaszkodsz a vízsugaras vágáshoz? olyan bonyolult formát akarsz?
Mozdonnyal? Hát nem szedték fel erre felé a síneket?
Csao skacok kéne egy kis segítség egyedi bokavédőt(sarok vasat) vagy mi a neve szeretnék csináltatni . Van kettő 1,5 - 2 mm vastag saválló lemezem és vízsugarassal szeretném kivágatni.
ja és kéne egy jóember aki faszán meg tudná nekem szerkeszteni a kivágandó mintát.

előre is kösz
Üdv: MrGo636
Én meg motorral jöttem ingyenmunkára mert csak.
Sziasztok. Nincs valakinek elfekvőben F1-eshez csutkakormánya?
Sürgős lenne. Előre is köszönöm!
Vettem biciklit, meg kottát, az azért jó, mert jó...
Ő a kisöcséd?
kistutu
Nézem az adatlapod, minden szép és kerek, csak a kis Fazer veszett a múlt homályába, pedig nem volt rossz paripa..
Éreztem.

Berrent a vass! 1x re. Azon agyaltam, hogy mi lenne ha két évente le lakkoznám?
Kizárt, Chuck Norrisnál is gyorsabban tekerek.
A motort én is sajnálom de lakásnak kicsit kényelmetlen lett volna.
Sajnálom, hogy így alakult.
Csak el ne üssenek vele amikor az autópályán bevágsz a belső sávba előzni!
Lesz is, azt garantálom. Remekül befektettem az összeget, vettem egy bringát. Idén tekerek, jövőre pedig -reményeim szerint- újra motorozok.
A pénteket ne feledd!
Motorod még lehet... csak ne idd el az árát. Péntekre akár mocival is mehetek... ha most már minden rendben lesz.