Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem sikerrel jártál!
Figyelem figyelem! Ma az utakon 13:00-tól 15:00-ig fokozott figyelemmel legyetek kinnt... Ma vizsgázok forgalomban.
Még egyszer! Mindenki saját felelősségre tartózkodjon az utakon! Nagyon veszélyes!
Sziasztok,

- S méretű (55-56cm), alig használt, jó állapotú, kivehető béléses, max 5-6 éves, zárt (tehát nem nyitott!), lehajtható plexis sisakot vennék max 25.000-ért. Ha valakinek van Fehérváron eladó az írjon a kerekpal_kukac_freemail_pont_hu-ra.

Köszönöm

kerekpal
Köszi!
Nem szimeringet akartam írni ha nem zégergyűrűt
Sziasztok! Az nagy baj ha a vízpumpa tengelyére a belső félszimering helyett egészet teszek?
Keresek 2 db lábtartót sport/túramotorról.

Úgy néz ki hogy nem az index relé a ludas az esetemben.

kaptam egy ilyen választ, viszont az én villamossági tudásom kimerül a relé cseréjével

"Szerintem kontakthiba, leginkább hiányos testelés és valamelyik másik égőn keresztül testelődik az index égője a hibás oldalon."

esetleg tud valaki ajánlani megoldást? vagy valakit megoldásként?
Kezdem magam közveszélyesnek érezni így, hogy az indexem balra csak világít és nem villog. Na meg a közegek se néznék jó szemmel az fix.
Igazad lehet,mégiscsak a drágábbik plekót kellett volna választanom?!
Nem rossz de ez valami karácsonyi látomás, hogy így túl vannak öltözve?
Jaja, például ilyen névteleneket , hogy Canton, Tannoy, Bösendorfer... Ráadásul ezek itt it készültek a Vidi üzemeiben!
A Bösendorfer VC7-esből 4millió Ft egy pár... No comment.
Az új pleximen keresztül ezt láttam,vagy csak szerettem volna?:D?!
De arc :D
Birom az ilyen idősebb hapsikat...csak igy félvárról...mondta el h kb 2000falat tervezett....ANYÁM BOROGASS :D
Nem a feje volt ő hanem az agya. Feje a Papp idején volt a Vidinek aztán fejetlensége a Kázsmér idején és túrós lankadt f..za Széles óta.
Hi!
Akármelyik 3 lábú indexrelé jó helyette,a kérdés a méreten van.De ezt szét is lehet szedni,hátha csak az érintkezők vannak összeégve,az pedig javítható tűreszelővel és finom csiszolóvászonnal.
Lehet,hogy van nekem is ilyen,ha gondolod keress meg,az összehasonlításért.
Izzókat sikeresen beszereztem az üzletben.
Sajnos index reléjük nem volt megfelelő.
Esetleg még tipp, hogy hol tudnék beszerezni a képen látható paraméterekkel rendelkező relét?
...ha minden kötél szakad keresek egy bontottat
Köszi a linket!
Át pattintom cimbinek,hátha lát benne fantáziát.. :)
Az Ady Endre utcában a belvárosban is van egy szűcs, a vadászbolttal majdnem szemben, én ott cseréltettem zippzárat a dainese-ben.
MEGATLÁLTAM!
Dumáltam is Vele, hatalmas az öreg...sose gondoltam volna ,hogy egy ilyen tudású ember,egykor videoton egyik feje, egy kis mühelyben tölti nyugdijas éveit...durva!
De a lényeg h meg tudja csinálni a szórókat.

Köszönöm a tanácsot!
Köszönöm Srácok, megpróbálom mindenképpen :) Van 5 szóróm amit megmentenék, köztük két orion hs 500as 30as sub hmm imádom :)

Széles utat!
kaputelefonnak hívják?
Keresd Budai Mestert, Palotai u. 79. Kaputelefonon neve vagy "raktár" gomb.
Pitykével beszélj!
Üdv,
Ha nincs vele nagyobb gáz, akkor NKH. Esetleg még a Kerbont is játszhat, de motort nem tudom, hogy vállalnak-e.
Sziasztok!
Áprilisban lejár a műszakim a nagy motoromról,
megtudnátok mondani hova lenne érdemes elvinni?
Tavaly előtt az autóklubnál voltam vele.