Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha összeállt dobhatnál róla pár képet, kíváncsi lennék milyen lett. Esetleg pénteken benézhetnél a malomba, mindig csak ígéred hogy jössz.
Velem minden ok. Lassan 2 hete motor nélkül... furcsa...
Mi van veled! Vagy én nem olvasok eleget?

Matrica gyártás befulladt, úgyhogy Németből, és Kínából hozattam egy csomó kacatot Azokból tettem fel, meg a Fycak féléből is nyomtam rá, mert olyan szépet csinált, csak laposat.

ÉS ma sikerült lelakkozni is, szépen és elégedett vagyok vele.
Sikerült legyártatni a matricákat?
Én is ott nyomom még, csak Keletin.
De erős mértékben!
rollerrel járok suliba :D
nemtom
Funny, nem kandós vagy?
Köszönöm a felajánlást a hét végén lehet ,hogy élnék vele :)
Megkereslek e-mailben!
;)

üdv
Funnyboy
30,644,8009
20€-tól cakk-pakk a fekete.
mi péz? nem nézted?
kéne hozzá esztergányolni is...a töprengés folyamatban van...
Olcsó megvan egy kis ártszelvényből meg colos csőből.
Kell még hozzá fútó és reszelő.
Hja csak Monster karmokkal vagyok telibe... eBay hát! Occót akarsz, vagy dizájonossat?
vidi pálya parkolója...
emmost íbéj? vagy van néköd?
megkérdem havert...
Bocs most lesek. Mé nem kérdezel?
link
Bár nem 125 a motorom de ha gondolod kitudok menni veled gyakorolni, bójázni.
Hallott e valaki olyanról, hogy fényező fülke, Fehérvár és környékén, ahova egy napra be lehet költözni, és van levegő, fény és elszívás? Esetleg bérelhető. Nem mostanra, csak a távoli jövőkre.
Fenyő Úr telefonszáma után érdeklődnék!
Küldje el nekem valaki privátban!

Köszöntem...
Gratulálok lebuktattál!
Én meg olyan tapló voltam, hogy azt hittem, majd mindenki beveszi, hogy én szögeltem fel a sajátomat a falamra, de látom, van aki résen van...
Amúgy nem, a facebook-ra nagyon ritkán járok, sokkal jobb helyet találtam, de nem árulom el mi az, mert még ge..i is vagyok...
Igen Fehérváron.
A rutin vhol az auchan irányába, de jobbra a vidipálya felé van, így magyarázta a hapsi,majd megtalálom.
Hol csinálod a vezetést? Szfváron? Illetve melyik pályán?
Igaz, egy pótórát már be is irattam.
Az volt a nézeteltérés,hogy ugy kért időpontot,hogy nem szólt kb mikor lesz. Szerdán lesz a vizsga és h és kedden akart 1-1 órát menni 8 tól. Amikor persze sulim van ,amiről szóltam. A pótorára meg huzta a száját. Ennyi.

Azért köszi,hogy meghallgattatok.

üdv