nah mondjuk jólvan.... helyesbítek mert úgy illik.. szal ismerősöd nincs, mert nem idevalósi vagy! De segítek! nagyszerű pót órákat lehet venni! De most komolyan! 1-2 óra pluszban nem olyan sok aztán legalább segít az oktatód;).
hát nah... Van 'B', tehát tud elvileg forgalomban motorozni... van váltós motorja, gyakorolhat elzárt helyen kedvére! most akkor nem? Kölcsönmotor fórumról? NAh ne már?! Nincs ismerőse ott helyben?
akkor is érdekes.. ha van ilyen CBR-ed akkor alap, hogy mentél vele, még ha illegálisan is, tehát megy a váltogatás.., aztán ha eddig robogóztál, akkor megy a forgalomban motorozás is és egy ilyen gagyi vizsgán ha van érzéked átmész úgy is. HA nem, az mindenkinek jobb ... asszem. Miféle nézeteltérésed volt az oktatóval?
Ma itt Sopronban kaptam kölcsön egy ugyan ilyen gépet mint a tied, csak zöldben!
Te ez egész jól megy, ha ott forgatod ahol szeretni. Mentem vele 40kmrt,megszerettem az biztos, és 3000Ftból tele lett :D
Az a baj,hogy bár Soproni vagyok, nagyrészt Fehérváron vagyok mivel ott tanulok, ezért most ott igy hirtelen nem tudtam kihez fordulni,csop társaim vakegerek,nem motoroznak, ezért írtam ide ,Nektek.
Nem szereték sutyizni,az nekem nem pálya bocs.
És mivel legtöbbet robogóztam jo lenne váltóssal gyakorolni.
Mivel öszvissz 2 óra gyakorlatom van aztán vizsga.
én ilyen vok!
De a kérdésem még mindig áll, ha tud valaki segíteni megköszönöm!
Szerintem egyértelmű, amit ír a srác! CBR-rel nem tud forgalomban gyakorolni, mert nincs rá jogsi, pont azt csinálja. Viszoont van B kat., amivel vezethet forgalomban 50 ccm-t, ezért szeretne egy váltós 50-est kölcsön, hogy gyakorolhasson.
Szeretnék segítséget kérni egy fehérvári motorostól!
2 hét múlva megyek b125re,és az oktatómmal nem értettük meg egymást alig ülök majd motoron.
B-s jogsim van amivel kismotort vezethetnék gyakorlás céljából!
Ezért szeretném megkérdezni,hogy ha valakinek lenne egy elfekvő váltós 50ccm-e pl simson stb. szeretném kölcsönkérni erre a két hétre.
Kaukciót és az útlevelemet tudnám felajánlani érte amig nálam van.
Visszaadás előtt pedig letakarítanám és teletankolnám illetve ha volt egyéb költség azt is rendezem!
Hát ahogy leírták utánad úgy áll a téma.
Ma itt Sopronban kaptam kölcsön egy ugyan ilyen gépet mint a tied, csak zöldben!
Te ez egész jól megy, ha ott forgatod ahol szeretni. Mentem vele 40kmrt,megszerettem az biztos, és 3000Ftból tele lett :D
Az a baj,hogy bár Soproni vagyok, nagyrészt Fehérváron vagyok mivel ott tanulok, ezért most ott igy hirtelen nem tudtam kihez fordulni,csop társaim vakegerek,nem motoroznak, ezért írtam ide ,Nektek.
üdv
Funny
Nem szereték sutyizni,az nekem nem pálya bocs.
És mivel legtöbbet robogóztam jo lenne váltóssal gyakorolni.
Mivel öszvissz 2 óra gyakorlatom van aztán vizsga.
én ilyen vok!
De a kérdésem még mindig áll, ha tud valaki segíteni megköszönöm!
Üdv
Funny
Szeretnék segítséget kérni egy fehérvári motorostól!
2 hét múlva megyek b125re,és az oktatómmal nem értettük meg egymást alig ülök majd motoron.
B-s jogsim van amivel kismotort vezethetnék gyakorlás céljából!
Ezért szeretném megkérdezni,hogy ha valakinek lenne egy elfekvő váltós 50ccm-e pl simson stb. szeretném kölcsönkérni erre a két hétre.
Kaukciót és az útlevelemet tudnám felajánlani érte amig nálam van.
Visszaadás előtt pedig letakarítanám és teletankolnám illetve ha volt egyéb költség azt is rendezem!
nagyon sokat segítenétek vele!
Köszönöm
krisz
06702635910(szombattól vok elérhető)
funnyboy15@citromail.hu
Sziasztok!
törpölök egy új lábtartón a monsterre
remélem megéri majd....