Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát engem ha elmegyek autó helyett motorral szervizelni egész napra (ha összejön úgy a lépés, meg ha motorral m egyek akkor is az autó fogyaszt ) azért páran előfordul hogy hívnának, és minden alkalommal megállni kalap le kesztyű le stb már nem olyan jó.
Meg legalább valami zene is szólhat persze halkan, hogy a sok m.. t meghalljam körülöttem.
Hi!
Akkor holnap délelőtt valaki?
Matskabari!hová lettél Fehérvár határában?
minek akarsz bárkivel beszélgetni?
pont az a jó,hogy egyedül vagyok,és ezt a magányt osztom meg a többiekkel

a kabátot szeretem,eddig télikabát funkciója volt már a robogóhoz kell.meg majd a nyári laza guruláshoz
örülök neki bari

jó volt motorozni,ha ezt az idény eleji tempót fel tudjuk pörgetni(legalábbis én),mehetnénk egy igazi baszatósat
mármint kabát, megsütött a nap úgy tűnik
wtf? hát headset bukósisakba :)
Lassan elérkezett az idő az autó helyett motorral melózáshoz :)

Kabár amúgy bevált?
Felraktam a pálcát, bazijó, egyből máshogy fest a gép, köszi még egyszer, jövök pár sörrel!
Dehogy rakta szegénykém, még mindig a matricákkal szenved. Az enyémmel ment, odaadtam neki, had járassa be.
Van kedve valakinek ma a városba motorozni?
én csak egy fain Mugenrace kabátot használok
"Interphone F2" -t használ valamelyikőtök?
Zuttony holnap van kedved menni gurulni siófok kikötő és velencei tó lenne a célpont találka madaras teszkó két bejárat közötti részen ahol motorral meg lehet állni. Sóval érted mit zagyválok úgye , ,
Én meg mondtam a srácnak aki jött a fényképgépért, hogy olyan kék ZZR, mint az enyém tuti nem lesz ott még egy. Hát volt.
Legalább engem látott
Viszont az egész vvsi területén csak még 1db tenerét találtam.
nem tudom mire következtessek ez alapján
Jó a 11-es indulás,találkozzunk valamelyik benzinkúton,az úticélt ott is eldönthetjük.Nekem mindegy,hogy hova,csak menjünk!
Nekem nem sok tapasztalatom van jóféle útvonalakban.
Holnap,csak este 9-körül leszek netközelbe,de a telefonszámokat tudom.
ja és 11-es indulással érek csak rá... 10ko végzek a gályában
70-7négy6öt987

Vértes, vagy Köröshegy
Nem éreztem jól magam, így nem is erőltettem a motorozást.
"Volt már ilyen?" - idáig összesen egyszer voltam ha jól emlékszem 2008-ban.
Ezek szerint összeszögelted a Fazert?
Miért, engem láttál? - vagy ez nem szempont...
Tutu! Nem láttalak a nyitón! Volt már ilyen?
Hali! Nincs véletlenül valami módszer a gyújtás lendkerék lehúzására lehúzó nélkül?
mivel a szombati ugrani látszik,lehet én mennék
mégis merre?
telszám az adatlapomon