Szerintem próbálj meg kicsit művelődni E85 vs. kaja ügyben, ez bizony probléma és nem csak itthon, Abszurdisztánban. Gumi ügyben mindenki csak segíteni próbált mert igenis számíthat, arányaiban közel ugyanaz, mintha valaki 180/55 helyett akar felfeszegetni egy 200-as hátsót. Biztosabb a romlás mint, hogy jó lesz, más a profil. Persze ha a guminak csak a középső 1/3-át használod akkor tökmindegy, ellenkező esetben maradj a gyári méretnél, nem chopper ez, hogy a széles gumi legyen a sikkes. - vagy a Meki parkolóban ez a menő?
Még egy baráti jó tanács: Ne kérdezz nyílt fórumon ha nem vagy kíváncsi más véleményére ha meg valaki segíteni akar ne hurrogd le, nem csípjük errefelé a trollkodást. Ha csak fele annyi eszed lehetne, mint amennyit mi már elittunk...
Annyira nem vesszük komolyan, csak kicsit tele a pupom a vok, tom, újj, luk és társai hozzászólásokból.
Pirelli MT sorozatot(ha még gyártják ), vagy Heidenau-t keress. A Seregélyesi úton lévő Agip kút mögött van az RMC helyi érdekeltsége, náluk érdemes új gumit kajtatni ebben a méretben.
Használtan meg a gumi topik, vagy hirdetés. Ami lényeg: a 120-as méretben általában első gumik vannak a nagyobb motorokon. Azokat nem tenném fel hátra.
Elnézést, nem gondoltam volna,hogy ilyen szigorúan veszitek ezt,bocs.
-Az e 85 öt akkor elfelejtem.
-a gumiból pedig hátra keresek ám!
De elöl is más van rajta 90/70.
Hátul meg most 115/70 van rajta,de én ilyen méretű gumit nem is találtam sehol, használtan meg főleg. 110/70 gumit előbb kapok igaz?
115/70/17 van most is rajta. az az 5mili nem hiszem h sokat dobna a latban.
az e 85 el meg homlokegyenest mást vallok. nem azért van éhinség idehaza mert a feles kukorica alkohol lesz. hanem mert a viktorék és az előző bandák elkurták. ennyi.
szval sztem probálj meg holnap jobblábbal kelni ;)
- ha eddig jól kanyarodott (márpedig a gyári mérettel jól fordul) a szélesebbel majd nem fog.
- akkor vagy zöld ha Kawát veszel, az E85 használatával csak támogatod az élelmiszerárak égbe szökését mert a kaja elől veszik el a földterületet, hogy bioetanolhoz termeljenek. Imádok motorozni de a kaja előrébb való.
- sokaknak van.
120/70/17 CBR125 be? 100-as a gyári, vagy 90-es? Fölösleges bele 120, de szerintem be sem férne a villába. Etanolt meg el kell felejteni karbis motorhoz. CBR amúgy is eszik vagy 2l-t, tök fölösleges.
Egy honda cbr 125 ujdonsült tulaja vok itt fehérváron.
Lenne párkérdésem hozzátok!
-120/70/17es gumit keresek a kicsire,föleg hosszabb időre,újabbat/újat.
- karbis e-85 átalakítást végez itt valaki fehérváron?(autóval is ezzel járok,ilyen zöld gyerek vagyok :D )
- van akinek u.ilyen motorja van a környéken?
Sziasztok! Yamaha xj 750 seca hengerfej és szelepfedél tömítést keresnék!Valamint egy benzincsap is érdekelne!
Ha van valakinek vagy beszerzési forrást ismertek megköszönném a segítséget! Itt a tavasz a jó idő mindenkinek széles utat!
Szia, köszi az infót nekem még az F2 is húzós. Ebayen lőttem egy parrot sk4000-t ami ugyan intercomot nem tud, de legalább 80$ ért hazajön, és nem csak vezetékes audió lejátszást tud, mint az f2.
Szia,
Teneréével. A husky az sajna max próbarendszámmal lenne betonképes
Pénztárgépeket, számítógépeket szervizel a cég ahol dolgozom és olyankor ha reggel megtudom hogy mi a meló és befér topcase+hátizsák, akkor el tudok menni motorral (ez kb 10 ből 1x van )
És mivel melózol ilyenkor? A Huskyval vagy a Tenerével?
(Nekem lenne egyszer olyan munkám, ahol napközben motorozhatok, és autóbenzint számolnak el rá - megkeresném a karbantartást benzinpénzben )
Szia. Nem használok, de volt szerencsém hozzá. Mi is viszonteladói vagyunk. Az egyik legjobb fajta beszélőke a magyar piacon. Sajnos az ára is ezt tükrözi.
Most jelent meg a legújabb típusa, ami akár 6 motort is képes összekötni kb500 méteres távolságonként is. Oda-vissza lehet beszélgetni bárkivel. A szimpla ára kb 60rongy, a dupla 110 körül van.
Az F2 huszon...párezer pénz lehet mostanában.
Még egy baráti jó tanács: Ne kérdezz nyílt fórumon ha nem vagy kíváncsi más véleményére ha meg valaki segíteni akar ne hurrogd le, nem csípjük errefelé a trollkodást. Ha csak fele annyi eszed lehetne, mint amennyit mi már elittunk...
Pirelli MT sorozatot(ha még gyártják ), vagy Heidenau-t keress. A Seregélyesi úton lévő Agip kút mögött van az RMC helyi érdekeltsége, náluk érdemes új gumit kajtatni ebben a méretben.
Használtan meg a gumi topik, vagy hirdetés. Ami lényeg: a 120-as méretben általában első gumik vannak a nagyobb motorokon. Azokat nem tenném fel hátra.
-Az e 85 öt akkor elfelejtem.
-a gumiból pedig hátra keresek ám!
De elöl is más van rajta 90/70.
Hátul meg most 115/70 van rajta,de én ilyen méretű gumit nem is találtam sehol, használtan meg főleg. 110/70 gumit előbb kapok igaz?
az e 85 el meg homlokegyenest mást vallok. nem azért van éhinség idehaza mert a feles kukorica alkohol lesz. hanem mert a viktorék és az előző bandák elkurták. ennyi.
szval sztem probálj meg holnap jobblábbal kelni ;)
- ha eddig jól kanyarodott (márpedig a gyári mérettel jól fordul) a szélesebbel majd nem fog.
- akkor vagy zöld ha Kawát veszel, az E85 használatával csak támogatod az élelmiszerárak égbe szökését mert a kaja elől veszik el a földterületet, hogy bioetanolhoz termeljenek. Imádok motorozni de a kaja előrébb való.
- sokaknak van.
Üdv,
Z
2. nem hiszem, de nem is lenne benne potenciál az alacsony fogyasztás miatt
3. valakinek biztos
ujj van a kézfejeden
új a cipő, amit a boltban veszel
"vok" szóból csak az "agy" maradt ki...
szép napot!
Egy honda cbr 125 ujdonsült tulaja vok itt fehérváron.
Lenne párkérdésem hozzátok!
-120/70/17es gumit keresek a kicsire,föleg hosszabb időre,újabbat/újat.
- karbis e-85 átalakítást végez itt valaki fehérváron?(autóval is ezzel járok,ilyen zöld gyerek vagyok :D )
- van akinek u.ilyen motorja van a környéken?
üdv
Sziasztok!
Funnyboy
Ha van valakinek vagy beszerzési forrást ismertek megköszönném a segítséget! Itt a tavasz a jó idő mindenkinek széles utat!
Teneréével. A husky az sajna max próbarendszámmal lenne betonképes
Pénztárgépeket, számítógépeket szervizel a cég ahol dolgozom és olyankor ha reggel megtudom hogy mi a meló és befér topcase+hátizsák, akkor el tudok menni motorral (ez kb 10 ből 1x van )
Ismer valaki olyan emberkét, aki a közelben szépen tud "alu" motoralkatrészeket polírozni?
üdv
Nekem közelebb volt a kisiszkai hegyen keresztül úgyhogy Csórnál leváltam a kötelékről.
Akkor mentem egyedül....
Valahogy rossz a telszám amit feltettél,nem tudlak elérni.
(Nekem lenne egyszer olyan munkám, ahol napközben motorozhatok, és autóbenzint számolnak el rá - megkeresném a karbantartást benzinpénzben )
Most jelent meg a legújabb típusa, ami akár 6 motort is képes összekötni kb500 méteres távolságonként is. Oda-vissza lehet beszélgetni bárkivel. A szimpla ára kb 60rongy, a dupla 110 körül van.
Az F2 huszon...párezer pénz lehet mostanában.