Ram air gondjaim vannak, hogy tudnám kiküszöbölni ?A gépennem a gyári fejidom van hanem csak egy kicsi fejidom.Ha egy picit szemből fúj a szél egyből elkezd fulladni.Segítsetek már mit csináljak vele !Előre is kösz (2001 zx6-r)
Gyári méretet vegyél, arra találták ki a gépet, azzal a legjobb. Nem hiába van a közepe elkopva. 3.5"-os felnire szokás 120-as gumit rakni , gyanítom a cbr-ben van vagy 2.5, max 3. Összenyomja a gumit a felni, azon csodálkozom hogy bemegy a villába. Nekem volt 87-es TZR125-öm, hátul szintén 100 a gyári méret, a 110 még befért, de a 120 már nem. Én nem májerkedésből akartam 120-at rakni, hanem azért mert használtban nem volt egyszerű 100-as 18-as gumit kapni, újra meg nem futotta.
Egyértelmű. Nem vagyok troll :D
Köszönöm az építő jellegű válaszokat,csak nekem úgy jött le,hogy alapból lenéztetek. Ennyi.
A motoros témákban,még új vagyok ezt aláírom.
A terhelés miatt gondoltam én is h használt elsőgumit nem raknék fel hátra. Igazából az a bajom a mostani gumival,hogy a középső része kb egyenesre van kopva, semmi köze a régi ívhez. Az első szép íves. Ez mennyire problémás?
Ugyanolyan veréb használhatta mint én :D Mászkálni városban meg Sopronba hazajárni vettem.
Szerintem az E85 nem a kaja, hanem a szánalmas EROEI miatt nem éri meg (ha napelemes traktorokkal művelnék a földeket, talán megbocsátható lenne ), anyagilag meg szerintem egyenesen bukta, ahogy aránylik az ára és az energiatartalma a benzinhez.
Hallod, én ha tehetném már ma is mennék. Az az aszfalt fog ahogy kell legfeljebb nem fél hanem egy egész kör alatt melegszik be a bálnagumi és ami a legfontosabb: nem rohadunk meg a melegtől!
ja és vmikor az ajándékodat is megkapod
,,ja és tegnap nem mondtam elégszer, hogy szíd ki ...
Amúgy meg ,nem járok mekibe,főleg nem mutogatni ;)
kebabos vagyok,de abból bármennyit.
Köszönöm az építő jellegű válaszokat,csak nekem úgy jött le,hogy alapból lenéztetek. Ennyi.
A motoros témákban,még új vagyok ezt aláírom.
A terhelés miatt gondoltam én is h használt elsőgumit nem raknék fel hátra. Igazából az a bajom a mostani gumival,hogy a középső része kb egyenesre van kopva, semmi köze a régi ívhez. Az első szép íves. Ez mennyire problémás?
Ugyanolyan veréb használhatta mint én :D Mászkálni városban meg Sopronba hazajárni vettem.
Fehérváron merre tallálok üzletet ahol ehhez hasonlatos izzókat tudnék beszerezni, indexhez?