Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ram air gondjaim vannak, hogy tudnám kiküszöbölni ?A gépennem a gyári fejidom van hanem csak egy kicsi fejidom.Ha egy picit szemből fúj a szél egyből elkezd fulladni.Segítsetek már mit csináljak vele !Előre is kösz (2001 zx6-r)
Persze nyugodtan tedd fel. Ha itt nem akarod, akkor : f2tom@freemail.hu
F2Tom lenne pár kérdésem a kawa zx7r-el kapcsolatban. Tudsz segíteni?
Róland, kösszépen. Hozz egy sört, nagyon megbaszott
ha ez igy van akkor " akarsz körszakállt?"
ja és vmikor az ajándékodat is megkapod
Köszike, szíd ki!
Isten éltessen sokáig te uborka!
,,ja és tegnap nem mondtam elégszer, hogy szíd ki ...
Gyári méretet vegyél, arra találták ki a gépet, azzal a legjobb. Nem hiába van a közepe elkopva. 3.5"-os felnire szokás 120-as gumit rakni , gyanítom a cbr-ben van vagy 2.5, max 3. Összenyomja a gumit a felni, azon csodálkozom hogy bemegy a villába. Nekem volt 87-es TZR125-öm, hátul szintén 100 a gyári méret, a 110 még befért, de a 120 már nem. Én nem májerkedésből akartam 120-at rakni, hanem azért mert használtban nem volt egyszerű 100-as 18-as gumit kapni, újra meg nem futotta.
Rendben,amúgy sem éri meg már a + adó miatt szeptembertől.

Amúgy meg ,nem járok mekibe,főleg nem mutogatni ;)
kebabos vagyok,de abból bármennyit.
Egyértelmű. Nem vagyok troll :D
Köszönöm az építő jellegű válaszokat,csak nekem úgy jött le,hogy alapból lenéztetek. Ennyi.

A motoros témákban,még új vagyok ezt aláírom.

A terhelés miatt gondoltam én is h használt elsőgumit nem raknék fel hátra. Igazából az a bajom a mostani gumival,hogy a középső része kb egyenesre van kopva, semmi köze a régi ívhez. Az első szép íves. Ez mennyire problémás?

Ugyanolyan veréb használhatta mint én :D Mászkálni városban meg Sopronba hazajárni vettem.
köszi!
Inkább csak etil-alkohol.
király sor, brendon mellett
sziasztok

Fehérváron merre tallálok üzletet ahol ehhez hasonlatos izzókat tudnék beszerezni, indexhez?
pályinka
Kis adag kukorica vagy ilyesmi és egy lepárló a sufniban.
Lassan el kell gondolkozni a házi gyártóüzemen.
LPG rulezz
Én sem mondtam, hogy megérné... Egyedül a jó kis cefreszagot szeretem amit a vele üzemelő gépezetek eregetnek.
Szerintem az E85 nem a kaja, hanem a szánalmas EROEI miatt nem éri meg (ha napelemes traktorokkal művelnék a földeket, talán megbocsátható lenne ), anyagilag meg szerintem egyenesen bukta, ahogy aránylik az ára és az energiatartalma a benzinhez.
Hallod, én ha tehetném már ma is mennék. Az az aszfalt fog ahogy kell legfeljebb nem fél hanem egy egész kör alatt melegszik be a bálnagumi és ami a legfontosabb: nem rohadunk meg a melegtől!
csak ráböktem a naptárra... áprilisban már kéne menni...