Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Például ha az elhaladási zaj mérésére szolgáló műszert a kipucsőbe dugják akkor szerintem minden motor bukik gyári kéménnyel is. Én azért nem megyek a KF-hez mert a hangulatukon múlik és nem a motor állapotán mert ahhoz úgysem értenek. Inkább fizetem a dupláját de nem való már ide 2012-be az előző rendszerből ittragadt hatalmi játékuk. Fel kéne fogniuk, hogy ők szolgáltatást nyújtanak pénzért és aki fizet az az ügyfél. Az a baj, hogy amíg az adónkból etetik az ilyen szervezeteket addig nem várhatunk ilyen hozzáállást.
SZJA!
Megvan még, össze tudunk futni akár Fváron, akár pl. Bence hegyen, oda úgyis készültünk szezont nyitni.
pont az ilyen "szakértőktől" félek
Az RSV-ken legendásan sz@r a hátsó fék, ezért van bennem némi para. A gyári dobokat már visszatettem abba nem tudnak belekötni, még egy prizmát kell felbökni és mehet a móka.
Ajánlom a Görbeháza - Hajdúnánás - Tiszavasvári szakaszt, ahhoz képest a nadapi út tükörsima leszállópálya a Space shuttle-nek. - pedig az előbbi szakaszon nemhogy domb, még kanyar se nagyon van.
Ha szerencséd van nézik az elsőt is... KF-nél nagy szakértők: '-na húzzon egy csíkot!'
Érdekes kérdés... eddig 2 helyre vittem személyesen motort, a Mozaik utcában megnézték, Fehérváron meg rá se bagóztak az elsőre se, bezzeg az előző nap letört láncvédőért morogtak...
Műszakin a hátsó féket/fékhatást is nézik?
Sziasztok!

Volna egy kérdésem! Van egy kedves ismerősöm, aki műszakira vinné a motorját, de a kipufogó nem gyári, és "az átlagnál kicsivel hangosabb". Van olyan hely Fehérváron, ahol ezzel nem foglalkoznak?

Fülöp Gábor úr, felhívnálak a mai nap folyamán! Mettől-meddig kereshetlek?
A Polgárdi és Jenő közötti útszakasz is elég gáz pl.

De ha már így elkezdtük, összeírhatnánk egy "túrázásra ajánlott" és "semmiképp sem ajánlott" útvonallistát.

Nekem pl a Zámoly-Gánt-Környe útvonal az egyik kedvencem, amit kifejezetten ajánlok azoknak (is) akik még nem motoroztak erre.
Akkor biztos nem jártál még Nógrádban

Az teljesen jó kis út, csak egy "kicsit" hullámos
szia Matska
néhány hete láttam hogy árultál egy Fuji fényképezőt
ha még nem adttad el akkor érdekel a dolog
csütörtökön megyek fehérvárra aztán meg sukorora, akkor megnézném
ja az biztos hogy elég rossz, főleg sötétbe
amúgy a bakonyba van még hasonló, zirc-pápa vonal is elég szar de ott legalább szép a tály
Nem akarok beleszólni, de a Nadap-Lóberény-Csákvár a második legszarabb minőségű útszakasz, amin valaha mentem. Az első Veszprémvarsány-Kisbér, ahol megfájdult a vesém a sok rázkódástól, pedig a lábtartón állva mentem végig 60al...
Matska, köszönöm, de már megállapodtam egy palotavárosi garázssoron lévő helyre. Köszi mégegyszer a segítséget!
Cooler Master HyperTX (amiből azóta asszem már a 3. változat van kinn) szintén csöndben jól hűt, legalábbis épeszű méretű CPU-t (itt egy első generációs core2 duo-t hajt 3.1GHz-en lassan 5 éve). Ez se hangos, csöppet se - bár ez erősen alaplapfüggő, hogyan hajtja. A másik szobában a Brisbane X2-n jobban teker, pedig az elvileg low power 45 wattos cucc
Hát, arra is azt szokták mondani, hogy a hét végéig de azt nem, hogy melyik hét...
Nem jön meg?
Melyik hétvégén?!? - azt azért illene pontosítani mert a végén még úgy jár, mint a fizetés...
Nekem "Arctic cooling freezer 7 pro" van (Gugli a barátod), gumiágyas ventivel, és 1000-es fordulaton síri csendben is jól hűt, ellenben nem igazán olcsó. Mondjuk évente kétszer port kifújva már 4 éve működik.
Az okosot meg kikérem magamnak.
Ja az agyam, hogy hozzá nyúltam. 8 év + én megviseltem. Lakkozni van meg díszelegni.
Nem tucc (mert Te olyan okos vagy) valami LGA 775-ös sok hot pipis hűtőt? Is? Az Iglum legföljebb nyári lak lehetne.
Mit festenek rajta? Sérült?
Festőnél a gép idomok!

Kicsi kínai yamaha felirat (occó) még nem lenni itt.