Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem viszont minden feladatkörre bevált az F650CS - teljesen jó ütős-vágós rohangálós, de hosszabb távon is bevált, pakolni alapból is lehet egy kicsit, egy hátsó dobozzal már elég jól. Terepre mondjuk ez se az igazi, de egy kis földút azért benne van nap mint nap (muszáj, ott lakunk).
Körtét körtéhez, almát almához
Akkor a karb.ktsg kb egyforma, nekem 7,2L az átlagom. Tudna kevesebbet enni de akkor inkább robogóval megyek, az nem rendeltetésszerű használata a Mozdonynak.
Nekem a karbantartás általában kicsit több, mint a benzin. Más kérdés, hogy 3 liter az átlagom (utassal, esővel, viharra, faggyal együtt).
X nagyobb, mint 2... Szar ez az SM, jópár karaktert torzít, elnyel. Fosson bogáncsot a programozójuk!
Huhuhúúúúú.... Én meg sem merem nyitni a "könyvelést" pedig bele kéne írni a generátorláncot meg a járulékos költségeit. Tavaly szezon végén leosztottam km-re a motor eddigi életútját nálam, az összes javítási és karbantartási költség a benzinköltség 40%-át tette ki. Ráadásul ezt még nem 4X0Ft-os (X-2) benzinnel számoltam...
Szasztok
Fülöp Gabesz,viszem ma a kipubowdeneket!
A Tamásokat meg isten éltesse,de én úgy tudom a legtöbbjük decemberben tartja!
Boldogot Tomikám
Bocsiii
Eladó! 2002-es 636
nem az vagyok..
köszi, Csuly!
Te a perkátai Nagy Norbert vagy?
Osztom fb-n. hátha lesz valami.
Hejj, most nézegetem a Kawás fájlomat, mennyit locsoltam a gépre 2010-ben, majdnem könny szökött a szemembe Abban az évben lett felújítva a hengerfej, akkor kezdtem el variálni a főfékhengerrel és a féktárcsákkal
Igazán rendes vagy
Látod, milyen jó, hogy vagyok? emlékeztetlek a saját névnapodra...
Kössz szépen szotyolák! Nem is tudtam, hogy ma van, de éppen ezért Ceed Kia!
Szídd ki! Boldog névnapot ubisali természetesen mindkettőnk nevében.
BodoBács
De ki a f.szom az az Óz?!?
Ki a faszm ez a Bácsi?
hívjál fel
azokkal szoktam csináltatni,akikkel a Bács is csináltatná
vagy azzal,aki onnan vált ki

mindegyik jobb!
+ ha
kitartás tudok segíteni szólj!