Van egy kis Aprilia Habana motorunk!
Valakinek esetleg gyertya kulcs készlete ? teker , de ne mindul , gondoltam megnézem a gyertyát .,...de nem tudom kivenni
Tudom hogy nem nekem írtad ,de én is megköszönöm ezt az infót mert nekem is van ilyen jellegű problémám,aki látta már az X-Ray-nek a műszerfalát az megérti
Hi!
A led megvásárolható a legtöbb elektroboltban/EC bázis Alba Ház/.
Tudni kell,hogy hány voltos a led,milyen fényerejűt akarsz,minta alapján ezek kideríthetők.
A beforrasztás úgy gondolom nem fog pénzbe kerülni.
nem tudtok elég segítőkészek lenni.
haver mondja a múltkor 91-en mentek bele a Balatoni úton,holott 3 percenként kiabálta a rádió
ez a minimális 30ezerrel számolva is kiadja kettejük éves fizetését...egy-két óra alatt
Konkrét tipust nem ismerem, de általában úgy oldják meg, hogy az AC mindíg nyomja a benzint, ha a karburátorban kevés a benzin, leesik az úszó kinyitja a tűszelepet, az beengedi a benzint a karburátorba.
Ha megfelelő a benzinszint akkor az úszó felemelkedik, elzárja a tűszelepet, az AC által nyomott benzin pedig egy visszatérő csövön visszakerül a tankba.
Talán ez utóbbi lehet az általad említett cső amiben hol van benzin hol nincs.
Ha tévedek majd kijavítanak a többiek.
Ide jár a pont! Te bemész viszed forgalmidat fizetsz ideiglenes kivonást bejegyzik! Nem nézik meddig van műszaki! 180 nap eltelik nem mentél hosszabbítani a kivonást ők vissza teszik a rendszerbe! nem néznek műszakit! nekem még a kötelezőt is ki kellett fizetnem a vissza helyezés napjáig független attól hogy nem volt műszaki a gépen!
Asszem adatlapján van elérhetőség...