Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én pl. tsanyi-hoz fordultam .
Asszem adatlapján van elérhetőség...
Üdv mindenkinek!

Tudnátok javasolni valakit, akihez láncszett csere miatt fordulhatok?
Köszi! Egy ilyen és repképes ufót szívesen elfogadnék
Örülök neki hogy örült de én is nagyon örültem neki amikor... "mennyünk tankolni itt van nálam az 5e-res. hol a francba van?!"
Gyógyulást kivánok!

Köszi, kedden beszaladok érte.
Szia,
Van NGK kb.950Ft.
Érdemes megnézni a Bel-Ray olajokat is,Made is USA és pl. az Aspar Team beszállitója 2012-ben...
www.belray.com
Üdv.varges
szerencsére hogy minden jó legyen esik az eső is:()
Hali, van nálatok gyertya Mint-be?
De gondolj bele, hogy fog ennek örülni valaki...
ja és köszönöm!
Csak kicsit az agyam is lassú mert most kezdek felépülni a 40fokos lázból:(
ha nem lennék olyan messze Tőled kitolnám inkább a motort , de sajna Fekete hegyen leledzem és autó hiányában ...de lehet valamelyik nap kiugrom.....
Szia,
Gyere és adok.
Üdv.varges
Sziasztok

Van egy kis Aprilia Habana motorunk!
Valakinek esetleg gyertya kulcs készlete ? teker , de ne mindul , gondoltam megnézem a gyertyát .,...de nem tudom kivenni
Boldog születésnapot Berber Papa!
Amilyen jól indult a nap olyan szar lett
Hát nem elhagytam 5000ft-ot a városban?
hello, ha vki motorozna ma egy karikat fehervaron, 06305384705-öt csörgesse meg, szivesen csatlakozom. ( 50ccm)
Tudom hogy nem nekem írtad ,de én is megköszönöm ezt az infót mert nekem is van ilyen jellegű problémám,aki látta már az X-Ray-nek a műszerfalát az megérti
Hi!
A led megvásárolható a legtöbb elektroboltban/EC bázis Alba Ház/.
Tudni kell,hogy hány voltos a led,milyen fényerejűt akarsz,minta alapján ezek kideríthetők.
A beforrasztás úgy gondolom nem fog pénzbe kerülni.
nem tudtok elég segítőkészek lenni.
haver mondja a múltkor 91-en mentek bele a Balatoni úton,holott 3 percenként kiabálta a rádió
ez a minimális 30ezerrel számolva is kiadja kettejük éves fizetését...egy-két óra alatt
Ahogy elnéztem, nem maradt üres a zsebük :S, nekem szerencsére villantottak ..:$. Mondjuk nem mentem gyorsan amúgy se.
csináljátok csak...
VOK előtt kéretik mosolyogni. Drága fotó készül ma délután.
Konkrét tipust nem ismerem, de általában úgy oldják meg, hogy az AC mindíg nyomja a benzint, ha a karburátorban kevés a benzin, leesik az úszó kinyitja a tűszelepet, az beengedi a benzint a karburátorba.
Ha megfelelő a benzinszint akkor az úszó felemelkedik, elzárja a tűszelepet, az AC által nyomott benzin pedig egy visszatérő csövön visszakerül a tankba.
Talán ez utóbbi lehet az általad említett cső amiben hol van benzin hol nincs.
Ha tévedek majd kijavítanak a többiek.
Ide jár a pont! Te bemész viszed forgalmidat fizetsz ideiglenes kivonást bejegyzik! Nem nézik meddig van műszaki! 180 nap eltelik nem mentél hosszabbítani a kivonást ők vissza teszik a rendszerbe! nem néznek műszakit! nekem még a kötelezőt is ki kellett fizetnem a vissza helyezés napjáig független attól hogy nem volt műszaki a gépen!