Angliába nem viheted azonnal, vértesztet fognak neki csinálni, ezután legközelebb fél év múlva mehet. Addig nem kell karantén, vigyázhat rá bárki. Ha minden OK a vérével, fél év múlva az indulás előtti napon el kell vinni orvoshoz, aki ad neki egy injekciót. Az injekció napján kell utazni az állattal, azt fogják nézni.
ma a Sárkeresztúri úton jött szembe az Unimog kb 40-el.a gyalogátkelőnél a járdaszigetet telibe verte a tolólap sarkával
ember megemelkedett az ülésben
én is láttam kettőt. az egyik szembe jött és telibe szórta az autót. a másik elment mellettem, de úgy, hogy majdnem elütött, mert patkázott és a 40 centis patka felém lökte az egész gépet...
eladnám/cserélném... csörgő kuplungos, 2 kg / Nm arányt megközelítő v2-es naked szerintem sok mindenkinek beindítja a nyáltermelését...de ugye minden pénzfüggő(hozzáteszem, hogy sok minden tervben van idénre...)
Én pár éve a 8m hosszú Iveco Turbo Dailyvel úgy drifteltem fel Siófoknál az M7-re, mint a Tokio Driftben a faszfej a parkolóház tetejére. Hát nekem is leesett a saját állam, de gondolom aki mögöttem jött annak is
Tegnap lestek is amikor a mutatványos bódéval (Hyundai kisbusz) komótosan, -orral az ív közepe felé- drifteltem ki a buszpályaudvari parkolóból a soksávosra, lassított felvétel szerűen. Egy BMW-s csóka szabályosan leejtette az állát.
Ultrahangos karbi mosóm, racsnis villáskulcs készletem, szinkron testerem, co mérőm, MadAssom, AWI, Alu hegesztőm, huzató padom.... de hálisten ezek mind megvannak valamelyik haveromnál. Ami meg nincs arra jó a Master Card...
Fehérváron elég szutykosak az utak, de így legalább lehet keresztbe közlekedni.
Én télen nem szoktam indítgatni, akksi a szobában pihen, néha felteszem töltőre. Arra számítottam, hogy nehezen fog indulni, de elsőre pöcc-röff, mintha csak tegnap tettem volna le.
8 körül még járható volt a mohai bekötő, a 81-est is rendesen takarítják, csak nem lesz gond. Vasárnap beindítottam a motoromat (nov. közepe óta először) azóta nem bírok magammal. Elegem van már ebből a retek időből.
Nekünk kéne egy csíkos kan csak nem tudom,hogy lehet kiszállítani.
ember megemelkedett az ülésben
lépek ebédelni, utána meg valahogy hazavergődök részemről ennyi előnye van ennek az időnek mármint, hogy korábban leléphetek.
Én télen nem szoktam indítgatni, akksi a szobában pihen, néha felteszem töltőre. Arra számítottam, hogy nehezen fog indulni, de elsőre pöcc-röff, mintha csak tegnap tettem volna le.
kéthetente járatom... (meg bújom a netet egy jó kis s4 után...)