Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mondjuk az tényleg Románia
Bécsen keresztül?
Valami nagyon nem stimmel. Délelőtt guglimapeztem, valami 550km jött ki Fcsurgóról
Eszoktam na...............mekdönciig megyek mostanság.
Nekem ne mond... tegnap jöttem meg a Ploiestiből...
oda vissza szerpentinezéssel együtt
Az nagyon messzi.
1200 km...
Egyáltalán nincs messze, persze minden relatív. Nekem vagy hajnalban kéne indulni, vagy beiktatni egy éjjeli pihenőt mondjuk Nagyváradon, ismerősöknél, saját tempómat és eltévedési hajlandóságomat ismerve Mindezt annak ismeretében, hogy mentem már ennél többet egy nap
Kívánom Neked, hogy sikerüljön a túra, lássál és halljál sok mindent, és akkor remélhetőleg miután megjössz, már nem azt mondod hogy Romániában voltál, hanem azt hogy Erdélyben...
Tudom, hogy horribilisen kurvára messze van, de tervezgetek egy román túrát húsvét környékén.Ide.

(Szűk körben...)
hmm?
Most egyelőre nem akarok venni, csak kíváncsi vagyok. Most nézem hogy hívtál, emiatt?
hát aztat majd ő inkább
pontosat nem tudok
kell a száma?
Hogyne ismerném, de a kondíciókra lennék kíváncsi...
hát ismered a Törököt,nem?
A nem HD-s egy sapka lócitrom, annál tényleg jobb a kínai $55-ért... A HD Hero2 tényleg penge, GoPro-ból vagy azt, vagy semmit.
Okés április környékén megyünk akk megiszunk párat :)
Ez pontosan mit takar? f2tom@freemail.hu
a GoPro magyarországi egyik legolcsóbb forrása a Török Bálint

kéremszépen küggyék nekem képtet kend!
Na tehát: Itt a jobbik $5 felárért... A Youtube rontott rajta meg a vágásnál elcsúszott a hang de most nincs időm H264-be és újra konvertálni.

http://youtu.be/gv8T5doyHGU
Közben vágok egy darabot a nem gagyi kínai kamera videójából és majd egyszer talán az is felkúszik, direkt olyat kerestem amiben van optikába sütő nap meg jó rázós trágya út.
64%... Ilyen tetü netért nekik kéne fizetniük nem nekem...
a rosseb...