Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/BNCfHKCZVy8 Indulhat a szezon... xD! hamar veszek egy aksit aztán már jó is ;)
Látom elindultak a motorosok ma kb 8-10 motorost láttam a városban kicsit irigy is voltam szép idő volt és jön hétvégere 10-12 fok +-ba de inkább nem kockáztatok még egy megfázást ez is kibaszott kiadós volt ami elmúlt lesz még ennél jobb idő is .
Holnap meg nézem.Köszi.
És te mikor hozod ki a Kawát?Hétvégén csak mész vele egy karikát.?
Nem ám ellustul, és nekem kell majd újra bejáratni
Ceed ki
Akkor szídd ki! Én ma 3 motort is láttam. Álltam a napon és éreztem hogy süt a nap, hétvégére kellemes idő lesz.
Elviszem én anélkül is, csak mondd meg hol hagyod, meg a kulcsot hagyd benne
mert műszaki nélkül nem helyeznek forgalomba semmit
Én tegnap vittem le Teresát a tegnapelőtt kilapátolt ösvényen, amin közben jól kiolvadt a maradék - lépésben, és a végére megint varacskos enduro kinézete volt, meg a csizmámnak is.

Utána 100km az Animelandhez árut átvenni és Csepelre a szervizbe. Így most sajnos nem tudok tényleg kezdeni, a héten még elmókolnak rajta, jövő csütörtökön lesz szabadnapom, akkor elhozom. Az pont március 1, mi ez, ha nem számmisztika? :D
Minek.Ki vagyok festve.Talán szombaton befejezem a házi grillsütőt.
én is kezdek... a szobafestéssel...
Én nem.Vasárnap kezdek.
Picit most irígykedek, bevallom
Jól teszi.
Egy sv nyitott dobbal itt furikázik az iroda ablak előtt
Tudom, meg ragasszak rá egy 'Deákot, hogy valaki elvigye!
Na asszem én már a héten megyek motorozni
Nem bírom ki
Rakjál rá 4 karbit
Azért csavartam ki őket mert mintha nem olyan simán járt volna gyorsításnál ahogy szokott. Kaptak a drótkefével, most megint jó.
Mi kicsinknál is volt ilyen. Két szélső kormos fekete, a másik kettő meg hófehér.. Mondjuk az karbis.
Ha már gyertyakép...

Ugyan a Pözsó'ról van szó de ilyet még nem láttam, pláne központi befecsisnél:

Két külső gyertya fekete kokszos, elsokall. Két belső hengeré fehérre égett, szegény.
Igazából szerintem nincs összefüggés.
Ha lejár a műszakid nem vonják ki a forgalomból, nem törlik a biztosításod sem.
Akkor miért is ne helyeznék visza automatikusan lejárt műszakival a forgalomba?
Nincs valakinek eladó használt de még használható akksija?
Lehetséges
Écsapám is intézkedik, úgyhogy nem tudom pontosan. De vasárnapra biztos lesz 7-8 liter. Tudod hasznosítani?
Gyertyakép mit mutat?